Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unbanservice - Ban za L# na konto itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was użytkowników L# mam do was pare pytań na których nie znam odpowiedzi daje +++

Więc 1 pytanie to :

- Co sądzicie o unban service link :https://unbanservice.com/

Czy jest szansa że odbanują mi konto pernamentnie zbanowane ?

2 pytanie :

Jak oni to robią skoro ja na moje konto wydałem 5000 złotych, i dostałem perma piszę do nich z głową list odpierdoliłem na 35 linijek i nic

A oni ponoć za 50 euro bądź 30 coś robią że faktycznie może być odbanowane 

Czy ktoś z was korzystał z tego serwisu ? czy warto ? 

Zapraszam do dyskusji z chęcią wysłucham waszych opini

Opublikowano

Mi wyświetla "Niezaufane połączenie". Ja mam odraze do takich stron i osobiście nie polecam :)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Mam konto na które wydałem 1300pln. Chciałem korzystać z unbanser. jednak boje się, że zainwestuje kolejną kasę, która pójdzie w błoto. Czytałem wiele pozytywnych opinii jednak nie jestem pewien jak jest za skutecznością. Napisałem do nich, że mam 3 konta zbanowane z tego samego powodu to powiedzieli, że za każde bede musiał zapłacić te około 200zł. Dlatego dziwi mnie fakt, że to niby wysyłają wiadomość przez którą komunikujesz się z supportem 

Opublikowano

Ostatnio coś było, że sposób tego serwisu wyciekł, bo autor chciał go sprzedać a potem próbował zatrzymać ten proces czy coś podobnego...

Nie radzę z tego teraz korzystać, support chyba się wyczulił na ich "formułkę", która była ich "sposobem" na UB

Opublikowano

wydałem 50 $ i fakt unbanservice takie listy im napisał że support Riotu nie odpisuje mi ;p

A UB jest? xD

@top

Jak dla mnie to scam, a jesli maja dzialac na zasadzie 'ticketow' to Riot sie juz na to wyczulilo. 

Chociaz jesli jakims magicznym sposobem to zadziala to sam bym chcial odbanowac sobie konto na ktore wpakowalem 2000 pln

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Studiujcie psychologię. Dzięki temu będziesz umiał pisać listy, na które każdy pracownik rito się złapie i da Ci UB. 

A tek serio, ten serwis działał na zasadzie "wysyłamy dobry list do supportu i może odbanują". Nic tam nie czarowali. Ten serwis raczej już nie działa(przynajmniej w lolu), ponieważ po ostatniej akcji z wzorami listów na L# pracownicy chyba kompletnie olewają te zażalenia o bana.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Studiujcie psychologię. Dzięki temu będziesz umiał pisać listy, na które każdy pracownik rito się złapie i da Ci UB. 

A tek serio, ten serwis działał na zasadzie "wysyłamy dobry list do supportu i może odbanują". Nic tam nie czarowali. Ten serwis raczej już nie działa(przynajmniej w lolu), ponieważ po ostatniej akcji z wzorami listów na L# pracownicy chyba kompletnie olewają te zażalenia o bana.

Przysięgam odpierdoliłem list na 35 linijek pisałem go 3 godziny by wyszło maczowsko i tak debil mi skopiował i wkleił jakieś gówno i nara

Opublikowano

A UB jest? xD

@top

Jak dla mnie to scam, a jesli maja dzialac na zasadzie 'ticketow' to Riot sie juz na to wyczulilo. 

Chociaz jesli jakims magicznym sposobem to zadziala to sam bym chcial odbanowac sobie konto na ktore wpakowalem 2000 pln

Nie ma unbana bo nie odpisują mi już ale napisali że dadzą mi znać .

I do tej pory nic

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dostałeś perma ub nie ma , niewiem nawet z czego byś korzystał , co byś napisał do nich to i tak nie dostaniesz strata kasy i czasu , popełniłeś błąd to będziesz wiedział na przyszłość żeby nie cheatować.

.

Opublikowano

Piszecie głupoty.W niemieckim prawie był jakiś paragraf którego nadużywali do unbanowania kont.

Ty piszesz głupoty, nikt nie został unbanowany przez to.

Możesz pożegnać się z kontem, btw. może brat ci czitował na koncie, ale to pewnie ty.

edit. Fx Padrino, nikt nie został odbanowany niestety, też tak myślałem, stare info.

edit2. Katolik15 niezła próba katoliku

Opublikowano

Ty piszesz głupoty, nikt nie został unbanowany przez to.

Możesz pożegnać się z kontem, btw. może brat ci czitował na koncie, ale to pewnie ty.

Jak to nie? Dużo osób zostało odbanowanych.

Opublikowano

kupilem kiedys za 35$ i c***a mi pomogli nie polecam skurwysyna copypaste pizga

Opublikowano

Ja również skorzystałem jakiś czas temu z tej usługi i nie pomogło dodatkowo riot ignoruje moje kolejne tickety a na dodatek jeszcze przed tym jak mnie zaczęli zlewać napisali że nigdy nie odbanowali żadnego konta które otrzymało blokadę na zawsze, chyba że ktoś udowodnił że nie słusznie został zablokowany ale riot nie banuje bez powodów i dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...