Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@▒Kiszka▒ Drop jest bardziej średni, diament, obs i ender perła mają 2% (w poprzednich edycjach drop był 2x większy)

Nazwa serwera nie jest zrobiona specjalnie, otóz D bierze się z pierwszej litery mojego nicku i imienia.

Na serwerach jest też system prac, za co zdobywa się pieniądze serwerowe. Za te pieniądze można iść do sklepu i coś kupić.

Mamy również tanie usługi typu VIP, SVIP, kasa (na innych serwerach VIP na 14 dni będzie kosztować ok. 6 zł u nas 4,92 zł co jest różnicą)

Link do SMS Shop podany jest na serwerze.

SMS shop jest tym bardziej bez sensu, ale pierw odniosę się do dropu.

2% daje nam diament co średnio 50 zniszczonych cobble. Podejrzewam, że fortune zwiększa ten drop, więc powiedz mi o tych 2%, kiedy mam wydajność IV czy tam V (szczerze nie pamiętam ile jest max. wydajności), niezniszczalność III i fortunke I albo II. Tym kilofem, przynajmniej 5k stone bym rozwalił. Wydajność sprawia, że na sekundę leci minimum 4 stone. 5000 : 100 = 50, 50*2 = 100 co mi daje drop 100 diamentów na 1 kilof. To jest przypuszczalne, bo nie wiem ile zniszczy kilof z niezniszczalnością III, tak dokładnie. Do tego fortunka, to drop *2 *3 może wyjść 300 diamentów.

SMS shop, wrócę do niego, to największe oszustwo. Podejrzewam, że VIP daje diax seta od razu. Nie lubię usług premium, bo kupuję je 2 grupy. Dzieci kradnące lub płaczące przed rodzicami by im dali na to, to tak wiek podstawówka, w skrajnych przypadkach gimnazjum, a druga grupa, to rozpieszczone dzieciaki. Na takim serverze nie opłaca się to, bo wystarczy godzina gry by taki diax secik mieć. 2% to duży drop.

Diament 0,2% to mały drop, 0,6% to średni. Wtedy jest zabawa, a sms shop się opłaca.

To tylko moja opinia :)

MPC Hejter Team Leader

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@▒Kiszka▒ Nie mamy fortuny, dlatego drop jest spory.

Zmniejszyliśmy drop. Lucky Blocki dają sporo rzeczy, w przyszłości będą pułapki ;)

Co do SMS Shop to nie jest oszustwo, mamy bardzo tanie rangi z dużymi korzyściami. VIP dostaje diax set - prawda.

Myślę że teraz będzie lepsza zabawa ;)

bannergif.gif

Opublikowano

Gram na serwie do wczoraj i coooo mogę powiedzieć

-Niedokładnie spolszczone pluginy

-Drop ...

-nudzi się po 4 h

-BUUUUGi

~~~~~~~~~~

+Z administracją da się rozmawiać jak z człowiekiem

+Wysłuchują to co graczom się nie podoba i co podoba

+nawet dobra zabawa na chwilę

~~~~~~~~~~

Wcześniejsze posty

-SMS shop szczerze gdybym chciał to bym sobie kupił VIP'a tak sobie by mieć ... (nie jestem bogaty ani rozpuszczony i nie mam12 lat :)

Drop 100% się zgadzam za duży

-Jak dla mnie 16-letniej osoby ten serwer ujdzie lecz jest dużo do poprawienia :) nie grałem w mc przez rok a to 1 serwer na jaki wbiłem ...

~~~~~~~~~~

Serwer w miarę polecam.

Po co kolory po prostu lubię kolor pomarańczowy i czerwony :D

Opublikowano

@SKMG Drop jest mały, został zmnejszony o ok. połowę.

Co do spolszczenia to tylko plugin na prace, ktorego jakos nie bardzo moge spolszczyc.

Co do nudów - lada chwila do otwarcia minigier, w IV edycji planujemy dodać kolejne urozmaicenia (dodawajcie propozycje w komentarzach, śmiało :D)

Co do bugów, wg. regulaminu naszego serwera musisz o nich mnie poinformować. Więc jak coś znajdziesz, pisz a postaram się naprawić ;)
PS: Przydał Ci się nóż?  xD

ref xD
mam pory do refu

bannergif.gif

Opublikowano

Robiąc tę prezentację popełniliście najbardziej istotny błąd, polegający na tym, że nie ma żadnych screenów. Co tu dużo mówić, opis serwera wygląda biednie. Jest mało konkretny i niczym nie zachęca.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...