Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bardzo poważny problem pomocy

IrishBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie potrzebuje pomocy ludzi z umysłem i doświadczeniem z takimi sprawami

Otóż nie wiem czy o tym wiecie ale są takie podrobione stronki riota, jako iż kiedyś chciałem się zarejestrować na PBE i szukałem w sieci po pare godzin.

Ktoś nadesłał linka do jakiejś strony podrobionej niby PBE, oraz dostał z 30 lajków przez boty , jako iż miał aż 30 lików zaufałem i wszedłem na tą stronę pisało by podać swój login i hasło żeby dalej przejść to ja głupek wpisałem i później ukazało się że strona nie dostępna , olałem to pograłem jeszcze 2 dni a później na 2 miesiące wyjechałem , gdy już przyjechałem do domu chciałem sobie popykać pare normali by moja forma podskoczyła, ale gdy się loguje piszę mi że moje konto jest zbanowane pernamentnie za używanie 3 programów ( poczytałem trochu o tym w internetach i wyszło mi że ktoś używa jakiegoś tam bala czy sharpa nie wiem co to jest ale ponoć hack )

No to ja bardzo przerażony bo ja wydałem na to konto ponad 3 tysiące złotych pisałem ponad 10 zgłoszeń ale żaden rioter mi nie uwierzył.

I teraz pytanie do was co mogę zrobić by odzyskać konto co kolwiek. Pisałem im bardzo długo ale każde zgłoszenie kończyło się niczym 

Pomyślałem przez chwilę na tę stronkę : https://unbanservice.com/

Ale nie mam zaufania do niej bo nie słyszałem za dużo o tej stronce 

Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc w odzyskaniu konta ?

Naprawdę mi na nim zależy 

Dziękuje za wysłuchanie i czekam na rady 

Opublikowano

Tylko że to prawda nie fake .. nie wiem mam wrzucić do nich zdjęcia że wyjechałem ?? 

Po prostu nie wiem jak mogę udowodnić że to nie ja używałem 3 oprogramowania 

Opublikowano

Spóbuj się dogadać z angielkim supportem bo oni są bardziej rozgarnięci. Polski to tylko kopiuje formułki i je wkleja.

Opublikowano

Spóbuj się dogadać z angielkim supportem bo oni są bardziej rozgarnięci. Polski to tylko kopiuje formułki i je wkleja.

Nic mu to nie da. mimo tego, że to nie on grał na tym koncie pozostaje sam fakt, że na tym koncie zostały użyte owe programy trzecie. W sumie wątpię, że w ogóle warto pisać do nich ticketa. Miałem podobną sytuację i mi odpisała na koniec "skoro obiecujesz że nie będziesz używał (a nie używałem :p) to możesz założyć nowe konto i na nim grać". co tam, że również wpakowałem w swoje przez 4 lata ileś set złoty i nigdy nie było banowane ani ostrzegane :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Nie ma szans, ja na koncie kupionym od kumpla dostałem bana, a jak do nich napisał prośbę o odzyskanie konta, powiedzieli że wszysto co dzieje się na koncie idzie na właściciela.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Ludzie błagam co kolwiek by to konto odzyskać naprawdę mogę dać dowody każde dosłownie po prostu chce mieć to konto na które harowałem tyle pieniędzy

A co z tym unbanservice ???

Opublikowano

Napisz im zeby sprawdzili IP z ktorego logowales ze przez te lata i to kiedy ci ukradli jesli to nie pomoze zawsze mozesz napisz/ zadzwonic ze masz maly arsenal z 2 wojny swiatowej :- ) 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ludzie błagam co kolwiek by to konto odzyskać naprawdę mogę dać dowody każde dosłownie po prostu chce mieć to konto na które harowałem tyle pieniędzy

A co z tym unbanservice ???

Nie dostaniesz unbana,ponieważ chodzi o sam fakt,że programy zostały użyte na tym koncie,więc to konto zostało zbanowane. Nie ważne kto,nie ważne jak,ważne że użył na tym koncie.

Nie

Opublikowano

Teoretycznie to jest możliwe, aczkolwiek musiałoby być inne IP, kraj, miasto czy coś, szkoda że hasło nie było zmieniane, miałbyś jakiekolwiek szanse.

Niestety,  na 90% konto przepadło.

edit. btw. masz 46 postów w L#.

Trochę nieładnie oszukujesz

http://www.mpcforum.pl/topic/1394086-unbanservice-ban-za-l-na-konto-itd/

http://www.mpcforum.pl/topic/1398835-vayne-który-skrypt/

Jak widać z supportem ciężko się gada więc musiałem postraszyć go illuminati  :D sami zobaczcie kappa  :D

Ciekawe co mi odpisze  :D

http://scr.hu/295w/egl1r

A tak btw to jest dla trollu i głupota ale lubię robić w c***a riot więc  xD  :)))

A wkurwiłem go tak bo już 28 post z nim piszę  xD

Tak wiem jestem idiotą  xD

@BrainOnly

Pytanko czy żeby aktualizować twoją paczkę trzeba podmienić ten config.xml czy automatycznie się updatuje paczka ?

A tak szczerze to fajna paczka korzystam i zadowolony jestem  ;) łapaj + 

Ciekawe czy im zaufasz jak w końcu wam windowsa wyczyści do zera

L# > BOL I TO HARD

Opublikowano

Kolego ub nie dostaniesz wogóle , perm to perm nawet jak tam napiszesz 100linijek to nic , zrób nowe konto i graj , rito nie obchodzi ile straciłeś hajsu.

.

Opublikowano

Teoretycznie to jest możliwe, aczkolwiek musiałoby być inne IP, kraj, miasto czy coś, szkoda że hasło nie było zmieniane, miałbyś jakiekolwiek szanse.

Niestety,  na 90% konto przepadło.

edit. btw. masz 46 postów w L#.

Trochę nieładnie oszukujesz

http://www.mpcforum.pl/topic/1394086-unbanservice-ban-za-l-na-konto-itd/

http://www.mpcforum.pl/topic/1398835-vayne-który-skrypt/

Ciekawe czy im zaufasz jak w końcu wam windowsa wyczyści do zera

L# > BOL I TO HARD

Nie moje konto mpc , jest to mojego brata on ma perma za to : i dostał go 5 miesięcy temu mogę ci dać jego nawet nick na pw

A moje konto Kamilsoooon zostało zbanowane niedawno sprawdze date mogę nawet podesłać linka z poczty z datą :)

Mój brat też korzysta z tego komputera ale nie grał na moim koncie bo wyjechał razem ze mną a po 2 nie zna mojego hasła ;)

Ja pisałem posty w komputery oprogramowanie i troche tutaj ale do tych 2 działów ja nawet nie zaglądałem 

Jak nie wierzycie mogę podać kontakt do mojego brata

Nie jestem idiotą by wydawać pieniądze na gre i używać jakiś czitów 

EDIT: Albo podam wam jego dane tutaj GG : 53652134 Steam : Mesharsky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...