Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AsheriaS2.pl [Dedyk] [Medium]

Corvn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie eq z dozo wyciągają

Schowek-614.png?i_dim=1920x768&app_id=we

Porażka, nie polecam.

Wbiłem, pograłem 10 minut i jeb takie czary.

Skoro nie ogarnęli depo przy resecie to czego się po nich spodziewać podczas DDOS'ów albo jakiś bugów :O

Serwer może ciekawy ale niedopracowany.

­

Opublikowano

Wbiłem , zobaczyłem i się k***a przeraziłem :<

+ Trochę ludzi 

- Administracja nie ogarnięta ( Gadałem z GM na TS3 To sobie w cs:go poszli grać :D )

- Ludzie już na czitach

- Jakieś truty....

- Bony jak na HARDZIE ! ! !

- DROP JAK NA EASY... Za dużo syfu...

- Brak bonusów z misji ( Nie dodaje ich )

- Administracja 0 kontaktu.. Graja w cs :Go :D

Opublikowano

cBl2S4O.png

Szkoda, bo fajny serwer i fajnie się grało fajnie, że administracja oszukuje, graczy a później przyznaje, się do tego błędu (Nie mam nic do administracji, ale mogli ogarnąć wszystko na spokojnie było sporo czasu widać, że serwer pod hajs)

btw Miało być bez is'a a tutaj typ z full is'em :)

Opublikowano

Gotowiec lastivii + pare rzeczy z mpc dodane, te same bugi co na lastivii np bonusy stałe z misji nie działają, bonusy od biologa po relogu znikają, bug z bryłkami, bug z is na stronce, bug, że eq z dozo się nie usuneło - to samo było na lastivii, tombola niby jest w prezentacji, a admin sam nie wie jak odpalić o ile w ogóle jest i wiele by jeszcze wymieniać. Admin nie potrafi nic zrobić serwer pod hajs. Nie polecam

Opublikowano

cBl2S4O.png

Szkoda, bo fajny serwer i fajnie się grało fajnie, że administracja oszukuje, graczy a później przyznaje, się do tego błędu (Nie mam nic do administracji, ale mogli ogarnąć wszystko na spokojnie było sporo czasu widać, że serwer pod hajs)

btw Miało być bez is'a a tutaj typ z full is'em  :)

Ale jaja  :D  Chyba już się nie doczekamy porządnego polskiego priva :mellow:

Opublikowano

Hmmm... dziwi mnie tylko jedno. Dlaczego się dziwicie że nie ma ludzi? Jest to wina administracji, że nie zrobiła porządnej reklamy przed startem serwera. Patrząc na to co się dzieje na serwie zjebaliście sobie 2 start, gdzie mieliście niemal tydzień na poprawę wszystkich błędów, a jest ich znacznie więcej. Co do administracji, przed 1 startem pogadałem chwilę z administratorem i wydawał się ogarnięty, póki nie przyszedł człowiek który miał problem z sms'em z innego kraju. No nic, jak to mówią, do 3 razy sztuka.

Opublikowano

Spokojnie wszystkie itemy zostały wywalone.

serwer działa

zostały włączone raty 

jutro ox

Biedaki nawet forum nie mają :C

Na start 100 osób :D

Masz złe info ./

56928084622805469272.png

Opublikowano

Spokojnie wszystkie itemy zostały wywalone.

serwer działa

zostały włączone raty 

jutro ox

Masz złe info ./

Złe info powiadasz ?

To gdzie jest forum ?

I gdzie są te tysiące graczy :D ?

Licznik może pokazywać 500 , ale ranking mówi swoje ;)

Ranking na ten czas 189 osób , w tym jakieś 100 osób poniżej 10 lvl 

189 Osób , połowa może gra

Pozdrawiam taka prawda !

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA, PO RESECIE JESZCZE GRAŁEM BYŁEM TOP 1, DOSTAŁEM BANA POD PRETEKSTEM, ZE JAKIS PAJAK UMARL GDY JA GO NIE BILEM, A EXPILEM SOBIE NORMALNIE Z BUFFKĄ, NORMALNIE NIE POZDRAWIAM, SERWER NIE WYTRZYMA WIECEJ NIZ TYDZIEN, JESZCZE RAZ NIE POLECAM

Opublikowano

cBl2S4O.png

btw Miało być bez is'a a tutaj typ z full is'em  :)

Nie dość, że nie usunęli itemów z dozo, to jeszcze okłamują własnych graczy, że to poprzez "camermoda" (nawet administrator nie umie napisać kamermod xD).

Btw. to serio jest jakiś gotowiec, skoro przy wybieraniu królestwa flagi są inne.

Strona taka sama jak na 10 innych serwerach.

Wgl. mistrzostwo, usunąć wszystkie itemy i pisać, że dadzą za to expa i eventy xD

Nie polecam.

­

tenor.gif

Opublikowano

Administrator to perfekcjonista  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Pisałem coś na czacie i dostałem perma za SPAM_BOT  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Najlepsze jest to, że nie miałem spambota tylko WH więc coś Ci pojebało.

Nie polecam  B)  B)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA, PO RESECIE JESZCZE GRAŁEM BYŁEM TOP 1, DOSTAŁEM BANA POD PRETEKSTEM, ZE JAKIS PAJAK UMARL GDY JA GO NIE BILEM, A EXPILEM SOBIE NORMALNIE Z BUFFKĄ, NORMALNIE NIE POZDRAWIAM, SERWER NIE WYTRZYMA WIECEJ NIZ TYDZIEN, JESZCZE RAZ NIE POLECAM

To samo miałam byłam top 1 i bez powodu dostałam bana za wh, nie polecam

Opublikowano

JA DOSTALEM BANA BEZ POWODU :) MASZ LAGI SERWEROWE OPOZNIA NAWET POTOWANIE !WJEZDZASZ na spota o godzinie 3 30 i wmawiasz mi ,ze mooby padaja przed dotknieciem ich puknij sie w glowe nie polecam.

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...