Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Gm'Owie Okradają ?!

proper95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3rn!, Ty chyba nie wiesz co piszesz. Wpierw musisz zdobyć to zaszyfrowane hasło w bazie danych. A gdy jesteś w bazie danych, to przecież można po prostu dodać sobie, zamiast innym kraść, co jest znacznie prostsze. Życzę powodzenia w rozkodowywaniu md5, sha1 i tym podobnych szyfrowań, które wg Ciebie bez problemu można rozszyfrować.

Mi jeszcze nic nie ukradli, a prowadzę już trzecią postać z 'lepszym' eq. Natomiast dwóm kolegom już tak, a mieli ~40 lvl z marnym eq.

Wy myślicie, że te wasze antywirusy wykryją jakieś keyloggery? Może raczkującego programisty. Wystarczy poduczyć się trochę w tym fachu i już można napisać niewykrywalnego keyloggera.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe iż niektórzy mogą się bać większych lvli że przecież "dorośli" i będa miely przejebane (nei chodzi tu o jakieś bicie się) ale raczej nie, mniejsza z tym.

Przypomniało mi się, raz byłem na kafejce se sialalala fajnie jest, zrobiłem char, po 3 dniach char okradnięty, lecz inne nie. WTF?

Po co mieli by kraść 21 lvl z badziewnym eq?

"zrupmy sobiem wuamke na kato s tszecim lewelem1!!!!!111oneone" ?

Na boardzie był podobny temat, tam też pisali że kradną im małe lvle a duże są całe.

@edit

300 post

Opublikowano

Mariek ale żeś napisał ->> Opisałeś jedna z procedur hackowania (Brawo) ... może jeszcze powiesz nim jak to wszystko sie robi ??

Jeżeli chcesz być hackerem to przynajmniej trzymaj to w sekrecie i swoje asy destrukcji zostaw na specjalną okazję ..

Teraz pomyślą ze ja też należę ->Eh takie życie<- ;d

@Edit

StickMan gz 300 posta

Dziwne dziwne ... Jak miałem Viste zawsze miałem jakiś problem (To sie zatnie , to okradną) a zainstalowałem XP (Orginal) + Avast i żadnych problemów nie mam ...

Opublikowano

@4up

nie przesadzaj :D ojciec za granicą :)

@topic

Na was też przyjdzie pora :] metin jednak schodzi na PSY

76561198020989970.png
Opublikowano

Może dla tego boją duże lvle bo są coś warte dla GM, i jakby wybili 90% takich to gre całkowicie przejeły by dzieci /\/30 ;x I by ich namierzyli i rodzice do wiezienia ^^

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Heh Ziomkowski ;) Nawet jak by okradli FuBu/GTS/SirMamutPol/Maver/DecoSub już by się działa awantura ;d Chociaż mavera łatwo okraść

Opublikowano

Powinno być w logach zapisane na jakiej postaci (postaci złodzieja) wylądowały twoje itemy wiec napisz im do supportu i jak będa mieli dobry dzień to to sprawdzą ;x

MOŻE SPRAWDZĄ ALE NA PEWNO NIC Z TYM NIE ZROBIA :(

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Witam piszę ten temat żeby dowiedzieć się czy GM'owie na M2.pl mogą okradać?

GMowie okradaja, ale nie wlamujac Ci sie na konto, bo po pierwsze jest cos takiego jak logi, maja swoj wlasny regulamin ktorego sie trzymaja, jak mnie okradli i tez jak Ty to mowisz "haslo bylo nie do odgadniecia" to jednak ktos sie wlamal... zostawil tak jak u ciebie same smieci, jedyne co sie dowiedzialem od GMa to, to ze bylo logowanie na moje konto z innego IP, ale nie mogl powiedziec jakiego... wracajac do tego co wczesniej napisalem, GM Cie moze jedynie 'okrasc' z prawdziwych pieniedzy... np, kupujesz cos w itemshopie i wydajesz na to 'ciezko zarobione' pieniadze mamusi, a gm ci zbanuje konto, to masz po kasie.. innej mozliwosci "okradania" nie widze

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Nie możliwe, że GM wbije na Twoje konto. Tak jak koledzy up napisali to napewno miałeś jakiegoś keya i Ci zrobił włama...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano
I tak sobię główkuję, czemu zawsze kradnięte są małe lvl z przeciętnym eq?

Hmmm...

Boga +8 kd obrony +4 i speeda +4

Rib +9 sr 37 kd +4 :)

FMS +9 sr 29 kd +4/3

Ebo +9

Srebrna branza +9

naszyjnik z nieb łez +6

branza z nieb. łez +8

buty fenka +5

@@

wbiłem teraz na stare acc ninjy i okazało się że miałem tam 30 kk :lol:

i gram tam dalej...

Jeżeli znów mnie ktoś okradnie to pójdę grać na US/COM, ponieważ na polskim metinie to co się dzieje to: wielkie [) /\/ ()

Dwayne

dwaynemctawishsignew.png

Jebnij mi - Napisz komentarz w profilu to Ci dam + i 5***

Prezentuję wam najlepszego MH 8.0 ! Działa na PL i ... PRIVACH !

http://www.mpcforum.pl/topic/141251-Multi Hack[pr0 0pcje] 8.0 by DeathHacker/

Oto opcje hacka:

MobLock - Lecą do Ciebie potwory w wybranym kręgu ( Podobne do Easy Metin )

WallHack - Teraz możesz blokować handlarkę i żądać z kolegami po 10kk :lol: :roll:

Attack Speed - Bij szybko jak chcesz. NIE WYLOGOWUJE

Move Speed - Biegnij szybko jak nie jeden chciałby iść [ xD ]

Range Attack - Pelerynki męstwa

Teleport - Gdzie chcesz i jak chcesz...

I wiele więcej, wszystkiego dowiesz się po ściągnięciu

Opublikowano

hmm .. a może nikt cie nie okradł ?? Przełożyłeś item do dozorcy lub na inne konto/postać ... Nie koniecznie zaraz ukradli .. Możliwe że coś źle zrobiłeś i wyrzuciłeś

Ostatnio na PL'u jest bug : że jak cie wywali (Często przez SH w dużych wartościach) to możesz stracić itemy lub mógł być reset i to samo sie stało

Okoliczności może być dużo : BUG/RESET/HACK/KEY/Złodziej chociaż wnioskując z UP'a odnalazło się // Poszukaj na all kontach

Opublikowano

Nie odnalazły się itemy z woja tylko poprostu weszłem na ninję i tam zobaczyłęm, że mam groszaki ^^

Dwayne

dwaynemctawishsignew.png

Jebnij mi - Napisz komentarz w profilu to Ci dam + i 5***

Prezentuję wam najlepszego MH 8.0 ! Działa na PL i ... PRIVACH !

http://www.mpcforum.pl/topic/141251-Multi Hack[pr0 0pcje] 8.0 by DeathHacker/

Oto opcje hacka:

MobLock - Lecą do Ciebie potwory w wybranym kręgu ( Podobne do Easy Metin )

WallHack - Teraz możesz blokować handlarkę i żądać z kolegami po 10kk :lol: :roll:

Attack Speed - Bij szybko jak chcesz. NIE WYLOGOWUJE

Move Speed - Biegnij szybko jak nie jeden chciałby iść [ xD ]

Range Attack - Pelerynki męstwa

Teleport - Gdzie chcesz i jak chcesz...

I wiele więcej, wszystkiego dowiesz się po ściągnięciu

Opublikowano

Jeżeli 30kk to grosze dla przeciętnego gracza to świetnie ^^

Czemu 1 lvl nie ma 5kk z psów wtedy ??

Ale co do tematu : GM'owie nie okradają

ODP: Poczytaj na board metin2 tak było wszystko opisane ... Bym skopiował ale to jest zabronione

@Offtop : Spadam na dzisiaj -> Ide jeszcze w Tibie popykać (HEHE żart) , tak na serio ide w Call of duty Modern Warfare 2 przez neta grać xD

Opublikowano
I tak sobię główkuję, czemu zawsze kradnięte są małe lvl z przeciętnym eq?

Hmmm...

Boga +8 kd obrony +4 i speeda +4

Rib +9 sr 37 kd +4 :)

FMS +9 sr 29 kd +4/3

Ebo +9

Srebrna branza +9

naszyjnik z nieb łez +6

branza z nieb. łez +8

buty fenka +5

@@

wbiłem teraz na stare acc ninjy i okazało się że miałem tam 30 kk  :lol:

i gram tam dalej...

Jeżeli znów mnie ktoś okradnie to pójdę grać na US/COM, ponieważ na polskim metinie to co się dzieje to: wielkie <B><I><U> [)   /\/  ()

Nie że ciągle ale najczęściej, powiedziałem "zawsze" bo mało co kradną hight lvle, i tu chodziło mi głównie o lvl nie eq.

Opublikowano

Moim zdaniem zalozyciel tego tematu chcial sobie nabic posta... ;x A GM nie okradaja bo po co im by to bylo ? Oni tylko na was zarabiaja a itemki to moga sobie zrobic jakie chca...

@Edit: Moim zdaniem to musial byc keylogger lub podales komus pasy...

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Nie rozumiem tego... gram od początku pl metina tak jak kolega wyżej i mam jedno konto z dużym lvl i parę z mniejszym i jeszcze nigdy mi nikt nic nie ukradł a hasło mam na 7 liter. Jestem pewien ze pobierałeś jakieś haki czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Teraz juz nic na to nie poradzisz koledzy up wymienili ci wszystkie mozliwosci.

Rada na Przyszłosc: Zainstaluj sobie drugiego antywirusa najlepiej Eseta i skanuj nim kompa powiedzmy co tydzien innego miej włączonego non stop z tego co wiem AVK ma nieraz luki ^^

Opublikowano

Zamknijcie ten temat,szkoda czytać.Jakieś teorie spiskowe jak by komukolwiek zależało na Waszym dorobku życia w metinie.

Jeden ogarnięty człowiek (Mariek) i banda dzieci (cóż,taki dział).I weź tu bądź normalny.

Żaden gm nie ma dostępu do waszych haseł (qwerty123?).Koniec

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

A czy autor jest w LANIE?? (czytałem tylko 5 pierwszych postów więc zbędne posty nie potrzebne)

Jeżeli byłbyś w LANIE to jest taka możliwośc że jakiś użytkownik mógł wykraść twoje informacje pisane nawet w czasie rzeczywistym. Jeżeli odbierasz internet przez WiFi to jest jeszcze gorzej. Ktoś mógłby przechwycicić sygnał.. zalogować się do routera.. hasło do połączenia i bach.. jest z tobą w lanie.. teraz tylko odpowiednie środki do przechwycenia informacji.

Nie grasz na multihackach itd. to co robisz na tym forum?

No to brawo dla Ciebie. Wiesz może że te forum jest bardziej ogólnotematyczne a nawet rozrywkowe a nie wiążące się z oszukiwaniem i zcinaniem koła rozrywki innym. Tego typu posty powinny być warnowane ot co!

Opublikowano

I wszystko to by robił żeby okrasc jego konto w metinie... buheh :F

Łezka mi sie w oku kreci jak czytam te glupoty :>

Nie chce mi sie rozpisywac ale w skrócie: wiedza potrzebna do wykonania ataku tego typu przewyzsza wiedze wiekszosci (jak nie wszystkich) uzytkownikow tego forum.

Na 99% macie jakiegos backdoora / keyloggera albo inny syf wykradajacy Wam te hasła... innej mozliwosci nie ma.

Opublikowano

Kulfix.. no wiesz.. ja sądze że metinokidy są zdolne do wszystkiego by tylko sie obłowić.. a może to jakiś taki sprzedawca allegro kradnie konta. Zrobienie takiego napadu zajmuje kilka chwil.. jak ktoś nie ma zabezpieczeń.

Opublikowano

@UP

Metinokidy :O

Dobre, zapamiętam ; P

@TOPIC

Jesteście ciekawi dlaczego high lvle nie są okradane? Bo cisną na IS'ie.

Nie żebym sam miał coś do tego, sam tak robie ;) Poprostu w momencie kradzieży oni by się nie pi*rdolili i zgłosili by to na policje i leci do sądu.

GF podaje logi, koleś ma już przejebane :X A nie sądzy by okradali ludzie powyżej 20 roku życia <_<

BTW. Temat jest idiotyczny T.T

Niech mod/kidmod zmieni nazwę tematu na "Kradzieże na M2.PL " czy cuś.

@EDIT

Nie mówię o 1 czy nawet 5 SMS'ach wysłanych na IS, mówię o poważnej kasie.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Może zrobiłeś takie coś...

W (chyba) każdej przeglądarce internetowej można zapisać hasło :) może zapisałeś kolega zobaczył że jest zapisane, poszedłeś np do wc a on zobaczył hasło :)

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...