Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plecak,torba]

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plecak, bo rozkłada niesiony ciężar. Poza tym jest poręczny i później mógłby Ci posłużyć na jakieś wycieczce (na przykład w górach).

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, jak torba(Damska), albo Plecak(Męski) ...

Torba równie dobrze pasują do chłopaka jak dziewczyny, ale to zależy od ciebie, co chcesz nosić, a co nie.. :)

Opublikowano

Plecak, bo rozkłada niesiony ciężar. Poza tym jest poręczny i później mógłby Ci posłużyć na jakieś wycieczce (na przykład w górach).

Tak jak pisałem wcześniej,plecak i tak noszę zawsze na jednym ramieniu więc ten rozłożony ciężar to gówno prawda xD Mam w domu już 3 plecaki więc jakbym chciał w góry to mam.

Torbe przekłada się tak przez ramię więc będzie lepiej rozkładał ciężar niż plecak na jednym ramieniu(tak zgaduje)

Opublikowano

Rozumiem twój tok myślenia, ale źle zgadujesz, bo siła nacisku przy pasie od torby jest inna niż na dole przy samej torbie. Trochę to skomplikowane, trzeba by się zagłębiać w fizykę :D 

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...