Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX 780 vs GTX 760

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaszło kilka zmian. Długość to teraz 30 cm, a wysokość 14(,5) cm. Budżet prawdopodobnie też wzrośnie z 1200 do 1600. Teraz dobierzcie taką grafe, żeby w fhd wiesiek poszedł na ultra :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Budżet znów się zmienił - tym razem prawdopodobnie ostatecznie. 1300 zł. Idzie za to kupić używke podanej wyżej karty? Mam tylko 3 wymogi:

1. Musi być od asusa

2. Musi być gf a nie radek

3. Musi wystarczyć na kolejne 5 lat

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

A Magda Gesler ma powiedzieć że jest pyszne ?

Na kolejne 5 lat? to budżet 5x to może starczy ledwo na 4

Opublikowano

A Magda Gesler ma powiedzieć że jest pyszne ?

Na kolejne 5 lat? to budżet 5x to może starczy ledwo na 4

Wiem że na używce za 1300 gry które wyjdą za 5 lat nie pójdą na ultra ale żeby na low/medium poszły.

@ edit

Może zmienię wymagania.

1. Wiatraczki muszą zakrywać większość powierzchni karty - aktualna 650'ka ma zakryte tylko 50-60% powierzchni i tam gdzie nie ma chłodzenia jest ciepły

2. Nie koniecznie asus, ale coś równie pożądnego

3. Cena do 1300

4. Jak kiedyś (może) wyjdzie wiesiek 4 to żeby poszedł chociaż na mini

5. Długość 30 cm, wysokość 14

6. Może być z zagranicznych portali, olx lub innych takich, byle żeby nie szło 3 tygodnie, tylko tydzień albo mniej

7. MUSI być gwarancja, na 10+ miesięcy

Opublikowano

Masz śmieszne wymagania. Wszyscy Ci tu polecają, 960 która jest bardzo fajną kartą, 760 która odstaje od 960, ale nie dużo. Jak chcesz krótką, do 1300zł kartę Asusa to weź GF 9400GT...

graphic.png

Opublikowano

Jest 30 cm, czytaj ze zrozumieniem... NIE MUSI BYĆ KRÓTKA

I nie musi być od asusa ale jakaś porządna np evga, msi, gainward

Opublikowano

@ ref

Nie tylko palit to grzałka. Wczoraj podczas 4 godzinnego renderowania filmu 650'ka od asusa miała taką temperaturę że momentami potrafiła słabo oparzyć. Nagrzał mi się cały pokój przy otwartej obudowie i oknie. Wiatraczek był ustawiony na 90%.

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...