Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomozecie? wazne dla mnie

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziewczyną bardzo lubią szczerość, jeżeli będziesz z nią szczery, a przede wszystkim sobą, to nic złego nie może się zdarzyć :). Pokaż, że ją bardzo lubisz (Ale nie za bardzo, bo się może wystraszyć ..), staraj się pomagać, być przy niej, jeżeli sytuacja tego wymaga - pokaż jej, że jesteś super chłopakiem (Ale bez przesady).

Opublikowano

Fotumowe samosie xDD jprd nigdy nie czaje takich osób jak ty,nie wiem o czyn pierdolic lepiej sobie zwal gruche to ci przejdzie.Najlepiej to wez chloroform na chusteczkę przyduś laske i jazda na śpiocha xDD

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

Powiedz jej, że chcesz, żeby była matką twoich dzieci + wciśnij jej kit, że okres godowy się kończy i niedługo nikt jej nie będzie chciał.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Powinieneś na spokojnie się za to zabrać, przede wszystkim jak sam zaznaczyłeś, to tylko spacer,zatem nie uderzaj od razu o chodzenie bo to trochę dziwne. Proponuje być sobą, słuchaj jej, żartuj z nią i spotkanie będzie udane. Następnie zorganizuj kolejne i stopniowo, powiedz że Ci się podoba i następnie czy by chciała z Tobą być. Jak na pierwszym spacerze jej jebniesz o byciu razem to raczej dziewczyna nie weźmie Cię na serio, bo znacie się w innej sferze, bardziej koleżeńskiej, ale skoro chcesz coś więcej, to wypadałoby spędzić dużo czasu sam na sam aby utworzyć z tego jakiś związek. Życzę powodzenia i pamiętaj nic na siłe ani za szybko :) lepiej wolniej, a się dobrze bawić razem. 

Opublikowano

znam ja juz dlugo, wiec wiem prawie wszytsko

ona tez mi zna, razem do klasy chodzilismy i na ogniska itd.

jak bedzimey gdzies szli to tak zacyznac do niej gadac, ze ladnie dzisiaj wygalda, i tak prosto z mostu walić, czy zostanie moja dziewczyna?

Jeśli się dobrze znacie i dogadujecie to pogadaj z nią normalnie.

Co u niej, jakie plany na wakacje, takie rzeczy, możesz też jej powiedzieć że ładnie wygląda albo coś.

Z komplementami nie możesz przesadzać, bo wyjdziesz na jakiegoś "innego" lub stracą dla niej znaczenie.

Jak już mówiłem po kilku chwilach rozmowy po prostu jej to powiedz.

Dobrze byłoby gdybyście siedzieli na ławce obróceni w swoją stronę albo stali na przeciwko siebie.

Wydaje mi się, że tak trochę dziwnie będzie, że sobie luźno idziecie a tu nagle coś takiego.

Opublikowano

jesli musisz sie pytacna forum o czym rozmawiac z dziewczyna, ktora niby lubisz i znasz to daruj sobie bo i tak dlugo taki związek nie pociagnie

juz widze kolejne tematy

"hej internetowi koledzy, jestem z moja dziewczyna juz jeden dzien, dzis spotkam sie z nia w szkole, co mam powiedziec jak mnie zaczepi?"

Opublikowano

c***a wiesz, c***a sie znasz, odpusc sobie

nawet gdy sie uda i "będziecie ze sobą chodzić" to co z tego? co jej zaoferujesz? zadanie z pszyrki? no prosze cie

jeszcze znajomosc 4 lata, wroze ci friendzone, za duzo o tobie wie, wiec tak naprawdę nic ciekawego, nowego dziewczynie nie zaoferujesz, a one za tym przepadają

skoro nawet nie potrafisz zagadac, to jak sobie wyobrazasz "co potem?" nie masz zadnego planu, zwiazek na czyms musi sie opierac

niestety, skoro nawet nie potrafisz zrozumiec co niektorzy ci proponuja, pokazujesz ze ne masz wlasnej inwencji tworczej, kreatywnosci, pomyslu, nie wroze ci sukcesu i lepiej zwal sobie gruche jak ktos wyzej wspomnial

pce

­

Opublikowano

-Powiedz że ma ładne buty/ładnie się dziś ubrała. 

-Ładne buty, już widzę 5 dziewczynę w takich. Ładna torebka, tamte 3 mają taką samą. Ładna b...,a ch*j z tym.  "moda"

A tak na serio, gadajcie o pierdołach nikt cię nie prosi byś robił wykład ;)

gfgdf

Opublikowano

wyciągnij iPhone 7 z kieszeni... patrz jak po nodze cieknie...

a no tak, frajerze, nei masz dostępu do prototypoów apple cały czas się zapominam że tylko ja mam :<

Opublikowano

no spoko tylko to ja juz wiem :)

chodzi o to, ze jak jej mam powioedzeic - jaks dyskretnie - ze mi sie podoba czy cos.

Jeśli to pierwsze spotkanie, to za wcześnie na takie słowa, zapraszaj ją częściej na spacery itp. jeśli ona będzie się cały czas zgadzać, to wyjdzie to samo z siebie, na początku nic na siłę.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...