Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jest sens, co takiego dodali?

Co się pytasz, edytowanie pliku game.py i wklejenie plików to mniej niż napisanie tego posta :)

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Co się pytasz, edytowanie pliku game.py i wklejenie plików to mniej niż napisanie tego posta :)

jeszcze jest uciążliwe klikanie myszką, uploadowanie i wklejanie linków tutaj xD

Zaktualizowany do najnowszej wersji klienta.

24.08.2015

Opublikowano

No niby nic ciekawego nie dodali , ale lubie grać na najnowszej wersji clienta.

pobierz najnowszego z 1 postu, będzie już git

Opublikowano

A mnie po jakiś plus minus 15 minutach użytkowania tego; wylogowuje i po sekundzie wyłącza klienta - co może być przyczyną tego?

ps: mam jeszcze warrior hacka jakby to coś zmieniało. Aktualizowałem już nie raz clienta i na nowo wrzucałem :P.

Opublikowano

coś sie chyba stało bo nie działa jak chce sie zalogować to blokuje sie tak jak by ekran logowania i nie mogę zaznaczyc ch ani kliknac zaloguj na czystym kliencie wszystko ok a tutaj coś sie rozje...... ::(

Opublikowano

nie działa jak chce wejść z tym multihackiem to nie da sie do gry logować: błąd łączenia z serwerem.
A bez działa normalnie... 
UPDATE PLS

Opublikowano

Exule musi (nie musi kwestia jego dobrej woli i checi )zrobic update multihacka iż na serwerze było kilka zmian wiec i multihack musi zostac zaktualizowany a to zalezy tylko od Exile czy zrobic update czy tez nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak działa to Dopalacze?

Odpala wszystkie dopalacze które masz w eq. Jeżeli o to chodziło.

Ktoś pisał że nie działa ... chyba coś źle musiałeś zrobić bo działa cały czas od 3 września nie było żadnych aktualizacji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny bot tylko mam problem z nim. Odpalam go i powiedzmy robię coś innego na kompie kiedy mi expi to wyrzuca mnie po jakiś 15-30 min :/. Cały klient się zamyka nie wiem dlaczego. Wydaje mi się że pelerynek za szybko używa. Da się to zmienić ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...