Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium do zarobku

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybiorę chyba T 34-3 taki przyjemniaczek z niego ;)  MM do 9 tylko dużo kosztuje, T54 Prot to totalny bad ziew, CDC nie podchodzi mi bardziej dla kamperów czołg.

Opublikowano

Wybiorę chyba T 34-3 taki przyjemniaczek z niego ;)  MM do 9 tylko dużo kosztuje, T54 Prot to totalny bad ziew, CDC nie podchodzi mi bardziej dla kamperów czołg.

Widzę ze kolega sobie jakieś trolle urządza...

t 34-3 to najgroszy s**t, jeszcze gorszy chyba od jagdtigera 88

Prot jest dobry jak znasz weakspoty

Cdc jest świeeetny jesli umiesz grac mobilnymi czolgami a nie stanie w miejscu i czekanie na arte.

Na skilla najlepszy cdc, a dla nooba wydaje mi sie ze T34 gdyż przebije wszystkie 8 i większość 9 i taki noobek zawsze cos ustrzela.(is6 gdyby nie armata byłby lepszy, ale pomidornia nic tym nie postrzela)

Opublikowano

T-34-3 to aktualnie najgorszy czołg premium na tym poziomie, nie nadaje się do niczego, za dużo wad.

T-54 prot. ma pancerz, trochę mobilności i działko które na 8t daje radę, ale wyżej... dostał ale nawet go nie zarysowaliśmy!

CDC nie ma nic wspólnego z camperstwem, nie z tym camo. 2 linia, wsparcie, wykorzystanie głównej zalety - mobilności. Bardziej nadaje się nawet do spotowania (aktywnego!) niżeli camperstwa. Imo najlepsza premka na tierze.

Opublikowano

Widzę ze kolega sobie jakieś trolle urządza...

t 34-3 to najgroszy s**t, jeszcze gorszy chyba od jagdtigera 88

Prot jest dobry jak znasz weakspoty

Cdc jest świeeetny jesli umiesz grac mobilnymi czolgami a nie stanie w miejscu i czekanie na arte.

Na skilla najlepszy cdc, a dla nooba wydaje mi sie ze T34 gdyż przebije wszystkie 8 i większość 9 i taki noobek zawsze cos ustrzela.(is6 gdyby nie armata byłby lepszy, ale pomidornia nic tym nie postrzela)

Nie robię trola po prostu grałem teraz na teście i lepiej mi się grało t34-3, T54 dużo gorzej mi się gra niż tym t34-3, jeszcze jak t54 prot rzuci na dychy to bez golda ciężko.

CDC jest OK, i się też nad nim zastanawiam jeśli bym go brał to może bym poszedł też linią do nowego francuza.

Wiesz chciałbym dobrze wydać kasę, bo nie mam zamiaru kupować  czołgu do zarabiania którym nie będzie chciało mi się grać.

Opublikowano

Nie robię trola po prostu grałem teraz na teście i lepiej mi się grało t34-3, T54 dużo gorzej mi się gra niż tym t34-3, jeszcze jak t54 prot rzuci na dychy to bez golda ciężko.

CDC jest OK, i się też nad nim zastanawiam jeśli bym go brał to może bym poszedł też linią do nowego francuza.

Wiesz chciałbym dobrze wydać kasę, bo nie mam zamiaru kupować  czołgu do zarabiania którym nie będzie chciało mi się grać.

Nie bierz pod uwage serwera testowego, nikt tam nie gra na "poważnie", sypie sie gold, wszyscy graja na premium pierdołach itd.

Ten czołg jest nic nie wart, niby med a dzialo jak is6(medem czasami trzeba posnajpić więc życzę powodzenia), ma tylko -3 opuszczania działa(powodzenia na piaszczystej i róznych innych mapach otwartych), szczerze mówiąc - odkąd gram nie zauważyłem żeby ten czołg pokerował bitwe(o dziwo).

Opublikowano

A 112 chińska ? teraz  pograłem i faktycznie lepiej nim się zarabia niż tym t34-3.

Nadaje się do zarabiania kredytów? T34 i IS6 nie chcę bo za dużo tego jeździ.

Opublikowano

A 112 chińska ? teraz  pograłem i faktycznie lepiej nim się zarabia niż tym t34-3.

Dużo jeździ, bo albo jest dobry (is-6), albo mówią że jest dobry, a nikt doświadczony się nie wtrąci (t34). 112 to gorsza wersja is-6.

Opublikowano

Skoro chcesz dobrze wydać pieniądze to kup FCM'a albo isa6.

Z tym, że po kampanii będzie pełno isów5, które jeszce bardziej będą gnębiły isa6 niż isy3.

FCM jest mobilny i ma dobre działko, ładnie taranuje jakieś lekkie medy i lighty, ma losowanie do 9tieru.

A jego mniejsza wersja (AMX CDC) jest jeszcze lepszy ale jak już wcześniej pisałem - dla dobrze ogranych.

Opublikowano

T-34-3 to aktualnie najgorszy czołg premium na tym poziomie, nie nadaje się do niczego, za dużo wad.

T-54 prot. ma pancerz, trochę mobilności i działko które na 8t daje radę, ale wyżej... dostał ale nawet go nie zarysowaliśmy!

CDC nie ma nic wspólnego z camperstwem, nie z tym camo. 2 linia, wsparcie, wykorzystanie głównej zalety - mobilności. Bardziej nadaje się nawet do spotowania (aktywnego!) niżeli camperstwa. Imo najlepsza premka na tierze.

Na IXt działko z T54 starcza. ;)

Opublikowano

To jaki czołg jest dla Ciebie najlepszy, jest zależne od Twojego stylu gry, oraz możesz wziąć pod uwagę to jakie linie pojazdów rozwijasz. Jeżeli chodzi o pojazdy które podałeś, to radzę kupić Ci IS-6'tkę. Jest on czołgiem wyważonym tak dobrze, że prawie niemożliwe jest nie zrobienie czegokolwiek w bitwie, a poza tym każdy gracz sobie nim poradzi. Osobiście posiadam Super Pershinga, oceniam go jako w miarę dobrego, lecz jeżeli jesteś w stanie kupić coś droższego kupuj IS-6.

Opublikowano

To jaki czołg jest dla Ciebie najlepszy, jest zależne od Twojego stylu gry, oraz możesz wziąć pod uwagę to jakie linie pojazdów rozwijasz. Jeżeli chodzi o pojazdy które podałeś, to radzę kupić Ci IS-6'tkę. Jest on czołgiem wyważonym tak dobrze, że prawie niemożliwe jest nie zrobienie czegokolwiek w bitwie, a poza tym każdy gracz sobie nim poradzi. Osobiście posiadam Super Pershinga, oceniam go jako w miarę dobrego, lecz jeżeli jesteś w stanie kupić coś droższego kupuj IS-6.

Jedynie co mu dużo robi to Arta i IXt. Mimo wszystko trzeba znać również WS. :P

Opublikowano

Panowiee... zdecydowałem się i zakupiłem IS-6. NIe jestem jakiś pro gracz, mam zaledwie łącznie 3,5k bitew. Mniej więcej już ogarnąłem jak grać tym czołgiem i jestem i jestem z niego bardzo zadowolony. Przy dobrym kącie odbija prawie każdą pestkę nawet 9, trzeba chronić dolną płytę. Co do armaty też jestem zadowolony, sporo przebić. Ogólnie czołg polecam. Przyjemnie się gra i zarobki też są ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...