Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bad Company MU | s2 | exp 200 | drop 40 | START 5.06.2015 20:00

BCMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę się zalogować, a wcześniej grałem bez problemów.

Wyskakuje komunikat, że moje konto jest nadal zalogowane, możesz coś z tym zrobić?

Opublikowano

Zmiana w max resetach i wprowadzone Grand Resety!

Max rr 50 = 50x 400pkt= 20000pkt do rozdania

Grand Reset na 50rr/400lvl i 500kk zen= 4000pkt do rozdania i 3000 Creditów do wykorzystania w webshopie.

Pojawiły się nowe spoty. Stare nie używane na arenie zastąpiły spoty dla high rr.

Zapraszam! :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

sry za spam no ale:D

Shin a moze zwiekszysz exp w pt ? lub go ustawisz jakos ze czym wiecej os w
pt tym lepszy exp jakis bonus lub gold pt elf dk dw i elf dk dw dl mg pomysl
nad tym chyba nie mam duzo z tym roboty

PS: Shin może też zmienisz ten nagłówek na opisie publikacji z 200 na 100 :) ? włącz pełne edytowanie i zmień

Opublikowano

W tą niedzielę exp event! Exp zwiększony do x150! Event startuje od północy i trwa do 23:59.

W planach jest ustawienie stałego exp eventu w każdy weekend sob-nd na exp x130.

Zapraszam!

Ps.

Piwko, gdyby dało się zmienić tytuł tematu to bym to zrobił w pierwszej kolejności. Exp w party planuję zwiększyć. Jeśli masz jakieś pytania, sugestie proszę kieruj to na serwerowe forum :)

Pozdrawiam :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Wbijać Wbijać jedyny taki serv w wersji 1.02c stara ale jara :) stabilna brak dc lagów Admin organizuje eventy wbija rozmawia sprawdza co się dzieje na serv wykrte bugi jeśli owe są zaraz niweluje lub usuwa w 100% W weekendy są eventy w postaci exp bonus :) sob 125 expa nidz 150 o ile dobrze pamiętam :D ZAPRASZAM !!!

Opublikowano

Rebbeka? who the f**ck is Rebbeka? widzę, że dla ciebie to jakiś guru, człowiek legenda ale troszkę cię rozczaruję. Nie trzeba być jakimś "hakerem" żeby uwalić gs w starych plikach. Nie napiszę tu w jaki sposób to zrobić bo przy dużym szczęściu jeszcze się nauczysz "wielkiego hakerstwa" i będziesz utrudniał grę innym.

"Rebbeka rozwal to" - jesteś komiczny

ps.

Nikt mi nie namieszał. Kwestia nieudanego patcha. Dziś było 22 online.

Zapraszam!

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Od teraz w każdy weekend exp boost o 30%!

Od północy z piątku na sobotę do północy z niedzieli na poniedziałek exp będzie zwiększony do x130.

Zapraszam!

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...