Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zdałem - do jakiej szkoły się przenieść?

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do zawodówki idą sami debile, więc ci nie radzę, możesz mieć uraz mózgu przez nich ;)

Ja i tak proponuję ci przepisanie się do innego technikum, bo chyba liceum odpada, co?

Opublikowano

Nie, nie idź do pracy bo będziesz tego bardzo żałował i będziesz tęsknił za szkołą najlepiej idź od zawodówki i zrób jakiś fach na przykład mechanik samochodowy. 

Opublikowano

dlaczego mnie wyzywasz?

Kretynami są osoby Twojego pokroju.

Stary Cię w domu nie wychował? chyba za słabo Cię bije bo takie gówno jak Ty to trzeba od razu na szubienice xD

@topic

też uważam że zawodówka dla takiej zdolnej osoby jak Ja jest najlepszą opcją :)

Też się popisałeś kulturą.

/top 

Jak nie ma niższej klasy ekonomii to możesz iść jeszcze do innej szkoły na ten sam kierunek i zaczynać od 2 klasy jeśli takową szkołę w pobliżu masz, bo wg mnie to najlepsze wyjście dla cb.

Trzeba odłożyć metina na chwilkę i tą godzinę przysiąść do książek skoro  nie potrafisz mieć oceny dopuszczającej bez żadnych starań.

Ewentualnie możesz iść do zawodówki bo po takim LO z Twoim zapałem nic nie będzie.

btw. ładnie Cię szkoła skrzywdziła skoro widziała, że i tak z cb nic nie będzie to mogli Cię usadzić w 1 klasie przynajmniej byś nie stracił 2 lat.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...