Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kilka nowości na Lineya.pl

UGSec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym przedstawić kilka nowych NPC, które zostały wyeksportowane specjalnie pod ów serwer.

Oprócz tego na ss'ie zostały ukazane królewskie kostiumy, który będzie przyznawany na początku gry, zależnie od królestwa.

Z wielkimi podziękowaniami dla @pewi oraz @Inzerillo za wykonane modele.

05597445553546547166.jpg

93735535771244620574.jpg  @Wersja z poprawioną twarzą 87239139758478777012.jpg

01156920831638570790.png­

Opublikowano

­C*****E, PEWNIE KRADZIONE.

a tak serio to eleganckie rzeczy, czekam na start.

Opublikowano

pro nowości

paintowy bojownik

flagi by mizune

moby jako npc, które i tak są c*****e i ta ich animacja ataku w miejscu

hehe

Opublikowano

pro nowości

paintowy bojownik

flagi by mizune

moby jako npc, które i tak są c*****e i ta ich animacja ataku w miejscu

hehe

Flagi są do wyjebania, odnośnie bojownika jak i animacji,

Projekt jest dopiero skończony w 20%, chciałem przedstawić pierwsze plany na serwer. Ale cóż, każda opinia się liczy i wezmę je pod uwagę.

P.S Podeślij na pw numer konta, przeleje Ci kasę na okulary, żaden z NPC, nie bije w miejscu, co najwyżej prezentuje Swoją broń. :)

­

Opublikowano

Asek chciałbyś, ale nie zobaczysz :D

Good job, weź zresetuj mi hasło na forum i podaj na pw :D

Opublikowano

Gratulacje dla osoby która wpadła na pomysł wyexportowania modelu z smite jako NPC + wyexportowała dla niego animacje ataku (Dla NPC który stoi w miejscu).

Jeśli takich NPC masz więcej na serwerze to ja na pewno bym na takim czymś nie zagrał.

Opublikowano

Gratulacje dla osoby która wpadła na pomysł wyexportowania modelu z smite jako NPC + wyexportowała dla niego animacje ataku (Dla NPC który stoi w miejscu).

Jeśli takich NPC masz więcej na serwerze to ja na pewno bym na takim czymś nie zagrał.

Animacja ataku? 

Gram ponad 2 lata w smite i pierwszy raz słyszę, że animacja 'pokazowa' jest animacją ataku...

Sama animacja została również edytowana dla każdej postaci, tak aby postać nie wykonywała animacji w ruchu, oraz się nie bugowało - również sama szybkość wykonywania animacji została edytowana, tam gdzie było to potrzebne.

Tekstura bojowników również ulegnie zmianie, jest to jedynie szybkie dobieranie odcieni, tak aby sprawdzić, czy dobrze reprezentuje się w grze.

Nie wiem czy wiecie, ale ponad 95% modeli które widzicie jako nowości od wielu lat w metinie, zostały wyeksportowane z innych gier (Nie będę już opisywał szczegółowo, że 4/5 modeli są pobugowane/niedopracowane....)

Do tego wy takie modele kupujecie za prawdzie pieniądze.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Owy NPC nie bije w miejscu.. Co najwyżej prezentuje Swoją broń, polecam zaopatrzyć się w okulary. 

@`Penero śmieszy mnie sam fakt iż, wpowiedziała się w tym temacie osoba, która w*******a podjebane modele z innych for i podpisuje się, że są to jej. :)

@Edit Handlarka różności 59068496541132990576.jpg

­

Opublikowano

Owy NPC nie bije w miejscu.. Co najwyżej prezentuje Swoją broń, polecam zaopatrzyć się w okulary. 

@`Penero śmieszy mnie sam fakt iż, wpowiedziała się w tym temacie osoba, która w*******a podjebane modele z innych for i podpisuje się, że są to jej. :)

@Edit Handlarka różności 59068496541132990576.jpg

­

Wyczuwam dużo gemów dostanę jak to zgłoszę do hi-rezu! :D

Te modele kompletnie nie pasują do metin'a - a wy jesteście jakimiś totalnymi zerami kradnąc je z tak popularnej gry. To tak jakbyś ukradł postacie z lol'a.  :huh:

Co wy chcecie żeby was ktoś chwalił za kradzież modeli z innych gier? MPCforum już pokazała chyba jak kończą takie serwery. 

Opublikowano

Do producenta gry wysłałem maila z linkiem do tego tematu opisując przy okazji, że kradniecie ich modele. Macie może jakiś mail to od razu im doślę aby ułatwić kontakt producenta z wami. ;)

Opublikowano

Do producenta gry wysłałem maila z linkiem do tego tematu opisując przy okazji, że kradniecie ich modele. Macie może jakiś mail to od razu im doślę aby ułatwić kontakt producenta z wami. ;)

Mistrzu nawet Ci numer telefonu oraz adres na pw podeślę. 

­

Opublikowano

­

Arachne już od cholery czasu przewija się przez polskie serwery, sporo osób zgłaszało i HiRez to olał, bo nie będą tracić czasu.

Opublikowano
Mi to jakoś nie pasuje do Metina. Tylko uważajcie z tymi modelami, bo potem tajemniczo nazwa "lineya" będzie się zamieniać w "mpcforum" ­ :rolleyes:

tenor.gif

Opublikowano

Mi to jakoś nie pasuje do Metina. Tylko uważajcie z tymi modelami, bo potem tajemniczo nazwa "lineya" będzie się zamieniać w "mpcforum" ­ :rolleyes:

Nie których na tym forum bardzo łatwo idzie przekupić 14 cm'wymi banknotami.  <3

­

Opublikowano

Ty nie bądz taki kozak bo jak mi sie zachce to pobiore smite i tyle bedzie z twoich nowości gdy modele z tego tematu beda na mpc.

Opublikowano

Ty nie bądz taki kozak bo jak mi sie zachce to pobiore smite i tyle bedzie z twoich nowości gdy modele z tego tematu beda na mpc.

Miśku wyeksportuj chociaż sam model, już c**j z modelami. To obiecuje że Ci zafunduje wizytę u psychologa.

­

Opublikowano

Miśku wyeksportuj chociaż sam model, już c**j z modelami. To obiecuje że Ci zafunduje wizytę u psychologa.

­

Ok do jutra pobiore smite (mój slaby net) i czekaj na temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...