Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Gm'Owie Okradają ?!

proper95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh..na 100% key . Bo po co GM twoje eq , kiedy mogą sobie kiedy chcą zrobić komendą lepsze . A tak wogóle to każdemu GM zależy na reputacji , ilości graczy itp. więc przez takie okradanie stracili by 90% graczy . Więc pomyśl zanim założysz kolejny taki temat .

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. GM nie ma dostępu do żadnych haseł!

2. Odnośnie @UP - mogą zrobić sobie takie eq, lecz nie mogą dawać go innym graczom. GM może być gm tam gdzie nie posiada swojej postaci.

3. Autor topicu keya ściągnął lub padł ofiarą "pseudo kolegi".

To tyle ;) Powtórzenia rlz :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

ja mialem podobnie.

1 raz kupowalem 50kk na allegro ( oczywisicie nikt o tym nei wiedzial :P) gdy oderbralem, jakies 2 h pozniej ktos sie loga na konto :/ na emailu nei ma wiadomosci o zmianie emaila, email inny haslo zle itp...

2 razem dostalem bana za wulgi na dropku ( bylo 30kk i eq +7/8/9) wchodzie po banie konto czyste :)

PS. PASSOW NIKT NIE ZNAL A POZATYM SA Z GENERATORA :D

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Byc moze jakis GM kradnie konta ale ludzie... to sa tylko czyjes i moje przypuszczenia zreszta po co takiemu zlodziejowi ebony +7 no bez jaj ;).Chinole moga tez okradac polakow ale to sa tez przypuszczenia moje :) oto dowod http://www.youtube.com/watch?v=osIDoO1m20w jak widzicie parta za 100kk +9 z czworkami dlaczego chinol?proste bo bony sa napisane po polsku to skad mial by niby wiedziec co to za bony.Albo poprostu ktos pobiera keylogery lub inne rzeczy nie patrzy na ilosc wirusow a ze dziecko nie zna sie na cenach to tak wystawia

PS.Wszystkie wpisywane komendy przez gma na plu sa zapisywane w konsoli wiec oni nie daja nikomu nic i na 99% nie kradna.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Przypominam GM PL'a nie moze uzywac komendy /item ;]] wiec to mozliwe :)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Mnie przytrafiło się to samo. Wchodzę za rana patrze a ty nie ma buddy +9 i srebrnej +9 i ok. 55kk expa na gildie.Mam 65lvl.Reszta eq została. Ok. 2 dni przed kradzieżą miałem formata 2 dysków i nic nie ściągałem i nikt nie znał moich passów i o dziwo hasło nie było zmienione. O co tu chodzi? -.-

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Uczeń
Opublikowano

z tego co ja wiem GM nie ma takiej mozliwosci aby kogokolwiek okrasc, widza twoj login, emeil i cala reszte, nie widza i nie moga zmienic hasla - chyba ze znaja haslo do twojej skrzynki pocztowej na ktorym jest zarejestrowane konto. jedyne co moga zrobic GA to zmienic tobie emeila ale to sam bys zauwazyl ze cos jest nie tak, wtedy twoje haslo by bylo zmienione, zazwyczaj zmieniaja emeila przy okazji haslo, nastepnie po wykonaniu swoich czynnosci zmieniaja ponownie emeila na starego twojego, wtedy ty musisz slac o przypomnienie hasla - w takim przypadku na 100% zorientujesz sie ze ktos grzebal przy twoim koncie. reasumujac GM nic nie moze GA moze ale bedziesz o tym wiedzial.

Opublikowano

Piszę to w duzych liter bo to ważne Wszystko wina metina nie zlodzieji czy keyów Poniewarz wieczorem zostawiłem kompa i wszystko było dobze na jednym koncie (przekładałem itemki z jednego na drugie) Rano wchodze nie moge sie zalogowac z 10 minut i patrze nie ma itemów myśle ktoś mnie okradł Wchodze na drugie konto a tam wszystkie itemki przelożone z tamtego konta ^^ Wiec to Sprawa GameForge, Itemi wruciły z poprzedniego konta... czyli coś jak tradehack

2rc8k5i.png

Opublikowano

Dziwicie się, że wam konta kradną... Kradną je jedynie przez waszą głupotę. Mylicie się myśląc, że np. 14 znakowe hasło do konta uchroni was od kradzieży jak odpowiedz na pytanie przypominające do e-maila na którym znajduje się konto jest banalna. Np. data urodzenia, którą podajecie na forum metka PL a do tego nick taki sam jak w grze. Więc nie zwalajcie już winy na GMów... Temat wyczerpany. Zamykam.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...