Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomozecie? wazne dla mnie

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejo

ide z dziewcyna na spacer ktora mi sie bardzo podoba i sami wiecie.

jak mam do niej zagadac, czy cos  jak je cos powiedziec. pomozecie?

Opublikowano

ale w jaki sposób mamy ci pomóc ? rozmawiasz normalnie o byle czym tylko po to żeby jej nie zanudzać jebiesz jej komplement co jakiś czas tylko nie za często no i tyle pozdro

Opublikowano

ale w jaki sposób mamy ci pomóc ? rozmawiasz normalnie o byle czym tylko po to żeby jej nie zanudzać jebiesz jej komplement co jakiś czas tylko nie za często no i tyle pozdro

no spoko tylko to ja juz wiem :)

chodzi o to, ze jak jej mam powioedzeic - jaks dyskretnie - ze mi sie podoba czy cos.

Opublikowano

no spoko tylko to ja juz wiem :)

chodzi o to, ze jak jej mam powioedzeic - jaks dyskretnie - ze mi sie podoba czy cos.

Powiedź jej wprost. Dziewczyny nie lubią zgadywanek. ;)

Opublikowano

Gimnazjum detected.

Skoro umówiłeś się na "randkę" a nie wiesz nawet o czym chciałbyś z nią rozmawiać to pozdrowienia. W tym wypadku najlepszym rozwiązaniem będzie miłe spędzenie czasu z tą osobą. Chociaż w sumie to gimbaza, więc możesz potestować dziewczyny, żeby mieć doświadczenie w przyszłości ;)

Opublikowano

Gadaj z nią o:

-Pogodzie

-Trochę o sobie

-Spytaj co lubi najbardziej

-Jak minął jej dzień w szkole 

-Powiedz że ma ładne buty/ładnie się dziś ubrała. 

Opublikowano

mówisz jej potem:

idziemy sie ruchać czy trzeba z tobą chodzić ?

...

Buzi, buzi a co ty jeszcze chcesz ?

nie, nic już  <_<

Gimnazjum detected.

Skoro umówiłeś się na "randkę" a nie wiesz nawet o czym chciałbyś z nią rozmawiać to pozdrowienia. W tym wypadku najlepszym rozwiązaniem będzie miłe spędzenie czasu z tą osobą. Chociaż w sumie to gimbaza, więc możesz potestować dziewczyny, żeby mieć doświadczenie w przyszłości ;)

nie umuwilem sie na randke tylko na spacer czy cos takiego

chodzi o to ze ona mi sie podoba i chcialbym z nia chodzic ale nie wiem jak do niej zagadac.

idziemy normalnie droga cos tam gadamy i nagle od tak o mam jej powiedzec ze mi sie podoba?

jakos mam ja zlapac za reke czy cos takiego?

czy lepiej bedzie na lawce jak bedziemy kolo siebie siedziec? 

Gadaj z nią o:

-Pogodzie

-Trochę o sobie

-Spytaj co lubi najbardziej

-Jak minął jej dzień w szkole 

-Powiedz że ma ładne buty/ładnie się dziś ubrała. 

no ok i co dalej?

Opublikowano

Tobie może się podobać, a skąd ta pewność, że Ty jej? Relacje buduje się wiele miesięcy, a nie spotkasz fajną laskę i już parka ^^ A poza tym jak odkryjesz przed nią wszystkie karty, to nie będziesz dla niej wyzwaniem, będzie szukała zawsze fajniejszego chłopaka a Ciebie pod rezerwę jeśli źle to rozegrasz ;)

Opublikowano

@rokoboko 

Jeżeli myślisz że od razu zostaniecie parą to wybij sobie to w głowy musisz się postarać, najlepiej gadaj z nią o tym co ci napisałem poznajcie się lepiej zaproś ją nie tylko na spacer ale w późniejszych etapach do kina lub nie wiem do restauracji, rozśmieszaj ją i bądź no wiesz sobą a nie kimś innym wyluzuj i potem pójdzie z górki. 

Opublikowano

Tobie może się podobać, a skąd ta pewność, że Ty jej? Relacje buduje się wiele miesięcy, a nie spotkasz fajną laskę i już parka ^^ A poza tym jak odkryjesz przed nią wszystkie karty, to nie będziesz dla niej wyzwaniem, będzie szukała zawsze fajniejszego chłopaka a Ciebie pod rezerwę jeśli źle to rozegrasz ;)

znamy sie z 4 lata bo razem do klasy chodzilismy

@rokoboko 

Jeżeli myślisz że od razu zostaniecie parą to wybij sobie to w głowy musisz się postarać, najlepiej gadaj z nią o tym co ci napisałem poznajcie się lepiej zaproś ją nie tylko na spacer ale w późniejszych etapach do kina lub nie wiem do restauracji, rozśmieszaj ją i bądź no wiesz sobą a nie kimś innym wyluzuj i potem pójdzie z górki. 

wiem ze nie tak do razu bo to dziwne i glupie jest w ogole.

moze jak bedziemy na spacerze ( nie idziemyz a reke ani nic ) to powiem jej ze pewna dziewczyna wpadla mi w oko i ze ona ja dobrze zna czy cos.

i zpaytam sie czy ona tez kogos na oku ma?

tak wiecei z zartem?

co? jakies rady?

Opublikowano

Nie rozumiesz istoty sprawy, więc odpuść sobie...

Opublikowano

Nie rozumiesz istoty sprawy, więc odpuść sobie...

no wlasnie nie wiem, czego nie rozumiem.

jak ty bys to rezegral?

Opublikowano

no wlasnie nie wiem, czego nie rozumiem.

jak ty bys to rezegral/la?

Serio?

Uderzaj do wszystkich dziewczyn naraz, bądź ich przyjacielem, a potem zobacz, którą szlag trafia z zazdrości. Bądź wyzwaniem.

Opublikowano

Najpierw zacznijcie normalnie rozmawiać, chyba wiesz o czym skoro Ci się podoba.

Po jakimś czasie, jeśli uznasz że to już teraz powiedz jej że ją kochasz i spytaj czy chce z tobą być, jest wiele opcji.

Możesz też powiedzieć, że Ci się podoba, że ją bardzo lubisz, czy chce być twoją dziewczyną itp. według mnie pierwsza opcja jest najlepsza.

Jeśli za bardzo jej nie znasz to najpierw się postaraj ją poznać i zainteresować sobą oraz dać jej się poznać.

Opublikowano

.

Możesz też powiedzieć, że Ci się podoba, że ją bardzo lubisz, czy chce być twoją dziewczyną itp. według mnie pierwsza opcja jest najlepsza.

znam ja juz dlugo, wiec wiem prawie wszytsko

ona tez mi zna, razem do klasy chodzilismy i na ogniska itd.

jak bedzimey gdzies szli to tak zacyznac do niej gadac, ze ladnie dzisiaj wygalda, i tak prosto z mostu walić, czy zostanie moja dziewczyna?

Opublikowano

znam ja juz dlugo, wiec wiem prawie wszytsko

ona tez mi zna, razem do klasy chodzilismy i na ogniska itd.

jak bedzimey gdzies szli to tak zacyznac do niej gadac, ze ladnie dzisiaj wygalda, i tak prosto z mostu walić, czy zostanie moja dziewczyna?

Gdzie idziecie na ten spacer? jeżeli do parku to usiądź z nią na ławce gdzieś obok fontanny ((Jak masz w parku)) powiedz jej coś w stylu "jesteś najpiękniejszą dziewczyną jaką widziałem, kiedy pierwszy raz cię ujrzałem moje serce szybciej zabiło" i gdy już to powiesz spytaj jej się coś w stylu "czy dasz mi ten zaszczyt i zostaniesz moją dziewczyną?" tylko nie klękaj bo to nie oświadczyny. 

Opublikowano

Gdzie idziecie na ten spacer? jeżeli do parku to usiądź z nią na ławce gdzieś obok fontanny ((Jak masz w parku)) powiedz jej coś w stylu "jesteś najpiękniejszą dziewczyną jaką widziałem, kiedy pierwszy raz cię ujrzałem moje serce szybciej zabiło" i gdy już to powiesz spytaj jej się coś w stylu "czy dasz mi ten zaszczyt i zostaniesz moją dziewczyną?" tylko nie klękaj bo to nie oświadczyny. 

idziemy gdzies tak o sobie pochodzic

zajdziemy do parku na lawke na pewno

i moze do niej powiedziec cos w stylu:

wiesz co, bardzo mi sie podobasz (teraz cos tam bla bla) i chcialas bys zostac moaja dziewczyna?

hee?

Opublikowano

idziemy gdzies tak o sobie pochodzic

zajdziemy do parku na lawke na pewno

i moze do niej powiedziec cos w stylu:

wiesz co, bardzo mi sie podobasz (teraz cos tam bla bla) i chcialas bys zostac moaja dziewczyna?

hee?

Nie ma to jak pytać się na forum o poradę jak poderwać dziewczynę naprawdę. Po co tak komplikować? Skoro znasz ją 4 lata jak mówisz to rozmowa między wami powinna być luźna. Bądź stanowczy a nie eee yyyyy co 2 słowo bo to ją speszy i stwierdzi, że jesteś ciepła klucha i na co jej po takim. Nie wyjedź z tekstem: Czy chciałabyś ze mną chodzić. Bo chodzić to możecie ale po bułki do piekarni. Mów do niej komplementy powiedz, że jest ładna albo, że się ładnie ubrała ale też bez przesady nie co 2 zdanie. Jak nadarzy się okazja zagadaj np. Ostatnio długo nad tym myślałem i muszę Ci coś powiedzieć. Zostaniesz moją...(wstaw sobie co uważasz czy np. 2 połówką, dziewczyną itd.). Albo wykaż się choć trochę inicjatywą i wymyśl coś sam kreatywnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...