Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz... Jak wyjść

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na top-a  GP  

na mida GP

na jng VI

na bot-a supp Leo 

dzieki takiej taktyce jest perfekcyjnie jezeli  jestes kontrowany mocno na topie to farm z q  ultem pomagaj teamowi  i w mid/late juz bez problemow ;) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Twoje 3-0 nic do gry nie wnosi, a jedynie tylko tyle, że dajesz sobie radę 1 vs1/2. Musisz roamować nieważne na jakiej lini grasz. Pamiętaj o tym, że Twoja drużyna potrzebuje pomocy, a zdobycie przewagi na lini nic Ci nie da.

Staraj się oddawać kille jeżeli ktoś ich potrzebuje, a Ty już jesteś wystarczająco do przodu. 

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Teoretycznie najłatwiej wyjść yasuo no ale bronx dalej zacofany że nawet zaczynają dżangle od golema więc i yasuo zbanowany zawsze.Ostatnio kumplowi wychodziłem z bronxu 3 i grałem tylko sivir free elo.Staty teamu nie ważne  bo to tylko 4 mięsa armatnie wystarczy dobrze się pozycjonować z ich plecami i nadawać tony demejdżu i free winy free elo free gold

Opublikowano

ja mam na to sposób. nie wzracaj uwagi na team bo to debile graj swoje nie przejmuj sie nie pinguj nie pisz ss po wejsciu w gre wyłącz czat ze swoimi jak i z enemy teamem. jak masz last picka a lubisz grac mida nie bój sie wziąć mida i po prostu iść na tę linię ja tak robie i mam juz plat 5 . Polecam i pozdrawiam

Aha

Opublikowano

Dzieki !! jak czytam te komentarze az mi sie humor poprawil :D "Wyjde ci soraka z brazu" j****y challenger co nie? wbil platyne czy diamonda V na skrypcie za 3$ czy 15$ i mysli ze jest bogiem.Piszecie ze jest slaby bo z brazu nie moze wyjsc a prawda jest taka ze to wy kupiliscie skrypta albo pobraliscie jakiegos scracowanego zeby wyjsc z tego brazu :D.Polecam ci grac duo najlepiej zeby twoj kolega albo ty gral jungle wtedy bedzie wieksze zgranie.Banuj zawsze kate,leone,yasuo,jaxa,morgane cos z tego.Jak ktos pisze ze mainuje yasuo czy kate banuj mu ta kate i yasuo zazwyczaj konczy sie 0/7.Graj nasusem nie idz na mida tylko farm spokojnie na topie gdy wbijesz 600-800 stackow wbijaj na mida najlepiej zebys mial 37 cdrow za 1 recalem :D (masterki runy) i jakis itemek.Druga postac varus jak to w brazie varus ma przydatnego stuna :D walniesz stuna to nawet 2 albo 5 zlapiesz zapomnialem juz jak jego ult dziala :D ostatnio nim zrobilem 97k dmg :Dhttp://scr.hu/1917/qq0kn 3 hity potem jakis skill ja robilem 3 hity potem Q i polowa hp nie ma :D.Riven zawsze na 2 levelu robie first bloda :D duzy dmg adc sciaga w 1-2 sekundy mozna solo pente zrobic ;D.Katarina wystarczy uzywac mozgu i wiedziec kiedy wbic w srodek :D na pierwszy item skladaj ludena mejai i rabadon w late powinienes miec 1000 ap wbijasz w adc reseta dostajesz Teoretycznie robic pente albo 3 zabijasz padasz i twoj team dobija tych 2 :D w praktyce to wyglada inaczej.Z*******a lektura czesc

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ehh te tematy. Problemy naszego świata....... xD Troszkę zabawne. Ale cóż.. Możesz grać postaciami, które są po prostu OP i "brązy" nie wiedzą jak to skontrować np. Katarina. Wybieraj solo linie, na których będziesz mógł roamować na inne i pomagać zdobywać kille. Jeśli to nie pomoże to graj po prostu duo z osobą z silvera, albo jakimś smurfem. 

Opublikowano

Ogarnij jakieś konto 30 lvl z runkami AD i AP, a wtedy możemy pogra duo i wyjdzie się z brązu.

Podobno najtrudniej wyjść, ale odpowiednie podejście do sprawy, zero flame'u i jakoś się wychodzi.

Kiedyś też musiałem wyjść z brązu, ale jak się zachciało to tak do golda to easy xD

Porad oprócz duo to raczej nie mam xD

Opublikowano

Dzieki !! jak czytam te komentarze az mi sie humor poprawil :D "Wyjde ci soraka z brazu" j****y challenger co nie? wbil platyne czy diamonda V na skrypcie za 3$ czy 15$ i mysli ze jest bogiem.Piszecie ze jest slaby bo z brazu nie moze wyjsc a prawda jest taka ze to wy kupiliscie skrypta albo pobraliscie jakiegos scracowanego zeby wyjsc z tego brazu :D.Polecam ci grac duo najlepiej zeby twoj kolega albo ty gral jungle wtedy bedzie wieksze zgranie.Banuj zawsze kate,leone,yasuo,jaxa,morgane cos z tego.Jak ktos pisze ze mainuje yasuo czy kate banuj mu ta kate i yasuo zazwyczaj konczy sie 0/7.Graj nasusem nie idz na mida tylko farm spokojnie na topie gdy wbijesz 600-800 stackow wbijaj na mida najlepiej zebys mial 37 cdrow za 1 recalem :D (masterki runy) i jakis itemek.Druga postac varus jak to w brazie varus ma przydatnego stuna :D walniesz stuna to nawet 2 albo 5 zlapiesz zapomnialem juz jak jego ult dziala :D ostatnio nim zrobilem 97k dmg :Dhttp://scr.hu/1917/qq0kn 3 hity potem jakis skill ja robilem 3 hity potem Q i polowa hp nie ma :D.Riven zawsze na 2 levelu robie first bloda :D duzy dmg adc sciaga w 1-2 sekundy mozna solo pente zrobic ;D.Katarina wystarczy uzywac mozgu i wiedziec kiedy wbic w srodek :D na pierwszy item skladaj ludena mejai i rabadon w late powinienes miec 1000 ap wbijasz w adc reseta dostajesz Teoretycznie robic pente albo 3 zabijasz padasz i twoj team dobija tych 2 :D w praktyce to wyglada inaczej.Z*******a lektura czesc

WTF. Serio, by z brązu wyjść trzeba mieć tylko myszkę, monitor,  klawiaturę jak ktoś wcześniej wspomniał. Tam grają warzywa kłócące się o mida i flejmując każdego bo to on jest "bogiem gry". Tak nie jest. 

Wystarczy że jesteś fed i po prostu ich zabijasz, enemy jest poirytowana i zamiast grać będą się wyzywać nawzajem. Nie ma co polegać na reszcie drużyny. Takie postacie jak talon/kata/yasuo/yi/trynda/xin/vi to free elo. No ale jak sie nie ma podstawowej wiedzy o grze to sie gnije w lidze o kolorze guwna

­

Opublikowano

WTF. Serio, by z brązu wyjść trzeba mieć tylko myszkę, monitor,  klawiaturę jak ktoś wcześniej wspomniał. Tam grają warzywa kłócące się o mida i flejmując każdego bo to on jest "bogiem gry". Tak nie jest. 

Wystarczy że jesteś fed i po prostu ich zabijasz, enemy jest poirytowana i zamiast grać będą się wyzywać nawzajem. Nie ma co polegać na reszcie drużyny. Takie postacie jak talon/kata/yasuo/yi/trynda/xin/vi to free elo. No ale jak sie nie ma podstawowej wiedzy o grze to sie gnije w lidze o kolorze guwna

Nie trzeba być zawsze fed, trzeba tylko myśleć jak napisałem wyżej. Akurat polski serwer eune jest tak banalny, ze ja p******e. Nie wiem w czym wy macie problem :D

Talon na pewno nie jest free elo, bo zabija on tylko jednego z przeciwników, bo liczymy że mamy 4 raków w teamie xD

Opublikowano

Mimo wszystko, jak pomagałem ludziom wychodzić z brązu, to sam widziałem, że to zależy od postaci - każdą mogłem się nafeedować, ale nie kazdą robić tf'y 1 vs 5(co przekładało się na to, że więcej wygrywałem - można wyjść z brązu soraką, jak się umie grać, ale nie będzie się miało 100% wr, a jakieś 70%), dlatego polecam ci: większość miderów, ale nie assasinów, assasyni wygrają ci early game/ czasem jeszcze mid game, ale w late już odstają od takiej orianny - nie mówię o 1 v 1 - ale orianna też może zabić kogoś na combo - a skille ma obszarowe, co przekłada się na to, że jak umiesz grać ( trafisz ) papierki zabijesz, a tankom zostanie po pół hp ( około ) i dlatego polecam ci takie właśnie postacie jak orianna, lissandra, byle nie assasyni, wyjątkiem jest kha zix, nie wiem dlaczego, mi się nim bardzo fajnie grało ( pewnie dlatego, ze jest w stanie zabic kilku, mimo tego, ze jest assasinem ) a to już, gdzie pójdziesz postacia którą sobie wybrałeś - to juz tylko twoja rola - nie polecam ci jedynie chodzić na bota ( jedynie z dobrym adc, który nie zależy od teamu - typu caitlyn, vayne(jeżeli ogarniasz!!!!!!!), tristana ). Ale na przykład jak sobie wybierzesz kha zixa i wiesz, ze umiesz nim grac, to mozesz isc topa, mida, jungle, a powinno ci nim wszędzie dobrze pójść, orianną też na topa, mida, lissandra tak samo.
to są oczywiście moje przemyślenia, w.w. postacie nie są pewnie do używania skryptów ( choć nie wiem czy ty ich używasz ) mi się nimi dobrze grało, mimo, że nigdy nie używałem żadnych idiotycznych modyfikacji, których używa się w przypadku gdy już nie umie się grać i jest się zdesperowanym, dodatkowo, grając tak jak wyżej już napisałem, wychodząc z brązu miałem około 90% wr, więc jest to dobry pomysł tak grać, choć nie wiem czy w przypadku ciebie się to sprawdzi, ponieważ róznica poziomów i tak pewnie jest jak musisz się zgłaszać po porady (bez obrazy - ale zasługujesz narazie raczej na brąz jak nie umiesz sam z niego wyjść, ale to bardzo dobrze, że pytasz o porady - to znaczy, że chcesz grać lepiej! a właśnie dzięki chęciom marzenia się spełniają:) - choć mógłbyś w sumie lepiej poszukać na forum podobnych tematów, średnio 10% tematów jest o takiej tematyce na tym forum...)

Opublikowano

Cześć,

Jeśli jesteś dobrym graczem, który przykładowo znajduje się w srebrze II a gra jak diament V mam dla Ciebie propozycje i służę pomocą. Mianowicie jak już pisałem Jesteś najlepszy, więc tzw elo-boost w Twoim przypadku nie znaczy dokładnie tego samego co elo-boost dla gracza który ma tylko wysoki wskaźnik EGO. Wracając do tematu, jeśli szkoda Ci czasu (bo to jest oczywiste że prędzej czy później wyjdziesz)  a masz trochę "grosza" mogę Ci pomóc, oczywiście pod warunkiem że grasz lepiej niż inni gracze z Twojej aktualnej dywizji ;)

PW jeśli Jesteś zainteresowany ;)
Opublikowano

Witam,  znacie jakieś dobre porady jak wyjść z brązu?

Rozpoczynam grę, zazwyczaj mam 2/0, 3/0

Schodzę z lini i k**** gówno.

Czy to Lux czy co innego, będzie miało już 7/0

koniec gry

jedyne co to surrender.

Naucz się grać kek. W bronzie wygrywa się gierke w 15 - 25 minut. 

iHacks  <3

Opublikowano

W czwartek bylem w b5 dzis jestem w b2. Zalecam duzo farmic i kak rozwalisz turret to ganki i match jest twoj. Nie wierzysz? Sprawdź moja historie. A co do champa to mainuj postac ktora najlepiej umiesz grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...