Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żywe kolory cs go

knightryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ustawiam żywe kolory jak ktoś napisał na forum

Moje ekrany VGA > Kolor ekranu (ekran VGA) > Korekcja kolorów (pierwsza tabela) > Nasycenie i tam daj na ile chcesz ja mam na full , na początku było troche dziwnie ale teraz juz sie przyzwyczaiłem do nich  :)

Jednak to daje tylko delikatna poprawę na puplicie ale w grze to już jest bez różnicy. Karta graficzna  radeon hd 5600. Dodam, że kiedyś to działało kiedyś coś sie stało i musiałem sformatować kompa i mam windowsa 10 i najnowsze sterowniki.

Opublikowano

A gdybys nie wiedzial czym digital vibrance jest to podpowiem ze to znajdziesz w ustawieniach karty graficznej.

Forum nie jest od zalatwiania problemu tylko pomaga w rozwiazaniu tego problemu :P

Opublikowano

po co meczyc sie z jakimis chujowymi programami jak masz digital vibrancwe

A nie wiesz czy można ustawić te digital vibrance tylko dla gry a nie dla pulpitu itd.?

Opublikowano

Nie chce do tego żadnego programu tylko ustawić na karcie graficznej, bo teraz ogólnie działa nasycenie lecz w grze jest nadal bez zmian.

U mnie działa po tym jak ustawiłem tak: Moje ekrany (VGA) -> Kolor ekranu (ekran VGA) -> po prawej nasycenie na 200.  Działa wszędzie w grze i na pulpicie. Chociaż wolałbym tylko w grze. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...