Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMU | Season 4 Ep 2 | Exp: 100 | Drop: 30 | START: 02.07.2015 |

SkyMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmien jezyk bo jak widze jakies niemieckie dasy czy cos to mi sie plakac chce bo to jest sciagana stronka to niech chociaz nie wyglada jak sciagana..

Estadisticas Generales

# Estadisticas del Juego Estado 1 Total de Cuentas:   2 Total de Personajes:   3 Total de Guild:   4 Personajes de Baneados:   5 Administradores Conectados: / 6 Personas Jugando:

Nie zadna sciagana, jak nie wiedz to sie nie udzielaj :)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i co, że niby żadnego helpera nie będzie ? Avanta też pewnie będzie zblokowana ? Omg, to już o bypassa prosze.

@ Edit:

I weź ich tam pośpiesz i zrób start dziś na 20:00 ew 21:00, spałem cały dzień i bym sobie nocke zapierdolił <333

Opublikowano

Wczoraj dostałem odpowiedz, że niby dzis ma byc AC no zobaczymy sam czekam na odp :) Pewnie wieczorem napiszą :)

Opublikowano

A jak dziś będzie AC, to start byś dziś robił ? A i jeszcze czy wszystko robisz sam ? Jakaś kadra GM'ów jest ? 

Opublikowano

A jak dziś będzie AC, to start byś dziś robił ? A i jeszcze czy wszystko robisz sam ? Jakaś kadra GM'ów jest ? 

Startu dziś to na pewno nie będzie, zreszta po dodaniu AC muszę po sprawdzać.. GM jak na razie nie ma

Opublikowano

Jeśli dziś bym dostał AC dziś to prawdopodobnie w piątek byłby start :)

Opublikowano

ello zrob dzisiaj strart

;]

Nie spieszmy się, lepiej niech wszystko będzie gotowe. 

W piątki są złe początki. 

Opublikowano

Zrób start dziś lub jutro :)

Tak jak mówi Żyła, w piątki są złe początki ^^

Opublikowano

Dokładnie, dziś będzie elegancko, w piątku zawsze sie coś dzieje, a w sobote server RIP xD taka prawda, środa jest optymalna :P

Po za tym, w sobote startuje Panda, lepiej rób start jak najszybciej bo ludzie są bardziej chętni wbić na 1000x expa, lepiej będzie dla servera jak dziś ruszy.

Opublikowano

Dopóki nie dostane AC, to server nie ruszy :) no pozostaje czekać... Napisałem dziś znowu do nich. Czekamy czekamy 

Opublikowano

Powiem tak, dostając AC spr co i jak, natomiast później robię start... Niestety AC zależy do osób trzecich, także proszę o cierpliwość wole aby server miał 99% zabezpieczeń :)

Opublikowano

Dostałem taka odp:

Hello SkyMU,

I an so sorry i have keept you wainting. But i promise you will get your stuff tommorow. I found a bug in the server and i had to fix it (on my own server i tested) Please relax as i will take care tommorow, also please leave me team viewer opened to the server, because i need to test login in game, for the packet encryption.

Takze czekamy do jutra :)

Opublikowano

AC od strony clienta gotowy, pracujemy nad strona serverowa... 

tzn. czekac cierpliwie w najblizszych godzinach ruszy ???czy raczej isc spac? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...