Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiftus & Vladimir - ZBUDUJEMY TWOJE FORUM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież forum serwera ArmeniusMT2 jest dziurawe. Złe ścieżki na AdminCP, otwarte upgrade i install. Nmap też fajne rzeczy wypluwa odnośnie samego routingu serwera ale to już inna bajka. Nic ciekawego. Stoi bo stoi. Usługę 'zabezpieczenie forum' opcjonalnie już możecie wykreślić z oferty.

Nie polecam napewno w kwestii zabezpieczeń. Pozdrawiam.

Jednym słowem - pierdolisz od rzeczy :). Złe ścieżki do AdminCP? O człowieku ^^..

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież forum serwera ArmeniusMT2 jest dziurawe. Złe ścieżki na AdminCP, otwarte upgrade i install. Nmap też fajne rzeczy wypluwa odnośnie samego routingu serwera ale to już inna bajka. Nic ciekawego. Stoi bo stoi. Usługę 'zabezpieczenie forum' opcjonalnie już możecie wykreślić z oferty.

Nie polecam napewno w kwestii zabezpieczeń. Pozdrawiam.

Panie kolego szanowny, co ty tu wypisujesz? Wszystko jest dobrze zrobione pliki zabezpieczone więc o czym mowa? Przyjrzyj się uważnie a nie gadasz tu od rzeczy. 

Upgrade, install otwarte, to sobie je przejrzyj pozdrawiam :DDD Kappa

Opublikowano

Z tego co wiem, silnik należy kupić wraz z licencją "Panie Administratorze Forów". A to zadanie należy do właściciela serwera aby zakupić ów licencję.

­

Panie wielce dobry techniku, jeżeli wiesz.. mimo iż ktoś kupi licencję to może korzystać z różnych wersji ipb ;/

­

Opublikowano

Panie kolego szanowny, co ty tu wypisujesz? Wszystko jest dobrze zrobione pliki zabezpieczone więc o czym mowa? Przyjrzyj się uważnie a nie gadasz tu od rzeczy. 

Upgrade, install otwarte, to sobie je przejrzyj pozdrawiam :DDD Kappa

No już przejrzałem, webowcu.

Opublikowano

No już przejrzałem, webowcu.

No raczej wątpię, nie wyszło Ci "niszczenie konkurencji" chyba. Ale nie będę się kłócił :).

Opublikowano

No raczej wątpię, nie wyszło Ci "niszczenie konkurencji" chyba. Ale nie będę się kłócił :).

sorry, ale panowie up, nie są nawet w najmniejszym stopniu konkurencją dla Matzara, dokładnie to samo, co możecie zaoferować mi w swojej ofercie.. zrobi 99% wielkich techników, znawców ipb tego forum, za 25zł brutto  xD

ps; jakieś fora poza tym nieszczęsnym, brzydkim, jak i tandetnym forum Armeniusa?

Opublikowano

sorry, ale panowie up, nie są nawet w najmniejszym stopniu konkurencją dla Matzara, dokładnie to samo, co możecie zaoferować mi w swojej ofercie.. zrobi 99% wielkich techników, znawców ipb tego forum, za 25zł brutto  xD

ps; jakieś fora poza tym nieszczęsnym, brzydkim, jak i tandetnym forum Armeniusa?

Wyczuwam ból dupy ^^.. Alarm włączony ;3

Opublikowano

A co więcej może robić na IPB, po raz kolejny piszę, że robimy to co zażyczy sobie zleceniodawca, więc dlaczego was boli cały czas ta dupka się pytam, wymyśl sobie projekt to ci go zrobimy i przestań tu bronić kolegi bo to żałosne jest, lepiej by było jakbyś się w ogóle nie wypowiadał, Pozdrawiam

Opublikowano

Wyczuwam ból dupy ^^.. Alarm włączony ;3

ból dupy? każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, na temat waszej oferty  o.O

ps; ponawiam pytanie.. jakieś inne fora poza tym nieszczęsnym, brzydkim, jak i tandetnym forum Armeniusa?

Opublikowano

ból dupy? każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, na temat waszej oferty  o.O

ps; ponawiam pytanie.. jakieś inne fora poza tym nieszczęsnym, brzydkim, jak i tandetnym forum Armeniusa?

Coś Ci się nie podoba w forum armeniusa? Jest bardzo ładnie wykonane, szablon również przyjemny dla oka :). Ale skoro masz ból dupy to mogę Ci wybaczyć te hejty.

Opublikowano

Forum.altaris2.pl

dziękuję  ;)

Coś Ci się nie podoba w forum armeniusa? Jest bardzo ładnie wykonane, szablon również przyjemny dla oka :). Ale skoro masz ból dupy to mogę Ci wybaczyć te hejty.

ból dupy? coś Ty, ale za to widzę że Ty lubisz spinać pipke, o nic  :huh:

Opublikowano

dziękuję   ;)

ból dupy? coś Ty, ale za to widzę że Ty lubisz spinać pipke, o nic  :huh:

Ja spinać ^^? Ja chyba jestem najspokojniejszym człowiekiem jakiego mogłeś spotkać na tym forum czy gdziekolwiek indziej ;). Tylko wkurza mnie bezsensowne nabijanie postów przez Ciebie.

Opublikowano

Ja spinać ^^? Ja chyba jestem najspokojniejszym człowiekiem jakiego mogłeś spotkać na tym forum czy gdziekolwiek indziej ;). Tylko wkurza mnie bezsensowne nabijanie postów przez Ciebie.

tylko wyraziłem swoją opinie, na temat waszej oferty  ;)

Opublikowano

tylko wyraziłem swoją opinie, na temat waszej oferty  ;)

Ja rozumiem - oferty, ale forum armeniusa hejcić chyba nie musisz :).

Opublikowano

Ja rozumiem - oferty, ale forum armeniusa hejcić chyba nie musisz :).

to że mi się nie podoba, to nic nie znaczy.. są gusta i guściki  ^_^

Opublikowano

Takie trochę biedne te fora :D

Armenius i to drugie.

Życzę Wam powodzenia i tym co chcą Wam płacić za tą amatorkę :D

Beczke mam że się do Matzara prujecie, a jest on chyba jedyną osobą którą mógłbym polecić w sprawach IPB :D

Ogólnie osobiście bym nie polecił, ale życzę powodzenia.

PS. Bez bólu dupy Shiftusia xD

Opublikowano

Masz 1 post napisany u nas, Byś był bardziej inteligenty to byś się cofnął 1-2 karty do tyłu już odpowiadałem na te bezsensowne posty, amatorke? Znasz nas? wiesz jakie mamy możliwości? Czytaj cały temat, a nie tylko to co Ci ktoś każe, Cofnij się do tyłu i poczytaj sobie, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie jestem na tym forum od wczoraj.

Jest to tylko nowe konto.

Ale ja nie muszę Was znać żeby Was ocenić, kolego widzę co zrobiliście to i oceniam.

A jak za taką amatorkę chcecie hajs to jest to śmieszne.

Na dodatek handel poza giełdą jest zakazany, a Wy wyraźnie w temacie piszecie że chcecie hajsu za te marne usługi :)

3.4.6? RU Retail? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...