Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać 4kkk, powracając do LC?

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jako że nuda dopada to pomyślałem że powrócę do LC, mam konto z rycerzem 20lvl i ok. 4kkk na nim. Co za tą sumkę kupić? Wolałbym także zacząć od nowa szelmą i tutaj pytania:

-Gdzie bić te nieszczęsne pu, tak samo jak kiedyś na jakimś lvlu chyba 30, zatrzymujemy się szukamy gildii do bloku expa i bijemy w dungeonie na pustyni?

-Czy to co mam wystarczy mi na wierzchowca, jak tak to jakiego kupić?

-Opłaca się kupić eq na wysoki lvl z plusem czy lepiej śmigać w eq na aktualny przedział lvlowy?

Póki co to tyle jak coś jeszcze się nasunie to dopiszę :x

Opublikowano

Siemka jako że nuda dopada to pomyślałem że powrócę do LC, mam konto z rycerzem 20lvl i ok. 4kkk na nim. Co za tą sumkę kupić? Wolałbym także zacząć od nowa szelmą i tutaj pytania:

-Gdzie bić te nieszczęsne pu, tak samo jak kiedyś na jakimś lvlu chyba 30, zatrzymujemy się szukamy gildii do bloku expa i bijemy w dungeonie na pustyni?

-Czy to co mam wystarczy mi na wierzchowca, jak tak to jakiego kupić?

-Opłaca się kupić eq na wysoki lvl z plusem czy lepiej śmigać w eq na aktualny przedział lvlowy?

Póki co to tyle jak coś jeszcze się nasunie to dopiszę :x

Teraz PU zbiera się inaczej, niż kiedyś. Nie ma już bloku 100%. PU nabija się na questach (drzewkach) oraz przy okazji questa na 60 poziom oraz Alvitar. 

Na drugie pytanie nie odpowiem, bo nie wiem jakie aktualnie są ceny na PL-u.

Co do ekwipunku - wiadomo, że na późniejsze poziomy warto sobie zakupić jakieś eq i broń, bo to jednak więcej defa/ataku.

Opublikowano

To 4kkk zainwestuj w slonia ktory ci pomoze duzo podczas wykonywaniu questow na drzewkach :)

Opublikowano

Jakiego mniej więcej kupić i czy trzeba się czymś kierować podczas kupna, czy każdy będzie taki sam na danym lvlu?

Opublikowano

Jakiego mniej więcej kupić i czy trzeba się czymś kierować podczas kupna, czy każdy będzie taki sam na danym lvlu?

Jeżeli chodzi o pety p2, to warto zwrócić uwagę na skille, ale nie wiem czy da się to sprawdzić z poziomu handlu. Chociaż w sumie na słoniu to używany jest tylko jeden, więc raczej każdy słoń powinien go mieć. :v

Opublikowano

Co do eq, to póki co nic nie kupuj i znajdź sobie mistrza, a na 50 lvlu dostaniesz set i wep +10 za to. 

Pu - możesz iść do Procyon i tam pofarmić, a możesz iść od razu porobić zadania na drzewoludy. Możesz robić je do 40 lvl-a, ale nie będzie takiej konieczności, bo myślę, że jak wyfarmisz ok. 5k PU, to Ci wystarczy. :P Następnie na 60 lvlu są bodajże 3 zadania na PU, jak oddasz na platynie PU, to ok. 12k SP wpadnie.

Co do peta - jak już wyżej ktoś wspomniał - zainwestuj w słonika, najlepiej na 60 poziomie.

Opublikowano

No do slonia 60lvl to troche ci tej kasy brakuje :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...