Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat S.K.I.L.L SF2 Freedom

Kotowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ziommine Przy aktualizacji powinno ci już działać wszystko. 

#edit. Autor powiedział mi na pw że to właśnie przez ten błąd musi zaaktualizować cheata.

A wcześniej ukazywał ci się celownik i te zielone paski?

graphic.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiecie kiedy ta aktualizacja bedzie ? :D
A ja wczesniej nie pobieralem tego Simple PE Cipher i dlatego pewnie nie chcial mi dzialac ten hack xD

Ps.
W sumie nadal nie dziala bo ten Simple PE Cipher ma jakis problem z uruchomieniem sie
Najpierw brakowalo pliku msvcr100.dll
gdy go sciagnolem i dodalem to teraz nastepny blad

tu screen'y:

post-964323-0-89416400-1433788564.png

post-964323-0-11863700-1433788572.png

Opublikowano

gosci robi was w ch... a julcia to jego kolega i podpisuje sie ze dziala mimo tego ze hax nigdy nie dziala i nie bedzie dzialac.... bekaaaaaaaaa milego robienia formata

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

gosci robi was w ch... a julcia to jego kolega i podpisuje sie ze dziala mimo tego ze hax nigdy nie dziala i nie bedzie dzialac.... bekaaaaaaaaa milego robienia formata

Zgadzam się w 100 % :)

Pozdrawiam wszystkich dzieciaków co pobrali to ścierwo.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

@jaman1 Pozdrawiam. "Ścierwo" Powiedź mi czy ktoś ci udzielił głosu?

Offtopicujesz całe forum..

@gepard Hahhaha lepszego komentarza nie widziałe. Chcesz się popisać swoimi komentarzami ? Nikomu tak nie zaimponujesz. Mówię że hack nie działa a ty patrzę nic nie ogarniasz. Pozdrawiam i zgłaszam ;)

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro o hackach mowa w tym temacie to zapytam czy ktos nie posiada hacka w tym aima dobrego i dzialajacego na win 7.

Mam dosc grania cw gdzie caly moj team zostaja wybijany z respa przeciwnika lub przez sciany , bo "hackujemy" wg. noobow.

Pisac priv lub tutaj.

PS: Jak napiszesz na priv i swoja cene wywolawcza miej swiadomosc , ze cie oleje i zglosze za fejka , poniewaz nie kupuje niczego na co gwarancji dzialania nie mam.

PS2:Gdyby byly glupie pytania to Hack mi potrzebny tylko po to by zabic takie "Scierwo" co musi uzywac aimbota by zabic lepszego od siebie nic wiecej.

Opublikowano

Skoro o hackach mowa w tym temacie to zapytam czy ktos nie posiada hacka w tym aima dobrego i dzialajacego na winarrow-10x10.png 7.

Mam dosc grania cw gdzie caly moj team zostaja wybijany z respa przeciwnika lub przez sciany , bo "hackujemy" wg. noobow.

Pisac privarrow-10x10.png lub tutaj.

PS: Jak napiszesz na priv i swoja cene wywolawcza miej swiadomosc , ze cie oleje i zglosze za fejka , poniewaz nie kupuje niczego na co gwarancji dzialania nie mam.

PS2:Gdyby byly glupie pytania to Hack mi potrzebny tylko po to by zabic takie "Scierwo" co musi uzywac aimbota by zabic lepszego od siebie nic wiecej.

Niema darmowych aimów...

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Bys sie zdziwil.

Sa ludzie co maja prywatne hacki :)

A noz ktos taki przeglada forum co sie odezwie i pomoze.

Nagrywanie tez nie daje rezultatow.

Za chwile taki robi nowe konto i od nowa to samo... zamiast dac bana na Ip czy id procka to lepiej sie bawic w bany na konto.

Opublikowano

­

Bys sie zdziwil.

Sa ludzie co maja prywatne hacki :)

A noz ktos taki przeglada forum co sie odezwie i pomoze.

Nagrywanie tez nie daje rezultatow.

Za chwile taki robi nowe konto i od nowa to samo... zamiast dac bana na Ip czy id procka to lepiej sie bawic w bany na konto.

Banów na ip niema ponieważ pare osób może korzystać z jednego komputera.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Na jedno wychodzi w innych grach bezwzgledny ban leci , a mialem sytuacje gdzie gralem w jedna gre z bratem , a kolega oprocz tego zalozyl konto i czasem pogral , bo nie ma neta , a chcial ogarnac gierke i bany na 3 konta dostalem.

Takze widzisz lepiej niech dadza bana na Ip , bo moge zalozyc 100 kont i dac konto psu , babci , dziadkowi oraz wielu innym z rodziny co juz nie zyja.

I bedzie mniej takich pajacy co nie maja skila.

Opublikowano

A kiedy ma byc ta aktualizacja jezeli wgl bedzie

Jak chcesz sie dowiedziec to idz na mpgh forum i sie zapytaj autora... to nie wielki problem.

Opublikowano

­

a nie przypadkiem epvp?

Mniejsza jedno i drugie podobne.

Gdzie znajdę te pliki do usunięcia na win 8.1 ???

Mozliwe iz w Moj komputer C;/Program files/Gameforge Live/Skill/ A dalej to ci podpowiem xigncode pliczki.

Serio elitepvp w google wpisz i idz sprawdz i nie oczekuj , ze ktos ci to poda , bo chcesz hackowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...