Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie jest błąd?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie nie wiem.. Jaką masz wersje javy na kompie i na dedyku ?. Jaką linijką startową odpalasz na dedyku a jaką na kompie ?

najnowsze jakie są ;)

AntiSpam blokuję się z innymi Pluginami i to ci robi problem usuń ten plugin i jesli chcesz wgraj inny który nie będzie sie blokować z innymi

Gdybyś czytał wcześniejsze posty to byś wiedział, że już dawno usunąłem antispam ;)

Opublikowano

Usuń plugin AntiSpam  :)

Usuń plugin AntiSpam

[17:52:01] [Netty IO #12/ERROR]: Could not pass event AsyncPlayerChatEvent to AntiSpam v3.2
org.bukkit.event.EventException

Opublikowano

Wygląda na problemy AntiSpam, widzę że usunąłeś.

Zainstaluj spigot od @OtekPlay , może rozwiąże problemy.

Podaj parametry dedyka, oraz listę pluginów.

@DoriiSuperPies

Spigot na serwerze: 1649 bodajże

Lista pluginów: authme, azrank, adminhelper (wgrany wczoraj), crackshot, essentials, essentialschat, essentialsprotect, essentialsspawn, funnyguilds, holographicdisplays, jobs, mcmmo, multiverse-core, ncore, nocheatplus, ntheendagain, protocolib, randomtp, skript, skins, vault, worldedit, worldguard, zpermissions.

Opublikowano

@DeeJey te crash reporty od samego początku wciąż aktualne?

Ten ostatni wskazuje na to, że silnik nie ogarnia wygenerowanej mapy na innym silniku... albo po prostu coś się stało ze światem i silnik ma z tym problem.

Ogólnie to masz tam w c**j błędów narobionych:

[17:48:53] [Server thread/WARN]: [zPermissions] This plugin is NOT compatible with SQLite.
[17:48:53] [Server thread/WARN]: [zPermissions] Edit bukkit.yml to switch databases or disable database support in config.yml.
[17:48:53] [Server thread/WARN]: [zPermissions] Falling back to file-based storage strategy.

niekompatybilny plugin

[17:48:53] [Server thread/ERROR]: ebean.properties not found
[17:48:53] [Server thread/INFO]: DataSourcePool [zPermissions] autoCommit[false] transIsolation[SERIALIZABLE] min[2] max[20]
[17:48:53] [Thread-7/WARN]: Could not get latest artifact information: FileNotFoundException

brakuje pliku

[17:48:58] [Server thread/ERROR]: [Citizens] Unable to find Rhino classes - javascript scripts won't see non-CraftBukkit classes

brakuje klasy, jakiegoś pliku *.class

[17:49:00] [pool-3-thread-14/INFO]: [Vault] Checking for Updates:
[17:49:00] [pool-3-thread-14/WARN]: [Vault] Stable Version: 1.5.3 is out! You are still running version: 1.2.31
[17:49:00] [pool-3-thread-14/WARN]: [Vault] Update at: http://dev.bukkit.or...rver-mods/vault

Jakaś mega stara wersja

[17:48:57] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] WorldManager: Can't load this world because the folder was deleted/moved: sauron
[17:48:57] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Use '/mv remove' to remove it from the config!
Coś ze światem kombinowałeś i się zjebało

.

Opublikowano

Usunąłem ten świat z MV, wrzuciłem nową wersję vault, pluginu citizens dawno nie ma, a zpermissions wgrałem na nowo, zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...