Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz... Jak wyjść

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  znacie jakieś dobre porady jak wyjść z brązu?

Rozpoczynam grę, zazwyczaj mam 2/0, 3/0

Schodzę z lini i k**** gówno.

Czy to Lux czy co innego, będzie miało już 7/0

koniec gry

jedyne co to surrender.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

k***a nie ma żadnych porad jebani nie umieją wyjśc z brązu i szukają pomocy na forum. Każdy jest w takiej lidze na jaką zasługuje, było już z 1000 takich tematów... 

Opublikowano

k***a nie ma żadnych porad jebani nie umieją wyjśc z brązu i szukają pomocy na forum. Każdy jest w takiej lidze na jaką zasługuje, było już z 1000 takich tematów... 

Hey, ja tu piszę o poradę typu "jaki champ" do soloQ aby wycarrować samemu...

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

nie spytałeś jaki champ, i nie ma też odpowiedzi.. wyszedłbym ci z brązu soraką moge się założyć. to dziala tak, ze ty robisz 3/0 na gowno a ktos inny 0/3 wiec musisz zrobic 6/0 albo zroamowac cokolwiek nie ma lekarstwa

Opublikowano

Na idiotów nie ma lekarstwa, nowe konto musisz zrobić bo w brązie same nied****y są. Smutna ale prawdziwa prawda, ja bym ich wszystkich na syberie wysłał i oczyścił świat lola z tych podludzi;)

Opublikowano

­Ja z głębokiego brązu w trochę ponad tydzień wyszedłem Vayne. Jak ogarniesz jej mechanikę - masakra. Bardzo dobrze sprawuje się także Yasuo, Riven, Zed, Lee Sin oraz Vi. Kontroluj dragony, nie reaguj na wyzwiska. Jeśli grasz jakimś hypercarry typu Yasuo staraj się nie oddawać killi póki nie masz full buildu. Graj z głową i myśl co robisz.

Opublikowano

Najważniejszą zasadą SoloQ jest:

"Aby wygrać musisz być w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie".

Jeżeli zastosujesz się do tej regułki i przemyślisz, czy na pewno dobrze robisz roamując (lub nie roamując), biorąc fragi (lub ich nie biorąc etc.) uda ci się wyjść z brązu bezproblemowo!

##ps: a tak serio to polecam Riven op scierwo wbijesz tym do challangera jak sie nauczysz cancelowac animacje, robic walljumpy no i oczywiscie zastosujesz sie do najwazniejszej zasady soloq ;)##

Opublikowano

Naucz się grać to wyjdziesz, graj prostymi czempami z mety, używaj móżgu, używaj podczas gry TYLKO pingów i nie więcej niż 2 razy.

Opublikowano

UWIERZ MI z brazu wychodzisz wszystkim, a jesli nie jestes w stanie to nie jestes gotowy i musisz poprawiec Swoje MID/ Late Game  skoro z lini na + wychodzisz. 
Pewnie jestes graczem typu interesuje Cie tylko twoja linia a potem flejmisz na team bo 0 roamu robisz i sie cieszysz ze masz 2-0 , jesli ogarniesz jak grac na tych bobow mid/late game to wyjdziesz w ciagu kilku dni lub dnia zalezy  w jakim tym brazie jestes.  

Opublikowano

Szczerze? Wez koles napierdalaj katą albo talonem, wogole tego piepszonego mida nie pushuj gankuj jak bedziesz w stanie typa rozjebac w 100 % (na topie, bocie) i zrob sobie jakies 11/0 czy cos i dopiero pushuj. Aha, i ksuj tyle ile sie da. Ty masz sie feedowac nie te bronzy. ADC nie polecam. Serio. Nawet jak masz duo. Jak masz kolege to niech on idzie top albo jungle. Nigdy nie idz bota, bo wtedy nafeeduja inne linie. A pozatym jesli grasz solo to ogarniety support to rzadkość, a sory, supp w bronzie to rzadkosc :D. Jak chcesz wiecej rad to pisz pw ;v

PS: Sam tym sposobem z b5 wyszedlem do s5

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

­Wybieranie postaci to jedno, ale jeżeli chcesz szybko i efektownie wyjść z tego brązu to polecam znalezienie kogoś do wspólnej gry, najlepiej smurfa z niską dywizją - tak, są tacy ludzie. Lepiej mieć w drużynie 3 noobów niż 4. :)

Opublikowano

UWIERZ MI z brazu wychodzisz wszystkim, a jesli nie jestes w stanie to nie jestes gotowy i musisz poprawiec Swoje MID/ Late Game  skoro z lini na + wychodzisz. 

Pewnie jestes graczem typu interesuje Cie tylko twoja linia a potem flejmisz na team bo 0 roamu robisz i sie cieszysz ze masz 2-0 , jesli ogarniesz jak grac na tych bobow mid/late game to wyjdziesz w ciagu kilku dni lub dnia zalezy  w jakim tym brazie jestes.  

Nie do końca.

Nie obrażam graczy, a co do linii nigdy tak nie robię.

Zabijam przeciwnika / pushuje do jednego turreta i lece pomagać innym.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Rób tak jak ja , keruj gre miej w dupie wszystko pisz tylko zamknąć ryje i grajcie :), wygrywaj po przez push :).

.

Opublikowano

Ja wyjść z brazu oto jest pytanie.

polecam przedewszystkim grac w duo bo solo w kazdym meczu jest jakis troll.

Jestes przeciez w najwspanialszej lidze we wszechswiecie xD

Na solo to zazwyczaj tank na topa lub jungle

Opublikowano

bierzesz byle jaką postać na bronz najlepiej katarine <3

1.Zabijasz mida.

2.Wbijasz 2 lvl.

3.Idziesz na bota po 2 trupki.

4.Wracasz na mida robisz kolejnego trupka.

5.Idziesz na topa robisz trupka.

Gratuluję jesteś nafeedowany od teraz wygryw

A tak serio to pikujesz byle co farmisz, robisz smoczki, roamy itd

Opublikowano

Chcesz wyjść z najwspanialszej lidze we wszechświecie bronzy jadą ci wpierdolić .

Minion andrzej już puka do twoich drzwi 

Montarzysta już rzuca flaszkami ci w szybę

A prowadzący c***a robi dłubie sobie w nosie 

Wpierdol nad chodzi 
GG WP Bronze 5 forever

A tak na serio to wystarczy grać katą i yasuo i gry automatycznie win 

Opublikowano

Graj duo z jakimś ziomalem i na luzie wyjdziesz jeżeli potraficie grać, ja grałem z koleżką i obsadzaliśmy linie top/adc - grało się miodnie, w tydzień z brązu III do silvera V, ale na ten moment odpuściłem sobie lola. Jeżeli grasz z kimś kto bardzo dobrze gra jungle to polecam, bo jungler to ciężka rola, ale bardzo obfitująca w profity. Uważam że dobre obsadzenie jungli łatwo poprowadzi do wygranej - ty bierzesz topa/mida jeżeli nie chcesz mieć nikogo innego na lini, a twój znajomy obsadza jungle, skoro mówisz że ty dajesz sobie rade to znajomy babysittuje inne linie i prowadzi was do wygranej. Prosta taktyka, polecam Vi/J4. 

Opublikowano

nie ma taktyk w lolu, nie ma postaci, którą wykerujesz, nie ma linii z której masz pewniaka

TO WSZYSTKO TO TYLKO MYŚLENIE - MY ŚLE NIE.

wystarczy tylko myśleć, 30% to dany skill i wymainowanie postaci, 70% to twoja wyobraźnia, musisz myśleć o wszystkim, o każdym ruchu przeciwnika, o każdym cd, to przyjdzie z czasem, ale tylko myśl!

miej też zasadę jak najmniej się wypierdalać, nieważne co się stanie masz nie padać.

Opublikowano

Większość ludzi w brązie myśli tak jak ty :p Graj postaciami które szybką pushują i ogl zadają duży dmg. Jak ogarniasz to myśle , że taki zed byłby dobry , ale w brązie to na dobrą sprawe wszystkim wykarujesz.

Opublikowano

Kup syndre, Kup L#, 3 dni G5 jak myślisz choć troche, Nie wygra to za cb gry jak grasz jak Bronz ale do silvera chociaż wbije xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...