Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiftus & Vladimir - ZBUDUJEMY TWOJE FORUM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyśl trochę helsing :)... Widać "bezmózgowie"... Jakbyś się nie umiał doczytać - Robimy to co nam zleci klient. Pozdrawiam.

PS. Co ten cały Matzar więcej potrafi? (NIC). (Niech już więcej nie przysyła kolegów lub nie robi multikont z zerową liczbą postów)

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Ja nie wiem, czy to kolejne dzieci próbujące zarobić na forum, czy jakieś pajace z zawyżonym ego. Jak czytam te wypowiedzi Szanowych pseudo administratorów forum, to mi się płakać chce. W dodatku jak można uważać się za administratora forum i w dodatku brać zaliczke?  To się wyklucza, każdy porządnym administrator będzie wiedział co ma zrobić, by tą kase dostać i co zrobić w przypadku, gdy takiej kasy nie otrzyma.  I dalej... ja na Waszym miejscu słuchałbym się tego, co mówi Matzar bo ma racje a wyśmiewając go jeszcze bardziej się pogrążać, jednym słowem jesteście dopiero raczkującymi administratorami którzy próbują zarobić na tym, co każdy debil potrafi czyli wgrać pliki na ftp i porobić działy, rangi. Przy większej jeździe(np. włamie, błędach mysql) się załamiecie i będziecie szukać odpowiedzi na wszelkich forach.

Nie polecam takich osób, lepiej już korzystać z pewnych usług niż płacić w ciemno i mieć później problemy

Opublikowano

­Ja nie wiem, czy to kolejne dzieci próbujące zarobić na forum, czy jakieś pajace z zawyżonym ego. Jak czytam te wypowiedzi Szanowych pseudo administratorów forum, to mi się płakać chce. W dodatku jak można uważać się za administratora forum i w dodatku brać zaliczke?  To się wyklucza, każdy porządnym administrator będzie wiedział co ma zrobić, by tą kase dostać i co zrobić w przypadku, gdy takiej kasy nie otrzyma.  I dalej... ja na Waszym miejscu słuchałbym się tego, co mówi Matzar bo ma racje a wyśmiewając go jeszcze bardziej się pogrążać, jednym słowem jesteście dopiero raczkującymi administratorami którzy próbują zarobić na tym, co każdy debil potrafi czyli wgrać pliki na ftp i porobić działy, rangi. Przy większej jeździe(np. włamie, błędach mysql) się załamiecie i będziecie szukać odpowiedzi na wszelkich forach.

Nie polecam takich osób, lepiej już korzystać z pewnych usług niż płacić w ciemno i mieć później problemy

Uuu kolega z grupy "bólduperów" :). Masz bujną wyobraźnie co do tych włamań i błędach w mysql ^^... A w dodatku jasnowidz, bo normalnie wiesz, że się załamiemy (nadprzyrodzone umiejętności)! Daruj sobie próby poniżenia nas. W tym co robimy jesteśmy bardzo dobrze obeznani, a takim dzieciakom jak Ty co nie potrafią dobrze czytać i robić nic oprócz zamętu mówimy "do widzenia".

PS. W ciemno? Już kilka osób składało zlecenia (np. Tomek - RyKoX) i jakoś się nie żaliły a wręcz przeciwnie - są mega zadowolone.

Opublikowano

­

Uuu kolega z grupy "bólduperów" :). Masz bujną wyobraźnie co do tych włamań i błędach w mysql ^^... A w dodatku jasnowidz, bo normalnie wiesz, że się załamiemy (nadprzyrodzone umiejętności)! Daruj sobie próby poniżenia nas. W tym co robimy jesteśmy bardzo dobrze obeznani, a takim dzieciakom jak Ty co nie potrafią dobrze czytać i robić nic oprócz zamętu mówimy "do widzenia".

PS. W ciemno? Już kilka osób składało zlecenia (np. Tomek - RyKoX) i jakoś się nie żaliły a wręcz przeciwnie - są mega zadowolone.

Akurat jeżeli chodzi o tworzenia for, szczególnie na IP.Board, to moge Was zagiąć pod kazdym względem. Z takim zawyżonym ego szybko z branży odpadniecie. I nawet nie potraficie prostych słów do siebie przyjąć tylko od razu "ból dupy" , "hejter" i inne pierdoły. Dziecinada panowie, dziecinada.

Opublikowano

­

Akurat jeżeli chodzi o tworzenia for, szczególnie na IP.Board, to moge Was zagiąć pod kazdym względem. Z takim zawyżonym ego szybko z branży odpadniecie. I nawet nie potraficie prostych słów do siebie przyjąć tylko od razu "ból dupy" , "hejter" i inne pierdoły. Dziecinada panowie, dziecinada.

Tylko wiesz.. Ty jesteś jasnowidzem, nie mam pojęcia jak do takiej nadzwyczajnej osoby się zwracać :(

Opublikowano

Widzę, sami koledzy lakujcie sobie więcej tych bezsensownych postów, Tępi to mało powiedziane, pisać im 500 razy, tak jestem dzieckiem, próbuje się dorobić milionów na forum, tak szczerze to nie potrzebuję, bo chodzę do pracy i jakoś wyobraź to sobie całkiem dobrze sobie radzę, więc, proszę Cię "dziecko" weź lepiej po prostu się tu nie odzywaj, bo ludziom tylko ciśnienie bezsensu podnosisz, żegnam.

Opublikowano

Polecam Shiftusa super ziomek, uczciwy, porządny i wgl.

Współpracuję z nim już dłuższy czas i nie mam żadnych zarzutów co do jego osoby.

Jeszcze raz polecam ;]

736181470940422997756.png

Opublikowano

Rozśmiesza mnie to że od roku zebrało się tyle tych forumowych administratorów, chyba każdy cymbał wie jak zainstalować forum, dodać hooki czy też zrobić działy, nie widzę nic specjalnego w waszych forach, w szczególności ten altaris2 - na początek polecam jakąś lekcje używania kolorów, dobierania styli, bo serio, gdzie nie wejde na forum i robił je jakieś pseudo admin najebane jest tych kolorów więcej niż asfen miał serwerów, nie mówię że sam jestem jakimś wybitnym administratorem ale podstawy ogarniam, w dodatku śmieszne jest to gdy Matzar napisał wam o upgrade i install zaczeliście wgrywać autoryzacje czy też usuwać foldery.. ciekawe czy ten sposób z vpsem działa?

Nie polecam, straszna amatorszczyzna w dodatku branie pieniędzy za takie coś.. nawet w yangach bym wam nie zapłacił.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wiesz co jest śmieszne kolego wyżej, że wszyscy którzy mają jakieś rangi na MPC typu blue member, black member, czepiają się nas, a Matzara, chwalą, wiesz nawet powiem Ci, dlaczego, bo to są osoby które on nasyła na ten temat, i to jest żałosne, weźcie się lepiej nauczcie trochę czytać ze zrozumieniem, bo to już żenada się robi, pisać po 1000 razy, że kolory noobki to nie my dobieramy, tylko zleceniodawca, k***a przeczytaj ten cały temat i dopiero k***a użyj tej jebanej klawiatury, i coś napisz...

A odnoście upgrade i install, to jesteście żałośni, słuchaj więcej Matzara, który jest takim technikiem jak każdy, to nie jest żaden bóg tego silnika, tylko zwykły, żałosny dzieciak, który ma zazdro, o to, że ktoś inny napisał również ofertę wykonania forum, tak naprawdę Matzar robi to samo co my, wcale nie jest lepszy, jakieś upgrade, install, na chama bym wszedł na to forum i się dopierdolił do czegoś, ale szkoda mi czasu na szukanie c***a do dupy.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że piszą "Straszna amatorszczyzna" a jakoś nie widziałem byś Ty Crime lub ktokolwiek inny robił tak dobrze fora :). Zamknij jadaczkę najlepiej castiosowy krecie :>.

Opublikowano

Polecam w 100%, znam Shiftusa osobiście i zna się na rzeczy ^^

Dzięki :). Niektórzy próbują nam zepsuć ofertę ale coś im nie idzie :D

Opublikowano

A co więcej może robić na IPB, po raz kolejny piszę, że robimy to co zażyczy sobie zleceniodawca, więc dlaczego was boli cały czas ta dupka się pytam, wymyśl sobie projekt to ci go zrobimy i przestań tu bronić kolegi bo to żałosne jest, lepiej by było jakbyś się w ogóle nie wypowiadał, Pozdrawiam

Bardzo zainteresował mnie ten post.. Tak więc, jako potencjalny zleceniodawca życzę sobie zabezpieczenia przed, hm... pomyślmy. Mam! Przed robakiem, ale uwaga. Chodzi mi o zabezpieczenia chroniące mnie (moje forum) i użytkowników. Aby potencjalny "robak" nie wchodził innym w życie. Co wy na to? 

Pytam bo z tego co czytam jesteście nawet lepsi od 'a więc to chyba potraficie.

­

Opublikowano

Tak potrafię wszystko, przelewasz bańkę na konto, zrobione. :)

Aha, no odpowiedź idealna. Czyli nie potrafisz. A odnosząc się do postów wyżej i do tego, że inni administratorzy nie potrafią zrobić dobrze forum to się mylisz. 

Oto ss skinów edytowanych/robionych przeze mnie.

5.png

Moim zdaniem to jakoś bardziej by zachęciło potencjalnego użytkownika niż to co wy robicie. 

#Topic: Nie polecam. "Administratorzy For" są niewykształceni. Ciężko im przyjąć do siebie jaką kol wiek krytykę skierowaną w ich stronę. Na zadane im pytania odpowiadają "że lepiej nic nie pisać". Także biorąc pod uwagę ich zachowanie i umiejętności to szkoda gadać. 

P.s. Możecie sobie ściągnąć z tego ss nazwy działów :P

­

Opublikowano

Nom i co wniosłeś tym screenem, gówno robisz to samo co my, inny styl, my robimy style które chcą nasi zleceniodawcy, piszę to po raz 2000, nawet mi się to zbytnio nie podoba, te twoje "profesjonalne forum" AMATORSZCZYZNA, gdzie autorskie hooki? Aplikacje? Taki z Ciebie profesjonalista, żenada, oceniasz innych, że amatorzy,a sam odjebałeś 30 minut roboty.  

P.S: Hook ogłoszenia ściągnięty od TOPmasters, ładnie to usuwać podpis autora?

Opublikowano

Aha, no odpowiedź idealna. Czyli nie potrafisz. A odnosząc się do postów wyżej i do tego, że inni administratorzy nie potrafią zrobić dobrze forum to się mylisz. 

Oto ss skinów edytowanych/robionych przeze mnie.

5.png

Moim zdaniem to jakoś bardziej by zachęciło potencjalnego użytkownika niż to co wy robicie. 

#Topic: Nie polecam. "Administratorzy For" są niewykształceni. Ciężko im przyjąć do siebie jaką kol wiek krytykę skierowaną w ich stronę. Na zadane im pytania odpowiadają "że lepiej nic nie pisać". Także biorąc pod uwagę ich zachowanie i umiejętności to szkoda gadać. 

P.s. Możecie sobie ściągnąć z tego ss nazwy działów :P

­

Coś ten twój styl nie wygląda najlepiej, bynajmniej ja bym takiego w życiu nie chciał.. Kolejny jasnowidz? Znasz nasze umiejętności nie korzystając z usług? Pozdrowionka.

Opublikowano

Coś ten twój styl nie wygląda najlepiej, bynajmniej ja bym takiego w życiu nie chciał.. Kolejny jasnowidz? Znasz nasze umiejętności nie korzystając z usług? Pozdrowionka.

Jasnowidz? Widzę po tym jak piszecie, co sobą reprezentujesz..  

­

Opublikowano

Wiesz co jest śmieszne kolego wyżej, że wszyscy którzy mają jakieś rangi na MPC typu blue member, black member, czepiają się nas, a Matzara, chwalą, wiesz nawet powiem Ci, dlaczego, bo to są osoby które on nasyła na ten temat, i to jest żałosne, weźcie się lepiej nauczcie trochę czytać ze zrozumieniem, bo to już żenada się robi, pisać po 1000 razy, że kolory noobki to nie my dobieramy, tylko zleceniodawca, k***a przeczytaj ten cały temat i dopiero k***a użyj tej jebanej klawiatury, i coś napisz...

A odnoście upgrade i install, to jesteście żałośni, słuchaj więcej Matzara, który jest takim technikiem jak każdy, to nie jest żaden bóg tego silnika, tylko zwykły, żałosny dzieciak, który ma zazdro, o to, że ktoś inny napisał również ofertę wykonania forum, tak naprawdę Matzar robi to samo co my, wcale nie jest lepszy, jakieś upgrade, install, na chama bym wszedł na to forum i się dopierdolił do czegoś, ale szkoda mi czasu na szukanie c***a do dupy.

Najlepsze jest to, że piszą "Straszna amatorszczyzna" a jakoś nie widziałem byś Ty Crime lub ktokolwiek inny robił tak dobrze fora :). Zamknij jadaczkę najlepiej castiosowy krecie :>.

Beke mam z Was.

Ciśniecie że @Matzar robi to samo co Wy? Widzieliście jego fora?

Autorskie systemy, skiny itp?

Wy nawet ku*wa porządnego retaila nie umiecie ogarnąć.

3.4.6 to dość stara wersja silnika, już mamy 3.4.8!

I piszę Wam to ja, Algade. Zajmowałem się forami kiedy Wy nie wiedzieliście co to IP.Board :D

I pisząc mi o amatorszczyźnie czy też do Matzara, ośmieszacie się.

Pisząc tak samo że ktoś nasyła kogoś na Was też jest śmieszne, myślicie że jesteście konkurencją dla kogoś?

A to śmieszne.

Ja rozumiem uważacie się za super kolesi bo zaczęliście trzepać hajs na naiwniakach, te dobory kolorów i pisząc że to zleceniodawca tak chciał, jest śmieszne.

Kiedy zajmowałem się komercyjnie robieniem forów wystarczyło mi że napisał "zielone jakieś" i już wiedziałem jak to zrobić forum TemidaMT2 #2

Nie ukrywając nauczyłem parę osób oferujących się aktualnie kilku rzeczy i dałbym sobie rękę uciąć że robią lepsze i mniej dziurawe fora niż Wy.

Po czytaniu takich bredni i spin jakie robicie nie pozostaje nic jak nie polecić i oferować za darmo o niebo lepsze usługi niż Wy :)

Dla niektórych to zabawa i można zrobić lepsza fora w 3 godziny niż Wy robicie w kilka dni :D

Jeszcze raz nie polecam ze względu na nieprofesjonalne zachowanie i amatorskie wykonanie.

Gdybyście potrafili przeczytać ze zrozumieniem treści niektórych postów, to nie wszystko ból dupy, a nawet żaden chyba nie jest bólem dupy.

Prosiłbym Was, pseudo "administratorów" o to abyście nie spinali tak bardzo, każdy może wyrazić swoją opinie i nie każdego musicie zwymyślać jaki to on nie jest słaby.

PS. Administrator np. @_SmauG_ nie oferuje autorskich hooków, bo jest to administrator a nie programista :)

Opublikowano

Beke mam z Was.

Ciśniecie że @Matzar robi to samo co Wy? Widzieliście jego fora?

Autorskie systemy, skiny itp?

Wy nawet ku*wa porządnego retaila nie umiecie ogarnąć.

3.4.6 to dość stara wersja silnika, już mamy 3.4.8!

I piszę Wam to ja, Algade. Zajmowałem się forami kiedy Wy nie wiedzieliście co to IP.Board :D

I pisząc mi o amatorszczyźnie czy też do Matzara, ośmieszacie się.

Pisząc tak samo że ktoś nasyła kogoś na Was też jest śmieszne, myślicie że jesteście konkurencją dla kogoś?

A to śmieszne.

Ja rozumiem uważacie się za super kolesi bo zaczęliście trzepać hajs na naiwniakach, te dobory kolorów i pisząc że to zleceniodawca tak chciał, jest śmieszne.

Kiedy zajmowałem się komercyjnie robieniem forów wystarczyło mi że napisał "zielone jakieś" i już wiedziałem jak to zrobić forum TemidaMT2 #2

Nie ukrywając nauczyłem parę osób oferujących się aktualnie kilku rzeczy i dałbym sobie rękę uciąć że robią lepsze i mniej dziurawe fora niż Wy.

Po czytaniu takich bredni i spin jakie robicie nie pozostaje nic jak nie polecić i oferować za darmo o niebo lepsze usługi niż Wy :)

Dla niektórych to zabawa i można zrobić lepsza fora w 3 godziny niż Wy robicie w kilka dni :D

Jeszcze raz nie polecam ze względu na nieprofesjonalne zachowanie i amatorskie wykonanie.

Gdybyście potrafili przeczytać ze zrozumieniem treści niektórych postów, to nie wszystko ból dupy, a nawet żaden chyba nie jest bólem dupy.

Prosiłbym Was, pseudo "administratorów" o to abyście nie spinali tak bardzo, każdy może wyrazić swoją opinie i nie każdego musicie zwymyślać jaki to on nie jest słaby.

PS. Administrator np. @_SmauG_ nie oferuje autorskich hooków, bo jest to administrator a nie programista :)

Myślałem, że napiszesz jeszcze dłuższą wypowiedź w temacie z ofertą. Jak już skończyłeś to zamknij amatorski pyszczek i nie wchodź więcej do tematu, pozdrawiam.

Opublikowano

Gorąco nie polecam shiftusia. Dzieciak, niesłowny i nie uczciwy. Miałem okazję z nim współpracować przy serwerze który tworzył "ActiveMT2", gość nie wyrabia się w terminach składa obietnice których nie dotrzymuje. Jeszcze raz serdecznie NIE POLECAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...