Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Gm'Owie Okradają ?!

proper95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę ten temat żeby dowiedzieć się czy GM'owie na M2.pl mogą okradać graczy ponieważ dzisiaj około 07:50 ktoś połączył się na moje konto i mnie wylogowało było to prawie nie możliwe bo hasło było nie do odgadnięcia szybko zmieniłem passy i próbowałem się zalogować żeby kickło złodzieja ale nie można było go wyrzucić gdy już się zalogowałem konto było wyczyszczone z itemków takich jak Rib +8 ebony +7 tylko jakieś śmieci zostawił. Nie grałem na żadnych multihackach kompa skanuje co dwa dni. Więc pytam czy GM'owie mogą okradać nas graczy metin2 ?!?!

76561198020989970.png
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I pytanie się nasuwa: po co mają okradać graczy jak mogą używać komend, które dają im to czego zapragną? No i chyba nie chcieliby stracić reputacji gry i zaufania do nich to chyba logiczne... :)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

@up3

Nie miałem ani jednego Haxo podobnego programu ;]

@up

Jedyne miejsce gdzie się logowałem to mój dom. Skoro to nie GM'owie to jakiś profesjonalny hacker siedział całą noc i zgadywał hasło ?

76561198020989970.png
Opublikowano

Hmm grałeś na privach ?? Jak tak mogłeś ściągnąć spolszczenie z wirusem/trojanem/keyem który ukradł twoje dane ..

Jedyne co możesz zrobić to poprosić GM (GA raczej się nie zainteresuje) aby sprawdził jakie IP grały na tym koncie i wyśledzić go a potem wiesz co z nim zrobić ^-^

Opublikowano

Oczywiste że keylogger albo ktoś zna twoje passy, na chooya GM'owie mieli by okradać, poza tym oni mają dostęp tylko do loginu nie hasła.

Opublikowano

Oczywiste że keylogger albo ktoś zna twoje passy, na chooya GM'owie mieli by okradać, poza tym oni mają dostęp tylko do loginu nie hasła.

Tu się z tobą nie zgodzę :mellow: GM zna wszystkie twoje dane jakie podałeś podczas rejestracji, pomyśl, musi jakoś banować konta.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

@Onar

Grałem na privach bardzo możliwe że coś takiego miało miejsce ;)

@topic

Metin2 PL schodzi na psy. Trudno stało się nie będę pisał do GM bo wiadomo że oni nic na to nie mogą poradzić

76561198020989970.png
Opublikowano

@5UP (?)

... po co miałby zgadywać hasło do pierwszego lepszego konta? jakby ktoś taki był, to pewnie wbijał by na konto Mamuta

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

@up

no w sumie racja ale już mnie tak drugi raz załatwili, została wysunięta teoria Key'a ale mój AVG nic nie wykrywa

76561198020989970.png
Opublikowano

Widzisz proper ja kiedyś miałem takie coś i pisałem do GM'a niby wyśledził kto to zrobił ale dostał blocka na email (Zrobił se nowe konto)

Jedyne wyjście jakie mi wtedy pomogło : Reinstalacja (1 dysk) / Format (na 1 dysk jeżeli masz 2) tak to chyba tylko program Antivirus xD

Opublikowano

Miałem idealnie tak samo.

Była gdzieś 7:51 może wcześniej, było to dzisiaj.

Kupiłem właśnie EQ warte 70kk+

Pograłem chwilę, poszedłem na BO poexpiłem...

Potem wylogowało mnie i miałem, że jest połączone( mam czasami takiego buga, muszę odczekać 10min), wbijam po tym czasię i nie ma mojego EQ.

p.s Wpisywałem z klawy ekranowej, mam Kamer Moda.

Dwayne

dwaynemctawishsignew.png

Jebnij mi - Napisz komentarz w profilu to Ci dam + i 5***

Prezentuję wam najlepszego MH 8.0 ! Działa na PL i ... PRIVACH !

http://www.mpcforum.pl/topic/141251-Multi Hack[pr0 0pcje] 8.0 by DeathHacker/

Oto opcje hacka:

MobLock - Lecą do Ciebie potwory w wybranym kręgu ( Podobne do Easy Metin )

WallHack - Teraz możesz blokować handlarkę i żądać z kolegami po 10kk :lol: :roll:

Attack Speed - Bij szybko jak chcesz. NIE WYLOGOWUJE

Move Speed - Biegnij szybko jak nie jeden chciałby iść [ xD ]

Range Attack - Pelerynki męstwa

Teleport - Gdzie chcesz i jak chcesz...

I wiele więcej, wszystkiego dowiesz się po ściągnięciu

Opublikowano

Kamer mod no właśnie .. całkiem możliwe że przez niego ale głowy nie daje >3

@Offtop : Co lepiej - 2GB ramu i GTS 250 czy 8GB ramu i 9600GT Zotac 1GB +OC + Win 7 ??

Opublikowano

@2up

No właśnie też miałem że jest połączone moje konto i za Huja nie szło go wyrzucić z tego konta wiadomo że jak próbujesz się logować tak z trzy razy to go wywala a go nie szło wywalić może jakby go wyrzuciło nie straciłbym EQ i kasy

76561198020989970.png
Opublikowano

Ja też mam avg ;p

Kurde na to nie ma odpowiedzi ..... Chuj jeden wie co sie stao xdd

Maciuś! Co, co sie stao ? ;P

@UP Nie szło go wywalić ponieważ logałęs sie na inne ch (np. on był na 2 Ty sie logales na 3) albo na odwrót że logałes na to ch na którym on był zawsze mi sie to myli <_<

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Jedyne co Team może (i ma prawo) Ci z kontem zrobić to je zablokować (na podstawie dobrego dowodu złamania zasad gry).

Uważaj na swoich kolegów i na to, co ściągasz. ;)

Opublikowano

Jedyne wyjście ;D załatwić GM'ów żeby w końcu zrobili porządnie ochronę danych gracza a nie na odpierdziel

Opublikowano

Tu się z tobą nie zgodzę  :mellow: GM zna wszystkie twoje dane jakie podałeś podczas rejestracji, pomyśl, musi jakoś banować konta.

Z tego co wiem to aby zbanować wystarczy tylko ID albo po nicku i też IP.

A tak do tematu to gram na PL, monastyr sura BM 82lvl, gram tą surą od czasu 1 servera POLAND, mam tam dużo warte eq i dobre skille ale mniejsza z tym,  miałem wyłączony przez 4miechy antyvir (przypadkiem :<) jeszcze właziłem na różne strony, hasło mam łatwe, konto pożyczałem kumplom z reala i nawet netu. Nic się jeszcze nie stało, ani przesunięta postać, ani choćby ukradnięty 1 yang albo jakiś badziew, nie zmienone hasło nie wdarte się NIC, stało się też NIC. 

I tak sobię główkuję, czemu zawsze kradnięte są małe lvl z przeciętnym eq?

A duże lvle z dobrym eq są nic nie ruszane?

Opublikowano

Ale po kiego dla GMa twoje itemki? W każdej chwili może sobie komendę wpisać i JEST - cud się stał "mam hwanga i śmiercionośne" czy coś tam.

DOWN: (fajnie brzmi xD)

No dobra nawet moja G Data coś pominie :) Ja obstawiam keylogga

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@up

przeczytaj proszę cały temat pisałem że mam AVG :)

@StickMan

czy ja wiem nie miałem przeciętnego EQ rib +8 2 KD +3 wart z 25kk level miałem 35

76561198020989970.png
Opublikowano

Moim zdaniem jest to bardzo możliwe, ponieważ ja też już miałem kilka takich sytuacji. Co prawda nasze hasła zapisane są w języku kodowanym, ale to nie problem je rozszyfrować. Ja sam znam stronę do tłumaczenia danych języków informatycznych.

Opublikowano

@up

przeczytaj proszę cały temat pisałem że mam AVG :)

@StickMan

czy ja wiem nie miałem przeciętnego EQ rib +8 2 KD +3 wart z 25kk level miałem 35

Hmm, tylko że teraz łatwo o kase.

A ribek taki pro nie jest ale dobry :>

@Topic

Znam kumpla z netu 4lata, jak server Kirian powstał przeszedł na PL'a Metka, po ok. 3tygodniach jak miał 51 lvl przypomniał se passy do konta na Feniksie, miał tam pro chara 74lvl woja body. Po tygodniu 51lvl został okradnięty a woj na Fenku był cały, nie tknięty.

Co to ma znaczyć?

Opublikowano

Nie wiem bym oskarżył Mr.Cybucha ale się zmienił poza tym po co ktoś by miał ci eq kraść ?? jak ktoś by chciał to czemu akurat ciebie ?? Inni też mają dobre eq ... Ja miałem kiedyś 2 riby +9 i co ??

czterech kolegów zna passy do mojego konta i jeszcze nigdy nie zginoł nigdzie a cały czas gramy na nim

Edit : Już wiem ... Twój ociec przyszedł i ci eq zabrał .. powiedział koniec grania - czas śniadania

Ja kiedyś grałem w NFS:Carbon na kierownicy ojciec mi przylazł zepchnał mnie z krzesła i zaczął grać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...