Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, czas na moją konstruktywną opinię. Nie zwracając uwagi na poprzednie okoliczności.

Więc zaczynając od prezentacja. Grafika nie jest zła, jedynie wadą jest, że bardzo mało informacji, przez co gracz nie może się dowiedzieć nieco więcej o serwerze. Więc dla mnie prezentacja do poprawy, najlepiej zrobić nową.

Kolejną rzeczą jest grywalnoś. Spędziłam trochę czasu na serwerze, i wywnioskowałem że serwer jest nawet dobry (jak robione przez 11 latka, hehe musiałem dorii), oczywiście jest parę niedociągnięć, i kilka rzeczy które mi się nie podobają (dla mnie wygląd chatu jest brzydki ;d). Ale nie przeszkadzają w graniu. 

Co do administracji, za dużo się nie wypowiem bo ich po prostu nie spotkałem ;p. Jedynie mogę o dorii. Ostatnimi czasy, miał kilka wpadek, zacząłem go trochę obserwować i większości posty (na mpc), nie są wcale takie głupie, a wręcz nie wydaje się, żeby miał 11 lat (internet zmienia ludzi xD). I zauważyłem, że dużo rzeczy umie. Serwer już trochę stoi, i nie wygląda na to, żeby miał padać i to jest wielki plus. Moim zdaniem, można dać szansę temu serwerowi, też pierwsze myślałem, że to kolejny żałosny serwer (widząc po moich postach). Lecz posiedziałem na nim trochę i moje myślenie odwróciło się o 360*.

Więc pod sumując, daje temu serwerowi 7/10 punktów.

I takie małe info do doriego, bo widzę, że serwer ma szansę bo się nie poddajesz, mimo małej ilości graczy. Chciałbym Ci pomóc, jakoś bardziej ogarnąć serwer. Typu z prezką, reklamą i ogólnie jakoś go odmienić. Miałem masę serwerów, więc jakieś tam doświadczenie mam i znam się na zarządzaniu. Więc jeśli poszukujesz kogoś takiego jak ja, to pisz na PW.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Biter.
Co do chatu, szykujemy nową edycję, co wiąże się ze zmianą kolorków, itd.
Dlatego nie można oceniać serwerów po prezentacji - wystarczy na niego wejść, pozwiedzać i się dowiedzieć, co tam jest ;)
Oj, tak. Internet zmienia ludzi. Pamiętam swój pierwszy post na tym forum "ej a jak to zainstalować?" - dotyczył pluginu który już nie istniał. Zaczynałem dopiero wtedy historię z serwerami MC.
Oczywiście przyjmę propozycję pomocy - więcej na pw ;)

bannergif.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę za sztywno na tym serwerze jest xD­ Nawet zażartować można.

PS Czy każda osoba, która ustawi sobie tam płeć "dziewczyna" dostaje z automatu Chatmoda?  :yay: 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...