Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No czyli 80 ;)

1-gracz =10

Co do serwera polecam przyjemnie się gra.

A co do ExetY to żałosne zagrania z twojej strony wypowiadająć się źle na temat serwera po czym grasz na nim, czyli to co robisz jest tak dojżałe jak ty.

85642433836869150858.jpg

Opublikowano

Co do serwera polecam przyjemnie się gra.

A co do ExetY to żałosne zagrania z twojej strony wypowiadająć się źle na temat serwera po czym grasz na nim, czyli to co robisz jest tak dojżałe jak ty.

Nie wypowiadam się źle na temat serwera ;] 

Powiedziałem tylko jak działa licznik na stronie ;]

You are idiot.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyściutkie pliki segori z dodanymi (najpewniej nie waszymi) dungeonami i bronią na następny lvl.

90% serwa to segoria :O

Prezka brzydka, nie polecam.

Powodzenia.

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Czyściutkie pliki segori z dodanymi (najpewniej nie waszymi) dungeonami i bronią na następny lvl.

90% serwa to segoria :O

Prezka brzydka, nie polecam.

Powodzenia.

= Aline2 v2. Pliki same w sobie są spoko, trzeba poprostu wykorzystać ich potencjał ;)

Opublikowano

Typowa prezentacja na mpc czyli:

-hejt

-takie sobie prezentacje

-i serwer który niby jest ''easy'' to tak naprawdę zwykły medium/easy :v

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie dwa tygodnie po ostatnim poście: warto w ogóle to ściągać czy czeka mnie wielki zawód?

Makoto is not amused.

Opublikowano

Pytanie dwa tygodnie po ostatnim poście: warto w ogóle to ściągać czy czeka mnie wielki zawód?

szkoda czasy 3h dostepne licznik podkrecany

30331_20_08_10_7_59_30.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

XDDDDDDDDD

Tak tyle mam do powiedzenia. Gdzie macie tę nowości co? No gdzie? W piździe?

W Dodatku ta prezentacja. Totalne dno. Najpierw polecam nauczyć się tworzenia prezentacji ORAZ OTWORZENIE SŁOWNIKA CZY TAM WPISAĆ W GOOGLE SŁOWO ,,NOWOŚĆ" W TEDY BĘDZIECIE WIEDZIEĆ CO TO DOPIERO ZNACZY xD ­

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

XDDDDDDDDD

Tak tyle mam do powiedzenia. Gdzie macie tę nowości co? No gdzie? W piździe?

W Dodatku ta prezentacja. Totalne dno. Najpierw polecam nauczyć się tworzenia prezentacji ORAZ OTWORZENIE SŁOWNIKA CZY TAM WPISAĆ W GOOGLE SŁOWO ,,NOWOŚĆ" W TEDY BĘDZIECIE WIEDZIEĆ CO TO DOPIERO ZNACZY xD ­

Tobie też polecam otworzyć słownik :) Serwer nie przypadł mi do gustu, aczkolwiek ma jakiś tam potencjał, jeżeli zostanie dobrze poprowadzony to coś może z tego wyjść. Proponowałbym ogarnięcie dropu ulepek, może trochę cięższy exp. Sporo takich podstawowych usprawnień by się przydało, póki co uważam, że gra tutaj to strata czasu.

Opublikowano

Silne i Berserk można cofnac na G przes specjalny zwoj

Yyyyy.... Nie lepiej rozwiązać to jak na Invorii?

- Nowe Mapy , Questy ( nie zadużo) , Zbroje , Bronie

nie zadużo to niepoprawna forma. Mała ilość questów odpycha, powinno być SPORO a nie "nie zadużo".

-- Procesor Intel I7 3GHz

a jaki model?

Na naszym serwerze został odnowiony wygląd całej gry . Oprócz odnowionego wyglądu miast i interface została dodana tabela bonusów pod przyciskiem ,,X''.

Interface od King_Sora. Nic nowego, przepiękny, ale ma/miało go tyle serwerów, że się przejadło. Naprawdę.

Na naszym serwerze została dodana zupełna nowość , niespotykana na innych serwerach , czyli SkyBoxy . Może i widzieliście zmieniające się niebo na jakimś innym serwerze , ale na naszym niebo zmienia sie automatycznie wraz ze zmieniającą sie godziną .

Był taki serwer, na którym były związki PEDALSKIE i takie tam, żadna nowość i jest to często spotykane.

Dzięki temu , możemy usunąć z ekwpiunku każdy przedmiot , nawet taki jakiego nie można wyrzucić z ekwipunku.Wystarczy ,że przeciągniesz na niego dany przedmiot.

Pliki serwerowe zgaduje Aline2?

Nie chcę być wredny i niemiły, ale lipa straszna.

Prezentacja do dupy. Składnia to masakra. Interpunkcja LEŻY TOTALNIE na podłodze i wyje z bólu.

Próbujecie zwołać graczy "NOWOŚCIAMI", które każdy zna od 2013 roku.

Jeżeli chcecie jakoś się rozwinąć, polecam zrobić nową prezentację, graficzną.

Poprawić błędy ortograficzne, stylistyczne. A słowo NOWOŚĆ zastąpić POWROTEM DO KORZENI.

Ja bym raczej poleciał na "WRACAMY DO 2008 ROKU PANOWIE" niż na "ŚWIEŻE INFORMACJE SPRZED 3 LAT!!!".

Dodaliście mapy, a na nich moby z PL. Matko, to też się nam przejada.

Może udostępnijcie dedyka osobie, która jest w stanie zrobić coś porządnego z Metinem, ale nie posiada na to

funduszy? Myślę, że ktoś taki się znajdzie. Wy tylko MARNUJECIE zasoby. 32GB Ramu i Procesor I7 o nieznanym nam modelu (3GHZ!!!)

na nic wam się nie przydadzą, przecież na serwer wejdzie może 20 osób, żeby zobaczyć co można wyciągnąć z Clienta.

To nie był hejt tylko krytyka, naprawdę szkoda was, chłopaki.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...