Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodatkowe działy

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Nie będę owijał w bawełnę.

Tak więc.

Dział Minecraft czy ktoś tam z Administracji żyje?

Wszędzie gdzie wejdę w temat z skryptami widzę takie wypowiedzi:

1. Skrypt to gówno naucz się w javie
  2. jeba* skrypty java lepsza
  3. ch*** skrypt
  4. i masa innych

To co wyżej jest karane za off topic i to także nie w każdym wypadku jakby użytkownik był nietykalny -.-

Akcja dzieje się od dłuższego czasu i nie widzę poprawy, użytkownicy pokazują coraz więcej a Administracja chyba sobie z tym nie radzi.

Nikt w tym dziale nic nie robi, po zgłoszeniu przepada wszelaki słuch a autor off topu nie dostaje warna.

Sam wysyłam dziennie około 2/5 zgłoszeń z czego tylko marna cząstka jest "przyjęta" jako off top.

Moją propozycją jest dodanie 2 działów jak jest na większości For:

• Skrypt
  • Plugin

W działach dobrać zasady aby nie polecać nic innego niż nazwa działu oraz nie namawiać na naukę danego języka.

Bez tego forum upada a użytkownicy (zawsze Ci sami) robią co chcą mając gdzieś że temat ma nazwę z skryptem, po prostu wchodzą spamują wyzywają się wzajemnie i czasami trzeba wysłać nawet po kilka zgłoszeń na 1 temat ponieważ przez nawet 3dni nie zauważyłem aby oficjalny off top dostał warna ;)

Tak więc dodanie działu to 1minuta roboty, wystarczy wejść w panel dodać do działu MC 2poddziały i napisać do nich krótki opis ;) więc nie jest to praca na długie godziny czy jakieś ogromnie ciężkie zadanie.

Lik do dzisiejszego postu z skryptem jakby ktoś chciał sobie poczytać :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1420609-dl-klany-skrypt/page-2

Można sobie dodać do zakładek i sprawdzić 'efektywność' Administracji :*

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...