Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kilka nowości na Lineya.pl

UGSec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczuwam dużo gemów dostanę jak to zgłoszę do hi-rezu! :D

Te modele kompletnie nie pasują do metin'a - a wy jesteście jakimiś totalnymi zerami kradnąc je z tak popularnej gry. To tak jakbyś ukradł postacie z lol'a.  :huh:

Co wy chcecie żeby was ktoś chwalił za kradzież modeli z innych gier? MPCforum już pokazała chyba jak kończą takie serwery. 

Hahaha, przypomnę ci, ze na Atreyi byłaś Moderatorem i Quest Desingerem, niesamowicie się jarałaś tym serwerem a dziś nagle twierdzisz, że export modeli z innych gier jest dla Ciebie aż tak złe?

Rozbawiłaś mnie, po za tym nie znoszę Atreyi ale z tego co mi wiadomo ich serwer nie padł przez to, że mieli inną grafike czy modele tylko z innego powodu .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ok do jutra pobiore smite (mój slaby net) i czekaj na temat.

Spokojnie, internet też Ci kupię. Tylko wyeksportuj chociaż sam model :/

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Spokojnie, internet też Ci kupię. Tylko wyeksportuj chociaż sam model :/

­

Widze kozaczek się zrobił bo kupił badz dostal modele wyexportowane z smite :) No ok tylko poczekaj aż pobiore

Opublikowano

Hahaha, przypomnę ci, ze na Atreyi byłaś Moderatorem i Quest Desingerem, niesamowicie się jarałaś tym serwerem a dziś nagle twierdzisz, że export modeli z innych gier jest dla Ciebie aż tak złe?

Rozbawiłaś mnie, po za tym nie znoszę Atreyi ale z tego co mi wiadomo ich serwer nie padł przez to, że mieli inną grafike czy modele tylko z innego powodu .

Tych rang nie miała za umiejętności itp Po prostu Mizune myślał że w końcu coś ten tego :D

A kobieta zmienna jest tym bardziej taka która łatwo ulega śmiesznym rangą xD

Sory ale musiałem to napisać.

Modele bardzo fajne :) Moim zdaniem pasują do metina i nie odbiegają aż tak od tej gry.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Widze kozaczek się zrobił bo kupił badz dostal modele wyexportowane z smite :) No ok tylko poczekaj aż pobiore

Co jeszcze robisz w tym temacie? Zapierdalaj pobierać Smite. 

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Ty nie bądz taki kozak bo jak mi sie zachce to pobiore smite i tyle bedzie z twoich nowości gdy modele z tego tematu beda na mpc.

Nikt nikomu tego nie broni..

Modele które wyeksportowałem ze Smite nie są nigdzie przez moją osobę sprzedawane - nawet w tym przypadku. Więc nie mam z nich żadnych korzyści materialnych, tym bardziej, że w samej grze nie będą 'przedmiotem' do kupienia za SM.

Ściągnij Tere, Aiona, oraz wiele innych gier, a nagle ujrzysz tyle modeli, że już je chyba gdzieś widziałeś (oj tak, w metinie - tylko, że to nie on był pierwszym źródłem).

Ile już się widziało wyeksportowanych modeli na forach, które zostały żywcem wyeksportowane z innej gry, a następnie sprzedawane za pieniądze.

Wiesz co jest takim powodem?

A to, że jest to krocie nieopłacalne tworzyć modelu od 0 dla metina (chyba jedynie bronie i obiekty - czyli elementy statyczne).

Jeśli chcesz tworzyć coś od 0, to lepiej wciągnąć się w jakiś nowo powstający projekt gry/animacji itd, albo i nawet już do istniejącego.

Jest jeden wielki powód dla którego tak się dzieje, a dlatego, że nikt nie będzie z administratorów płacił krocie za model robiony od 0.

Oraz nikt nie będzie robił modelu od 0 za grosze...

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

A weź z nią idź.. ona do mnie na gg pisała jak miałem tą samą czcionke w logo co MPCforum i wiadomość była tego typu: "USUŃ TO LOGO, CO TY SOBIE K***A WYOBRAŻASZ Z TYM DENNYM SERWEREM"

Życzę powodzenia, sam się przygotowuje do tego bo chce sprawdzić swoje umiejętności i czy mi się uda.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ty nie wiesz co ta dziewczyna jeszcze odpierdalała, ale kisłem z niej srogo  xD

A CO DO TEMATU, TYLE KRADZIONYCH MODELI A ON JESZCZE NIE JEST W KOSZU? HALO, POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA MPCFORUM!!!!

vlRm1nY.png

Opublikowano

"A CO DO TEMATU, TYLE KRADZIONYCH MODELI A ON JESZCZE NIE JEST W KOSZU? HALO, POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA MPCFORUM!!!!"

5599f7f5068646f8ef9dc46c4d3fc485.jpeg

Według mnie te modele nie pasują do metin2.

39d16e1698c65ba3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...