Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 1200-1300 zł

SKMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Poszukuję kompa do granicy 1200-1300zł w  sprawie składania komputera jestem zielony ale poczytałem, że lepiej nie kupować gotowców więc mam pytanie jaki procesor,kartę graficzną,dysk,obudowę itp. itd. (po prostu całego kompa) żeby zmieścić się w danej kwocie oczywiście z doliczeniem złożenia kompa w jakimś serwisie.Teraz jaki typ komputera, miał by on być równie do użytku codziennego jak i do gier nie mówię tutaj o Wiedźmine,bf'ach czy grach z tego roku czy nawet roku wcześniej chodzi mi o takiego kompa który uciągnął by te starsze gry na średnich wysokich detalach i grafice i tych jednych z nowych ( nie do przesady bo za taką kwotę to wiem, że praktycznie kompa do gier nie kupię :p). Dysponuje niestety małym budżetem a szybko większej kasy nie zdobędę a ten złom już nie raz się nawet nie chce dobrze uruchomić.Więc wole mieć coś co uciągnie może rok, dwa aż uzbieram kasę i kupię sobie lepszy.

Opublikowano

Zobacz to:

http://www.morele.net/inventory/info/wlH1GF/

Montaż za 1 zł + darmowa wysyłka:

• Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe!

Opublikowano

Hmm coś innego widzę,że karta graficzna jest nawet dobra ale widziadłem  lepsze gotowce i to tańsze :/

Opublikowano

Hmm coś innego widzę,że karta graficzna jest nawet dobra ale widziadłem  lepsze gotowce i to tańsze :/

Podaj linka to swojego "lepszego gotowca"

Opublikowano

Nie jestem specem ale to: http://www.morele.net/zestaw-komputerowy-vidawa-play-amd-a8-6600k-4gb-1tb-amd-radeon-hd-8570d-vmtno88a8405-100-717400/lub to: http://allegro.pl/komputer-4x4-2-4gb-1tb-hd8570d-2gb-hdmi-dvi-d-sub-i5013786828.html wydaję mi się równie dobre a może nawet trochę lepsze - karta graficzna :/ i co by co nie nie chodzi mi tu o procesor chociaż jest lepszy ale karta graficzna tutaj odstaję ... nooo i wejścia bo niestety postawiono na 2.0 ale nie jestem specem jak by co popraw mnie i nie wyśmiewaj :D

Opublikowano

Nóz za 100zł... co za człowiek :D

W takim razie lepiej zejdź na używki, a dostaniesz już coś fajnego.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Uczeń
Opublikowano

Złożyłem coś takiego, wiem że to jest za 1500 zł czyli o jakieś 300 zł przekracza twoją granice wydatków ale nic innego w tej cenie złożyć nie mogłem...

Ewentualnie jeśli masz już jakiś dysk twardy to ten z zestawu można wyrzucić i wyjdzie 1300 zł.

http://www.morele.net/inventory/info/LVuEzV/

aha, fajne gowno

wyjdz

autorze

http://www.morele.net/inventory/info/UKQZ5e/

lepszego i tanszego nie dostaniesz, nie rozgladaj sie za gotowcami bo to gowna wiec pograsz sobie w sapera co najwyzej

Opublikowano

i3 2100 z allegro 200zł

h61m z allegro 80zł

4gb ddr3 z allegro 60zł

1tb z morele 220zł

zalman t4 z morele 100zł

nagrywarka z morele lg 50zł

antec vp 500 z morele 160zł

hd7770 z allegro 300zł

Razem ok. 1200zł

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

i3 2100 z allegro 200zł

h61m z allegro 80zł

4gb ddr3 z allegro 60zł

1tb z morele 220zł

zalman t4 z morele 100zł

nagrywarka z morele lg 50zł

antec vp 500 z morele 160zł

hd7770 z allegro 300zł

Razem ok. 1200zł

umiesz czytac?

uzywek nie chce

­

Opublikowano

Zeciarz niektórzy zbierają znaczki inni noże xD Ale z tego co widzę to chyba kupie z allegro :)

dlaczego nie to co proponujemy? jakis konkretny powod?

­

Opublikowano

To potem nie płacz, że masz przegrzewanie procka, gra nie działa płynnie albo te wspaniałe ramy nie wyrabiają do gier, albo nie ma grafiki

I dlaczego nie uzywki? Będzie lepszy w tej cenie, a cpu jest trudno spalić. Dobry zasilacz zapewni sprawne działanie

Opublikowano

Nie mogę z was :D jeden pisze bym mu wysłał cudo choć gdyby poczytał wcześniejsze moje posty znalazłem trochę lepszy :) drugi pisze o nie wiadomo ilu ramach a ma tyle samo co te co mi dajecie :D Widać, ze bardzo jesteście w temacie i nie czytaliście postów, że ten komp ma mi wystarczyć na rok -dwa.Czemu nie używki ? chce żeby ten komp kur** działał -_- dajecie komputery po 1300 wzwyż + montaż bo kod nie działa ....W komputerach nie uwzględniacie też karty dźwiękowej i systemu.To wam wystarczy ? Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

1. pecet z allegro nie ma systemu, wersja demo

2. nie wiem pod jakim wzgledem jest lepszy

3. no ale k***a czesci uzywane dzialaja, maja zaraz pasc? no k***a jak czegos nie wiesz to nie pisz, zreszta nikt tego ci nie wciska

4. karty dzwiekowe czy tez sieciowe sa zintegrowane z plyta, wiec arguemnt inwalida

w skrocie: c***a sie znasz, piszesz o rzeczach o ktorych nie masz pojeciach by udowodnic cos, tylko ze ty tracisz nie my, wiec wyjebane i kupuj co chcesz

zalety i wady wszystkie dostales, nie rozumiem czego jeszcze chcesz? przeciez zlozylismy ci pc lepszy niz ten z allegro i dziala na takiej samej zasadzie jak ten z allegro tylko dostajesz cos lepszego i pewnego, zreszta, rob co chcesz, nie my zalujemy

­

Opublikowano

Właśnie ma system demo a my mieszkamy w Polsce resztę sobie dopowiedz ... Tak może złożyliście mi kompa ale o 100 zł ponad budżet tak to za 3-4 miesiące dokopie sobie dobre chłodzenie.Trust me nic nie tracę ten komputer ma być na 2 lata nie na kur** wieczność.Po za tym jakbyś przeczytał jakie ma on mieć przeznaczenie to byś rozumiał :) te komutery co mi podsyłacie są prawie takie jak mój co teraz mam.Jak byś kur** czytał wszystkie posty przeczytał byś, że się na tym nie znam zbytnio ale k***a intuicja podpowiada mi, ze jak wysyłacie mi rzecz która jest droższa o 200 zł od tej co ja chcę kupić i w dodatku po za tym, że tamto może się dość łatwo przepalić przy ''dobrych'' grach a wystarczy trochę zainwestować w chłodzenie by ten komp te 2 lata przetrwał niż wydać 1400 zł i mieć gorszę porównaj sobie to co ja tam wysłałem a to co wy mi wysyłacie.Nie będę już dyskutował na ten temat jeżeli ktoś ma coś do dodania pisze pw ...Ps fajnie, że się tak denerwujesz zna debila z internetu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...