Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie dziala na mapce 200. tzn dziala ale mobow nie widac i nie da sie bic. Macie jakies rozwiązanie na to?

zmień moby na psy.

Opublikowano

wlasnie zmienilem i nadal to samo. zmienili dzisiaj chyba tekstury psow na tej mapie na czarne. I nie widac ich wgl. Kombinowalem na wszystkie sposoby.

Opublikowano

nadal to samo.  Twoj plik zastepuje chyba teksture tych psiakow. Na normalnym kliencie sa np czarne gdzie zawsze mialy kolor normalnego spa z m1 i teraz ich wgl nie widac.

Zrobilem tak jak pisales;p

// edit. Ty sprawdzales tak i Ci dzialalo?

Opublikowano

dobra mój błąd. Działa. Pobrałem ponownie nowszą wersje i widać normalnie. Sorry za zamieszanie i podziękować za pomoc:)

Opublikowano

po zmianie CH nie da się wyłączyć auto ataku i podnoszenie przedmiotów dlatego że zawiesza się cały metin

Tylko przez auto atak zamyka klienta bodajże (ja tak mam).

Przez resztę nie.

Opublikowano

A czy jest możliwość dodania opcji obracania się na koniu,tak jak to było wcześniej ?

Nie mam pomysłu jak to naprawić. Postać obraca się bez żadnej interakcji z potworem, a jak uderzy potwora to automatycznie przestaje się obracać. Nie wiem, nie wiem - pomyślę nad tym.

Opublikowano

Nie mam pomysłu jak to naprawić. Postać obraca się bez żadnej interakcji z potworem, a jak uderzy potwora to automatycznie przestaje się obracać. Nie wiem, nie wiem - pomyślę nad tym.

Byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Jest jeszcze jedno o czym zapomniałem bo od razu to wykasowałem a mianowicie po zamknięciu okienka otwiera sie twój profil to wkurzać musi innych mnie też ale skasowałem linijkę która za to odpowiada ... 

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Jest jeszcze jedno o czym zapomniałem bo od razu to wykasowałem a mianowicie po zamknięciu okienka otwiera sie twój profil to wkurzać musi innych mnie też ale skasowałem linijkę która za to odpowiada ... 

Chwalisz się tym, czy jak, bo nie rozumiem. Zrobiłem wam multihacka, udostępniłem go za darmo, a ty jeszcze powiesz, że wkurza cie to że otwiera ci się mój profil...

Opublikowano

Chwalisz się tym, czy jak, bo nie rozumiem. Zrobiłem wam multihacka, udostępniłem go za darmo, a ty jeszcze powiesz, że wkurza cie to że otwiera ci się mój profil...

Tak chwale się bo nie mam innych lepszych osiągnięć do zdobycia -.- .

Pograj sobie sam na swoim dziele i jak ci tak przy każdym zamknięciu będzie się odpalała mozilla to zobaczysz jakie to irytujące

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Tak chwale się bo nie mam innych lepszych osiągnięć do zdobycia -.- .

Pograj sobie sam na swoim dziele i jak ci tak przy każdym zamknięciu będzie się odpalała mozilla to zobaczysz jakie to irytujące

Gram an swoim dziele.

Kolego, jak ci nie pasuje to nie musisz z tego korzystać :)

Opublikowano

siemano sprawa jest. dalo by rade dodac opcje potowania potkami tymi co odnawiaja 100 pz zamiast tych zwyklych potek skoro i tak sa autopoty? albo dodac nowa opcje aby moglo potowac osobno?

Opublikowano

Dobra, serwer się wyjebał na plecy to i temat można zamknąć.

Niby działa.

Zakochałem się w tym bociku, całą gre na teriosie na tym przeleciałem. 

Jest szansa na zrobienie takiego cuda na Vesterisa? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...