Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gilu kiedy ogarniesz te lagi, bo grać się nie da. Pisałem już wcześniej, że jak atakuję lochy musze cały czas odświeżać kartę.

@top lag na lagu nie polecam...

Opublikowano

@Azet666 hmm to musi chyba byc cos z Twoja przegladarka bo ja nie mam od poczatku ani jednego laga i nikt poza Toba nie skarzy sie na takowe pojdzmy moze w kierunku problemu z Twojej strony ? 

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Gilu kiedy ogarniesz te lagi, bo grać się nie da. Pisałem już wcześniej, że jak atakuję lochy musze cały czas odświeżać kartę.

@top lag na lagu nie polecam...

Nikt nie ma lagów, zamiast korzystać z tostera spróbuj uruchomić stronę na komputerze.

Opublikowano

to co gilu beda dzis te wyprawy gildi?;>

p.s dodajcie osiagniecia ;) nie chce ciagle kupowac grzybki.. a osiagniecia to fajna sprawa

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

to co gilu beda dzis te wyprawy gildi?;>

p.s dodajcie osiagniecia ;) nie chce ciagle kupowac grzybki.. a osiagniecia to fajna sprawa

Osiągnięć nie będzie, gdyż na s2 nie ma itemshopu i obozu. W wyprawach został do naprawy jeden błąd, jak go naprawię to wgram.

Kolejny pseudo serwer na kase.

Anonimowy Gilu ^^...­

Ktoś tu chce bana na drugie konto ;)

Opublikowano

Nie polecam serwera! Grałem przez 3 dni w topce był gościu z 80 poziomem, a tu na następny dzień wbija jakiś koleś 120 lvl... Pozdro co to ma być?

Opublikowano

Gilu dlaczego nie chcesz dodac is i osiagniec na s2?.. .. w czym on jest gorszy od s1? za malo ludzi wydaje kase hmm

prosze cie ogarnij sie i dodaj toz to. ludzie na s2 tez chca to co na s1..

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Gilu dlaczego nie chcesz dodac is i osiagniec na s2?.. .. w czym on jest gorszy od s1? za malo ludzi wydaje kase hmm

prosze cie ogarnij sie i dodaj toz to. ludzie na s2 tez chca to co na s1..

Ponieważ 50% osób z s1 nawet nie wie o istnieniu obozu i is'a. Niektórzy właśnie chcą serwer bez takich dodatków.

Btw. akurat na serwerach z is'em zarabia się więcej, ale to taki mały szczegół.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czego można było się spodziewać po Gilu, zgarnął hajs z dzieci i uciekł, pliki kupione, ahhh! Jak ja widze te dzieci

#Pozdrawia#Duży#Pseudo#Dziecinny#Youtuber! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...