Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem Metin2 PL na laptopie

AnThare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty masz Intela 4600 a ja 5500. Mój problem jest troche bardziej skomplikowany niż Twój :P

rowniez mam 5500 i na chwile obecna nie ma rozwiazania, probowałem wszystkiego i dupa :p jęsli uda mi sie znalesc rozwiazanie to wrzuce tu .

Opublikowano

Jedyną nadzieją póki co dla użytkowników Intela 5500 jest nowy system i nowy sterownik beta od Intela ;) PRAWDOPODOBNIE na PL ktoś zaktualizował windowsa na 10'tkę i zainstalował ten sterownik i działa już poprawnie. Zadałem mu kilka pytań, bo być może się myli :P

Opublikowano

Wymieniać kartę w laptopie który ma 3 tygodnie od nowości, gdy wszystkie inne gry online lub te bez neta china-safetywear. com? Trochę to dziwne nie sądzisz? :P

Powątpiewam, że to problem fifassd. com. To może być problem GFu że metin nie działa na nowszych kartach graficznych czy directach... Lecz szukam do oporu  fujihd. net

this is very interesting. thanks for that. we need more sites like this. i commend you on your great content and excellent topic choices.
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam to samo co autor tematu mam geforca 840m i zintegrowaną 5500 intela można coś zrobić żeby pograć w metina miałem możliwość uaktualnienia do win 10 ale nie skorzystałem nie podobał mi się za dużo zmian. Dlaczego metin korzysta tylko z integry a z dedykowanej nie. Co mogę zrobić jak mam win 8.1 geforca 840m+intel 5500 Dziekuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...