Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 1200-1300 zł

SKMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeciez chyba 2gim poscie masz peceta za 1300 zl, o co ci chodzi?

>chłodzenie

weź k***a wyjdź, kup kompa z allegro i się nie ośmieszaj 

chodzi o to ze chcesz pomoc a potem sie wymadrzasz jaki to twoj pomysl jest lepszy i gardzisz wszystkim co ci proponujemy, no ale to twoje pieniadze wiec idc 

­

Opublikowano

1314,91+66,49 zł jestem ciekaw co ty k***a masz z matematyki ... up dzienkuje bardzo widzę, że tamten pan bardzo spina iii chyba kupię kompa z allegro czemu? chcę zobaczyć czy to serio aż takie gówno może następnym razem będę mądrzejszy.Ps czy do tamtego zestawu z allegro co wysyłałem dało by się zamontować ta R7 ? to ostatnie moje pytanie dziękuje za wszystko :) miałem chwile ubawu :D

Opublikowano

Sknerzy na 100zł a komputer za 1300zł kupuje w stylu "Może będzie działać" co za typ xD 

tak będzie można

Opublikowano

to sobie zloz w domu

jakis problem? bo ja nie widze

ja bede miec ubaw jak to kupisz i bedziesz pisac jakies tematy na forum z jakims problemem, wiesz lepiej rob lepiej i nie pytaj sie nikogo o zdanie skoro jak wspomnialem wczesniej wiesz lepiej, no ja kurwie

­

Opublikowano

premul nie sknerzy tylko nie mam tyle pieniędzy... trollu k***a zapoznaj się moimi psotami a nie pierdolisz głupoty ...tobie premul bardzo dziękuję  TroLLu dorośnij :)  i już nie spam ziomek ... dziękuję wszystkim osobom które mi pomogły i idzie rep :)

Opublikowano

1314,91+66,49 zł jestem ciekaw co ty k***a masz z matematyki ... up dzienkuje bardzo widzę, że tamten pan bardzo spina iii chyba kupię kompa z allegro czemu? chcę zobaczyć czy to serio aż takie gówno może następnym razem będę mądrzejszy.Ps czy do tamtego zestawu z allegro co wysyłałem dało by się zamontować ta R7 ? to ostatnie moje pytanie dziękuje za wszystko :) miałem chwile ubawu :D

Złożeie masz za friko:

• Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: O6A2MVKEK1 lub W3FHN58JFW.
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe!

Zobacz czy ten kod działa, jak nie to masz mnóstwo stron z darmowym składaniem.

Uczeń
Opublikowano

argument z systemem inwalida bo na kompach z allegro jest wersja demo (enterprise), ktora mozesz sobie nawet teraz sciagnac i zainstalowac na nowym kompie. - co wazne za darmo bo widze ze skapy jestes bardzo
skoro komputer ma byc na 2 lata to akurat ci z niego zostanie dysk, nagrywarka, zasilacz(o ile nie bedzie lepszy potrzebny) wiec to jest inwestycja w przyszlosc(obudowa tez moze zostac, ale ja bym wolal nowa kupic)
z komputera z allegro to ci niestety nic nie zostanie, bo gwarantuje ci ze w ciagu tych 2 lat nie raz sie cos spierdoli i bedziesz musial wymienic.
nastepna rzecz, skoro podajemy ci takie komputery na poziomie twojego obecnego, to po c***a chcesz kupywac SLABSZEGO kompa z allegro? - chyba sam sie pogubiles w tym co piszesz
ps. nie wiem jaki jest problem samemu zlozyc komputer, moze jestes niepelnosprawny?
to tyle

Opublikowano

Dla sprostowania bo już mnie to wkur** ... kupuję sobie komputer który jest lepszy od obecnego za 2 lata nie będę nic z niego przekładał ten komputer będzie jak panienka do zabawy czyli na ''na jedną noc'' potem kupię sobie lepszy komputer nie z allegro.Nie pisać tutaj już nic ludzie macie pw a nie posty z dupy sobie nabijacie ...

Opublikowano

Właśnie ma system demo a my mieszkamy w Polsce resztę sobie dopowiedz ... Tak może złożyliście mi kompa ale o 100 zł ponad budżet tak to za 3-4 miesiące dokopie sobie dobre chłodzenie.Trust me nic nie tracę ten komputer ma być na 2 lata nie na kur** wieczność.Po za tym jakbyś przeczytał jakie ma on mieć przeznaczenie to byś rozumiał :) te komutery co mi podsyłacie są prawie takie jak mój co teraz mam.Jak byś kur** czytał wszystkie posty przeczytał byś, że się na tym nie znam zbytnio ale k***a intuicja podpowiada mi, ze jak wysyłacie mi rzecz która jest droższa o 200 zł od tej co ja chcę kupić i w dodatku po za tym, że tamto może się dość łatwo przepalić przy ''dobrych'' grach a wystarczy trochę zainwestować w chłodzenie by ten komp te 2 lata przetrwał niż wydać 1400 zł i mieć gorszę porównaj sobie to co ja tam wysłałem a to co wy mi wysyłacie.Nie będę już dyskutował na ten temat jeżeli ktoś ma coś do dodania pisze pw ...Ps fajnie, że się tak denerwujesz zna debila z internetu :D

Pewnie mieszkamy w Polsce i mamy dostęp do tak zwanych torentow (czytaj utorent albo piratebay)z ktorych mozesz pobrac win 7 z palcem w dupie :3 pobierasz botujesz na pendriva albo palisz na plyte wsadzasz w biosie odpalasz botowanie robi sie po 30 min ma win 7 dziala normalnie wiec nie wiem po co kupowac  <_<.Tutaj podaja ci normalne kompy nawet na te 2 lata co bedziesz mial 100 fpsow w cs go a z alegro bedziesz mial te 30 :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Hahahahhahahahahahaha dobreee ja na tym  kompie mam 30 na średnich a procek 2.0GHZ 2 rdzenie NVIDIA GeForce 9600 GT zasilacz brak danych płyta główna brak danych częstotliwość taktowania 250 MHZ :D do następnego roku dostane z 700zł  kupię lepszą kartę  graficzną,zasilacz jak starczy dodatkowe chłodzenie i styknie :) a problem mam taki że nie mam pendriv'a i zjebany cd'room xD więc ani nie wypalę ani nie zgram :/

Uczeń
Opublikowano

Hahahahhahahahahahaha dobreee ja na tym  kompie mam 30 na średnich a procek 2.0GHZ 2 rdzenie NVIDIA GeForce 9600 GT zasilacz brak danych płyta główna brak danych częstotliwość taktowania 250 MHZ :D do następnego roku dostane z 700zł  kupię lepszą kartę  graficzną,zasilacz jak starczy dodatkowe chłodzenie i styknie :) a problem mam taki że nie mam pendriv'a i zjebany cd'room xD więc ani nie wypalę ani nie zgram :/

na tym komputerze co ci podałem bys mial kolo 120fpsow, nie chcesz nie wierz.

ps. twoj to s**t w porownaniu do tego co byl podany wczesniej

Opublikowano

I zostaniesz z 4gb ramu ddr3 667 Mhz nieznanej marki, dyskiem z badsectorami, zasilaczem z czarnej listy i plytą gdzie nie podkręcisz procka nawet o 100mhz. Nie wiem po co dalej drązysz temat, jak chcesz kupić komputer z allegro. Chcesz to kupuj, ale nie wracaj potem w płaczem z zapytaniem "czemu mi gra nie chodzi". Najpierw prosisz ludzi o pomoc, potem ich wyzywasz. Jak nie masz nic więcej do powiedzenia kliknij w prawym górnym rogu strony przycisk wyloguj się i do widzenia.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jak ktoś coś do mnie pisze to odpisuję ... wyzywałem te osobę co wyzywała mnie nie pisałem nic o chęci podkręcania procka dobra nie piszcie już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...