Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PapaBiceps inventory

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wie o co chodzi? Dostał donate takie, że jego inventory jest warte 25k~$.- a teraz ustawił profil prywatny.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dostał prawie 300 skinów od CSJackPot w tym ponad 60 noży. Ludzie go napewno męczą żeby skina dał. Jeden na streame nawet w dotacji napisał, że ma białaczke i żeby mu Pasha dał skina za 500zł lol.

graphic.png

Opublikowano

Najlepiej ustawić sobie profil prywatny, aby nikt nie widział skinów, razem z scamerami.

Motar dał 25k+, ale tego nie przeznaczył na skiny, dostał to paypalem.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wiadomo VP sprzedają meczyki :)

740_11421621_831881633567673_18502.jpg

=====================================

460_832ec2.jpg

461_0xlady.png

Opublikowano

Pasha dostaje donaty od mortara po 30k $ co miesiac. Wlasnie z tad ma hajs na dragon lore itp.

no ma i co? myślisz że kupił sobie 60 kos / asiimowy / draogn lore bo nie ma co robić z hajsem ? śmieszny jesteś człowieku . hahhaha nie moge z takich ludzi jak ty.

461_0xlady.png

Opublikowano

Pasha dostaje donaty od mortara po 30k $ co miesiac. Wlasnie z tad ma hajs na dragon lore itp.

z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad z tad 

­

Opublikowano

no ma i co? myślisz że kupił sobie 60 kos / asiimowy / draogn lore bo nie ma co robić z hajsem ? śmieszny jesteś człowieku . hahhaha nie moge z takich ludzi jak ty.

A myslisz ze pasza wybil sie na jakis jackpotach  ? Ten czlowiek zaczal od mortara. Pierwsze itemy tez mial z hajsu od mortara, a to ze teraz ma 60 kos to juz inna sprawa Ach i chcialbym jeszcze dodac ze 6 min temu pasha dodal film gdzie pokazuje donate'a 63 kos itp

@michal9902 kazdy bledy popelnia. Nikt nie jest doskonaly

Opublikowano

Pasha dostaje donaty od mortara po 30k $ co miesiac. Wlasnie stad ma hajs na dragon lore itp.

wyjdz idioto z tematu

Skiny wraz z 2,5$ donate dostał od prezesa Jackpotu

Prezes Jackpotu jest wielkim fanem pashy i dlatego dał mu taki prezent. 

Opublikowano

wyjdz idioto z tematu

Skiny wraz z 2,5$ donate dostał od prezesa Jackpotu

Prezes Jackpotu jest wielkim fanem pashy i dlatego dał mu taki prezent. 

Wlasnie to napisalem, jezeli ktos ma problemy z czytaniem panie agresywny

Opublikowano

Wiadomo VP sprzedają meczyki :)

740_11421621_831881633567673_18502.jpg

=====================================

460_832ec2.jpg

ty tak serio czy raka masz?

Opublikowano

banda durniu, dostał donate od typa z jackspota :) od typa który ograł phantomlorda na dragonlora +sporo noży

Opublikowano

Wlasnie to napisalem, jezeli ktos ma problemy z czytaniem panie agresywny

No szkoda tylko, że np dragon lore nie kupował tylko dostał od widza już jakiś czas temu :) 

Opublikowano

Donate dostał prawdopodobnie od osoby zarządzającej jackpot'em.

A myslisz ze pasza wybil sie na jakis jackpotach  ? Ten czlowiek zaczal od mortara. Pierwsze itemy tez mial z hajsu od mortara, a to ze teraz ma 60 kos to juz inna sprawa Ach i chcialbym jeszcze dodac ze 6 min temu pasha dodal film gdzie pokazuje donate'a 63 kos itp

@michal9902 kazdy bledy popelnia. Nikt nie jest doskonaly

Naprawdę myślisz, że wybił się na streamach i dotacjach?

A nagrody z turniejów, sponsorzy? 

­

Opublikowano

ty tak serio czy raka masz?

raka? podasz namiary na dealera? żal ci dupe ściska fan boy Morgena yhm Gimby nieznajo się na żartach 

461_0xlady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...