Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No kto mi powie? Broken champ

sakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mersharsky tylko ze roznica jest w tym ze jak ja bym mial Orianną tyle meczy co ty Yasuo to bym byl przydatniejszy teamowi :) to ze ogarniasz postac nie znaczy ze jest broken, bo sa ludzie ktorzy potrafia grac naprawde dobrze np takim Galio czy Tariciem bo maja po 1k gier ale to nie czyni z nich op postaci

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@Mersharsky tylko ze roznica jest w tym ze jak ja bym mial Orianną tyle meczy co ty Yasuo to bym byl przydatniejszy teamowi :) to ze ogarniasz postac nie znaczy ze jest broken, bo sa ludzie ktorzy potrafia grac naprawde dobrze np takim Galio czy Tariciem bo maja po 1k gier ale to nie czyni z nich op postaci

@ Przydatniejszy ?? zanim ty byś rzucił kulką to byś był już na moim ulcie ^.^ a po 2 ścianka blokuje kulki dla twojej wiedzy więc nie wiem czy byś zrobił dobry tf dla drużyny 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMesharsky nie bede sie z toba sprzeczal bo i tak nic sobie nie udowodnimy, ale kuleczki mi nie blokujesz jezeli ktos z moich teammatow ja odemnie dostanie :) a co do twojego ulta nie tak latwo mnie zlapac, a jakby co mam zhonyie :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Skasuj ta gre misiek. Lol nie jest dla Ciebie.

Ty mówisz, że Yasuo to broken champion, a kurde ja sobie nim gierki przegrywałem w Challengerze, bo był dla mnie za trudny.

Nie ma broken championów, każdy bohater którego widzisz to jest gracz, który nim kooperuje, steruje, gra. 

Mainuj kilka postaci i nimi ugrasz nawet na takich koksów. Musisz mieć po prostu obeznanie w cd, timerach, obiekcji danego championa, jego poruszania się itp.

Graj, mainuj - dasz radę.

"gierki przegrywałem w Challengerze" u what m8?

rYD9JSA.png

Opublikowano

@ Przydatniejszy ?? zanim ty byś rzucił kulką to byś był już na moim ulcie ^.^ a po 2 ścianka blokuje kulki dla twojej wiedzy więc nie wiem czy byś zrobił dobry tf dla drużyny 

kulkę co ile masz, a ścianę co ile masz, imo nie tu co porównywać yasuo do orianny, bo to całkiem dwa inne champy.

Skasuj ta gre misiek. Lol nie jest dla Ciebie.

"gierki przegrywałem w Challengerze" u what m8?

jeden z dwóch screenów, które mi się zachowały po formatach, ogólnie to byłem 4 miesiace w challengerze w s4

Gbgc6Hw.jpg

@Eryk

powiedz kolege niżej, bo mi nie wierzy :(

@TherdakaFront

tu drugi ss, ostatni jaki się zachował :(

Oc55vd1.png

Opublikowano

kulkę co ile masz, a ścianę co ile masz, imo nie tu co porównywać yasuo do orianny, bo to całkiem dwa inne champy.

jeden z dwóch screenów, które mi się zachowały po formatach, ogólnie to byłem 4 miesiace w challengerze w s4

Gbgc6Hw.jpg

mistrz painta

@ up

Żartuje. gratki ;p

@Exlie

i tak jestes bobem.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...