Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plecak,torba]

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,co według was jest lepsze torba,czy plecak ? (dla chłopaka) 

A także proszę propozycje jakie (torby albo plecaki) były by dobre do technikum.

Opublikowano

Przez pierwszy rok nosiłem torbę miejską na ramię i jednak jest to dość niewygodne, szczególnie gdy po lekcjach miałem z nią wracać do domu, ramię bolało potwornie :D Już nie wytrzymywałem i w 2 i 3 kl zainwestowałem w porządny plecak z Timberlanda i o wiele lepiej się nosi książki, gdy ich ciężar jest zrównoważony, a nie jak w przypadku torby cała siła na jedną stronę.. Tą torbę dalej mam i biorę ją jak wychodzę ze znajomymi albo na większe zakupy :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Plecak bardziej meski, sam zdecyduj

Ostatni argument jakim ktokolwiek powinien się sugerować. Najważniejszy jest własny komfort.

Opublikowano

Plecak meski

Torba damska

twoj wybor

Powiedz to panom, którzy chodzą z torbą na siłownię albo dresom (oni na swoje torebki mówią saszetka).

tylko plecak

a jak plecak

to tylko herschel

Przepraszam co to za firma w ogóle?? XDDDD

Opublikowano

Powiedz to panom, którzy chodzą z torbą na siłownię albo dresom (oni na swoje torebki mówią saszetka).

Przepraszam co to za firma w ogóle?? XDDDD

Wpisz sobie w google, hype5, swagghyperclub albo inne fora, na pewno znajdziesz coś o tej firmie.

Przykro mi bardzo, że moja marka jaką podałem nie równa się pewnie z twoimi plecakami nike czy adidas.

Opublikowano

Wpisz sobie w google, hype5, swagghyperclub albo inne fora, na pewno znajdziesz coś o tej firmie.

Przykro mi bardzo, że moja marka jaką podałem nie równa się pewnie z twoimi plecakami nike czy adidas.

Z Zalando wynika, że plecaki są brzydkie a ceny porównywalne do innych marek, wiec co w nich takiego wyjątkowego? Już Wenger Swissgear bardziej do mnie przemawia.

Opublikowano

Aha torby mało męskie,a według mnie gówno prawda :) 

Spróbuje sobie jakąś kupić,najlepiej czarną i tak do 50 zł.

Podacie jakieś propozycje ?

Opublikowano

A i jeszcze coś,w dupie mam marki takie jak adidas bo to tylko firma.Można dostać taki sam towar z taką samą jakością materiału taniej i to czasami bardzo taniej więc :)

Hmm ja zazwyczaj i tak noszę plecak na jednym ramieniu,więc nw czy torba czy plecak :v chyba kupie torbę aby zobaczyć czy będzie dobrze :v jak nie to plecak :v 

Opublikowano

Plecak na jednym ramieniu a torba na ramieniu to nie jest to samo uczucie, ciężar i tak się inaczej rozkłada, ale to sam się przekonasz. Rób jak uważasz :)

Opublikowano

Torbę dla chłopaków to tylko jakąś sportową, nie taką damską, tylko męską...

Jeśli ktoś nie lubi np. adidasa, czy nike, to się mylą. Oni produkują torby z najlepszego materiału...

Lub ogółem polecam jakiś plecak fajny z Pumy. Mam rok i jestem zadowolony. Kręgosłup mam równiutki.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Oszczędzając na zakupie licz się z tym, że w torbie czy plecaku pękną szwy po jednym sezonie, albo i szybciej. Niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...