Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AsheriaS2.pl [Dedyk] [Medium]

Corvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

64746326606849843848.png

24687984881071625301.png

Maksymalny Poziom? - 135lvl
Typ serwera? - Medium
Jakie są raty serwera? - 6x większe niż na PL
Ile KU do G? - 10 KU do G

Czy wymagane są ulepszacze? - Tak

Czy na serwerze są nowe questy? - Tak

Gdzie wydropie broń na 75lv? - Riper, Asfen
Gdzie wydropie broń na 30lv? - Tylko z bestów oraz wo

Co ile czytamy medale? - Medale czytamy co 30 minut

Na czym polegają sezony? - to jest dodatek do gry który ma za zadanie umilić gre

Czy na serwerze są dostępne jakieś wspomagacze? - Tak Bs

Czy na serwerze jest 6/7 bonus? - Nie ma i nie będzie.

60306071337688703855.png

STRONA GŁÓWNA:

AsheriaS2.pl

Client:

Na stronie

Fanpage i Ts:

Na Stronie

74823222513657490668.png

92946042205576188073.png

28459266258807683240.png

93224120275759513518.png

prezentacja cały czas nie jest cała, gdyż nie mamy grafika i cieżko nam pogodzić 

parę rzeczy

ale mogę dodać narazie pisemnie

dungeony:

- wo

- dt

- trójdroże 

- baronówka

- bramy piekieł

- stumilowy las

- pole istot 

- lodowe lochy

itp.

Start 04.06.2015

godzina 20.00

Startujemy dzisiaj bez is.

Weryfikacja

01738285833796868131_thumb.jpg

21467762091828411329_thumb.jpg

56928084622805469272.png

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nawet ciekawy.

Jaką macie reklamę, bo nie doczytałem?

Jeśli chodzi o podgląd EQ tu bym sie zastanowił na Waszym miejscu. Jaki jest sens dawania tej opcji jakimkolwiek graczom? Według mnie powinien co najwyżej widzieć to GM. Później gdy chcesz zrobić z kimś pvp to każdy będzie sugerował się EQ (jak będzie widział, że masz fajniejsze bonusy itd. to wiadomo, że pvp nie weźmie). Być może to przeważy o tym, że nie zagram.

PS. Gdzie system ulepszeń i expowiska?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ładna prezentacja ciekawy serwer zobaczymy jak to wam wyjdzie a może zawitam.

Troszkę odstrasza to podobieństwo a nawet kopia Asca*iala :)

Ale to dobre pliki i kopia :) Powodzonka.

A co z reklamą bo dziwnym trafem dopiero z MPC przed chwilą dowiedziałem się o starcie ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

A co z reklamą bo dziwnym trafem dopiero z MPC przed chwilą dowiedziałem się o starcie ?

Ale mnie to wku*wia jak ludzie pierd*lą, a chu*a wiedzą.. Jakim prawem kopia ascariala, bo mają azraelke .. no w kur*ę je*aną.. -.- Zastanów się i jeszcze raz przejrzyj prezentacje. Polecam gorąco !

x

Opublikowano

Ale mnie to wku*wia jak ludzie pierd*lą a nie wiedzą.. Jakim prawem kopia ascariala, bo mają azraelke .. no w kur*ę je*aną.. -.- Zastanów się i jeszcze raz przejrzyj prezentacje. Polecam gorąco !

Czego się srasz LoL dlatego zapytałem bo nie wiem o co ci chodzi? I nie oszukujmy się nie chodzi a Azrealke bo mapy i ogółem system jest bardzo podobny xD I jest też wiele różniących się rzeczy.

Czasami człowiek chce być miły dowiedzieć się czegoś a i tak go dobiją. Cała Polska + Internety.

A po 2. Pytanie zadałem administracji a nie tobie to po chu... się udzielasz.

Co do IS kiedy go odpalicie chodzi mi o to czy jakaś konkretna data czy tylko na start będzie wyłączony ?

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy.

Jaką macie reklamę, bo nie doczytałem?

Jeśli chodzi o podgląd EQ tu bym sie zastanowił na Waszym miejscu. Jaki jest sens dawania tej opcji jakimkolwiek graczom? Według mnie powinien co najwyżej widzieć to GM. Później gdy chcesz zrobić z kimś pvp to każdy będzie sugerował się EQ (jak będzie widział, że masz fajniejsze bonusy itd. to wiadomo, że pvp nie weźmie). Być może to przeważy o tym, że nie zagram.

PS. Gdzie system ulepszeń i expowiska?

Podgląd eq jest tylko dla Gm i graczy którzy są na bg.

Co do systemu ulepszeń szykuję dla was niespodziankę dlatego nie ma .

reklama będzie. i już jest

To nie są pliki ascariala:d no ale no.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Czego się srasz LoL dlatego zapytałem bo nie wiem o co ci chodzi? I nie oszukujmy się nie chodzi a Azrealke bo mapy i ogółem system jest bardzo podobny xD I jest też wiele różniących się rzeczy.

Czasami człowiek chce być miły dowiedzieć się czegoś a i tak go dobiją. Cała Polska + Internety.

A po 2. Pytanie zadałem administracji a nie tobie to po chu... się udzielasz.

Co do IS kiedy go odpalicie chodzi mi o to czy jakaś konkretna data czy tylko na start będzie wyłączony ?

Srać to można wiesz chyba gdzie.. -.- Zapytałes, raczej stwierdziles wskaż w Twojej wypowiedzi znak zapytania i skierowanie do administracji, które jest tylko przy zapytaniu reklamy -.-  System jest podobny ? - Napisz mi gdzie, a bo może bronie przerabia się na 30 poziom, to teraz jeszcze dopowiedz, że do Crado*a jest podobny i do innych serwerów.. czasami to ty pomysl.. a i ja się nie spinam tylko ostro Cie opie*dalam :D Przepraszam :) A co do map ? - To ty chyba nie grałes na Ascari*u, bo tam nie było czegos takiego jak specjalne mapy do łowienia, pvp itp.. :3 Pozdrawiam :D

x

Opublikowano

Reklama będzie i już jest? Mało mi to mówi, więc chciałbym wiedzieć konkretnie u kogo będzie, albo chociaż u kogo już jest :) Jeśli mówimy w ogóle tutaj o reklamie na YT.

PS. Nie pytam o jednorazowy odcinek tylko o serię :P

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Nie polecam . Jest to drugi start . Pierwszy wypadl masakrycznie . Bug buga gonil . Pliki nie sa ich , sa lekko edytowane . Nie dawno startowal serwer na tych samych plikach ( Venga*d) i jak to sie dla niego skonczylo ? Tutaj bedzie tak samo .

P.S. Na pierwszym starcie bylo 70 online ;) Nie spodziewajcie sie tu tlumow

4uc581.jpg

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź i bez spin :)

A reklamę macie u jakiś konkret YT ? Bo na medium to trzeba troszkę graczy :)

Srać to można wiesz chyba gdzie.. -.- Zapytałes, raczej stwierdziles wskaż w Twojej wypowiedzi znak zapytania i skierowanie do administracji, które jest tylko przy zapytaniu reklamy -.-  System jest podobny ? - Napisz mi gdzie, a bo może bronie przerabia się na 30 poziom, to teraz jeszcze dopowiedz, że do Crado*a jest podobny i do innych serwerów.. czasami to ty pomysl.. a i ja się nie spinam tylko ostro Cie opie*dalam :D Przepraszam :) A co do map ? - To ty chyba nie grałes na Ascari*u, bo tam nie było czegos takiego jak specjalne mapy do łowienia, pvp itp.. :3 Pozdrawiam :D

Sorka pomyliłem teraz lukłem że s2 i, że grałem na s1 i  stąd te podejrzenie, lecz nie wiem dlaczego skojarzyłem z asca*ialem może ta azrealka. Zwracam honor :)

Opublikowano

Nie polecam . Jest to drugi start . Pierwszy wypadl masakrycznie . Bug buga gonil . Pliki nie sa ich , sa lekko edytowane . Nie dawno startowal serwer na tych samych plikach ( Venga*d) i jak to sie dla niego skonczylo ? Tutaj bedzie tak samo .

P.S. Na pierwszym starcie bylo 70 online ;) Nie spodziewajcie sie tu tlumow

Pliki nie są nasze? Kolejny koleś który wie lepiej niż Technik serwera:D 

Na starcie było 70 online? wyjdz chłopie bo zaraz pokaże Ci dowody że tak nie było. 

a serio czasu nie mam.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Pliki nie są nasze? Kolejny koleś który wie lepiej niż Technik serwera:D 

Na starcie było 70 online? wyjdz chłopie bo zaraz pokaże Ci dowody że tak nie było. 

a serio czasu nie mam.

Ponawiam pytanie, ponieważ nie udzieliłeś mi na nie odpowiedzi.

''Reklama będzie i już jest? Mało mi to mówi, więc chciałbym wiedzieć konkretnie u kogo będzie, albo chociaż u kogo już jest  :) Jeśli mówimy w ogóle tutaj o reklamie na YT.

PS. Nie pytam o jednorazowy odcinek tylko o serię  :P''

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ponawiam pytanie, ponieważ nie udzieliłeś mi na nie odpowiedzi.

''Reklama będzie i już jest? Mało mi to mówi, więc chciałbym wiedzieć konkretnie u kogo będzie, albo chociaż u kogo już jest  :) Jeśli mówimy w ogóle tutaj o reklamie na YT.

PS. Nie pytam o jednorazowy odcinek tylko o serię  :P''

Listę udostępnię później

Jest TS? Potrzebujecie Reklamy? 

Pompaspeak.pl 

poszukujemy dalej reklamy.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Listę udostępnię później

Pompaspeak.pl 

poszukujemy dalej reklamy.

Możecie dodacie dzisiaj Pladyna? A co do owych aktualizacji na fanpage to jak najbardziej oprócz sklepików offline, bo chyba każdy już wie co przez to stało się na Aluca*d, dodam, że możecie je wprowadzać w trakcie, ale dodat. 5 postać najlepiej teraz, przyciągneło by to bardziej graczy, tak uważam  :)

x

Opublikowano

Możecie dodacie dzisiaj Pladyna? A co do owych aktualizacji na fanpage to jak najbardziej oprócz sklepików offline, bo chyba każdy już wie co przez to stało się na Aluca*d, dodam, że możecie je wprowadzać w trakcie, ale dodat. 5 postać najlepiej teraz, przyciągneło by to bardziej graczy, tak uważam  :)

Nie dodamy, gdyż musimy przenieść serwer wtedy na Src. 

a co do sklepów offline tez mam takie zdanie:d lecz dużo osób chciało

i mamy inny pomysł na nie

jak mówiłem że sklepy offline to porażka to technicy z mpc mi prawię głowę urwali:d  

56928084622805469272.png

Opublikowano

Serwer jest otwarty

można wbijać i testować 

lub przygotować się na start.

Wszystkie postacie

Które teraz zostaną stworzone

zostaną usunięte około godziny przed startem.

Zapraszamy

Team AsheriaS2.pl

Aktualizacja. 

Przerwa do godziny 16.00 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Nie dodamy, gdyż musimy przenieść serwer wtedy na Src. 

a co do sklepów offline tez mam takie zdanie:d lecz dużo osób chciało

i mamy inny pomysł na nie

jak mówiłem że sklepy offline to porażka to technicy z mpc mi prawię głowę urwali:d  

porażka? a może po prostu nie dali ci jeszcze tutoriala?

nie polecam serwera, robić harda na 2089/34k to porażka teraz, btw dużo elementów jest zerżniętych z innych serwerów

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

porażka? a może po prostu nie dali ci jeszcze tutoriala?

nie polecam serwera, robić harda na 2089/34k to porażka teraz, btw dużo elementów jest zerżniętych z innych serwerów

­

Idz chłopie bo jak cie widzę to nie wiem czy śmiać sie czy płakać:D:D

to Ty przylatujesz na mpc z pierwszym lepszym sysserem:d bo nie umiesz naprawić:D

Zobacz co się dzieje na serwerach z sklepami offline. :D 

Preclu :D

56928084622805469272.png

Opublikowano

Idz chłopie bo jak cie widzę to nie wiem czy śmiać sie czy płakać :D:D

to Ty przylatujesz na mpc z pierwszym lepszym sysserem:d bo nie umiesz naprawić :D

Zobacz co się dzieje na serwerach z sklepami offline. :D

Preclu :D

Ty jakiś niepełnosprawny umysłowo jesteś?

Kiedy przyleciałem z pierwszym lepszym sysserem, gdy pracowałem z trzema osobami na jednych plikach i nie wiedziałem przez co mogło paść?

No rzeczywiście, ale już zniżając się do twojego poziomu, bo i tak piszesz jak analfabeta a emotikonki pierwszy raz na oczy widzisz..

Jak się nie potrafi dobrze rozplanować systemu to potem tak jest, chętnie zobaczę ten system sklepików offline tutaj, o ile będzie tu więcej niż 50 graczy.

Nie polecam again, administrator utrzymuje poziom taboretu.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...