Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMU | Season 4 Ep 2 | Exp: 100 | Drop: 30 | START: 02.07.2015 |

SkyMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#Padnie, bo admin będzie musiał wyjechać ^^

#Nie#Polecam#

#Nie#wystartuje

Bo się Kubuś wylał na klawiaturę :(

Co tu taka cebula? czekamy do 20 :)

Opublikowano

Nie sugerujcie się statusem servera na www...

Wkradł się błąd, naprawimy to jak najszybciej pozdrawiam

Opublikowano

przepraszam bardzo ale co to ma byc założyłem konto i próbuje stworzyć postać w grze i ciagle na kazdy z 30 nickow ktore robie wyskakuje mi ze ten nick jest niedozwolony lub istnieje postac o takim nicku i tak btw admin jesli podczas wciskania enteru w grze blyska mi ekran na czarno i zadne metody naprawy nie pomagaja to co mam zrobic?? frame i pliki dll nie pomogly 

Opublikowano

Pograłem na serwerze zaledwie 5-10 minut, dobiłem 20 lvl i już chyba podziękuję, gdyż nie widzę sensu dalszej gry.

W przeciągu kilku minut natknąłem się na parę bugów, a oto one:

1. Armor Sphinix, który dostępny jest u handlarki itemami dla DW w lorce, kosztuje więcej, niż podana cena.

2. Pantsy Sphinixa kosztują ok. 6k. Ja w inventory mam ok. 12k, a nie mogę ich kupić (relog zrobiłem i dalej to samo).

3. Po dodaniu odpowiedniej liczby punktów siły, potrzebnej do armora postanowiłem nałożyć chociaż jeden item. Niestety, mimo, że armor jest dla DW (taką samą rasę wybrałem), wszystkie wymagane statystyki dodane, to nie mogę go nałożyć (relog również nie pomaga).

Grałem tu zaledwie parę minut, a już tyle bugów. Boje się pomyśleć, co by było, gdybym zagrał nieco dłużej, chociażby godzinę, dzień, a nawet miesiąc.

Dodatkową wadą jest brak ludzi na serwerze. Jedyne, co chodzi po mapach, to mobki :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...