Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe efekty skilli na serwerze Almeria.

Isaris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałabym przedstawić wygląd efektów  niektórych skilli, które będą na naszym serwerze. Oczywiście nie są to wszystkie i niektóre mogą ulec zmianie.

Aura miecza. 

aura-2png_wsrasrp.png

skillepng_wsrasrr.png

Szarża 

szarzapng_wsrasxp.png

Oczywiście, liczę się z tym, że wielu osobom mogą się nie spodobać. Wystawiam to, aby usłyszeć opinie i w razie czego coś poprawić. Jestem gotowa na krytykę, a również za nią dziękuję pomoże mi to w dalszej pracy. 

Skile są pokazywane w różnych momentach ich używania, więc proszę nie brać całości do siebie.: )

Więcej informacji, o przebiegu pracy nad naszym serwerem znajdziecie na 

Inne tematy 

Każdy efekt jest mojego autorstwa. 

Z poważaniem Isaris. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

­Zawsze jakaś innowacja,  a te w odróżnieniu od innych co spotykałem zmian skilli to prezentują się serio bardzo ciekawie i efektywnie ;)

Opublikowano

Na scr faktycznie może to wyglądać na bardzo duże, dajmy na to Szybki atak, ale tak naprawdę  wszystko zostało dopasowane i sprawdzone kilkakrotnie w grze pod każdym kątem. Nie przeszkadza on, ani nie utrudnia on, np pvp.: ) 

/

Dziękuję za wyjaśnienie, oraz szczerą opinie.: )

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się Aura i Wir miecza. Szkoda, że nie nagrałaś wideo, bo może niektóre lepiej (Rzut Piorunem, Przywołanie Błyskawicy) by się prezentowały niż na screenie :P

Opublikowano

Efekty bardzo mi się podobają,  kolory pasują, lecz trochę bym zmniejszył ich efekt.

Opublikowano

To jakaś reaktywacja poprzedniej odsłony czy kompletnie nowy serwer?

I jaki jest przybliżony start?

Całkowicie nowy serwer, lecz technik ten sam. 

Zmiana tylko koloru? Neutralnie.

Nie zgodziłabym się, że tylko zmiana koloru.;) 

Efekty bardzo mi się podobają,  kolory pasują, lecz trochę bym zmniejszył ich efekt.

Żaden efekt nie jest powiększony. Napisałam, że są w różnym ujęciu zrobione ss'y co liczy się z tym, że czasem widać efekt, który jedynie szybko mignie nam przed oczami.; ) 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

W sumie bardzo ładne te efekty, Wirujący u ninjy miazga. ­

Opublikowano

w sumie too ladne efekty

bendzie morzna je pobrac?

Bardzo mi przykro, ale te skile będą na naszym serwerze wiec niestety nie wystawie ich na forum do pobrania.;)

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Aura miecza, wirujące sztylety oraz skille szamanów wymiatają :) chętnie zobaczę pozostałych klas i postaci w tym szczególnie mentala ;)

Budowniczy
Opublikowano

Ciekawe bardzo efekty skilli, podobają mi się :D Zostawiam like :D

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Czemu większość skilli np. aura jest tylko praktycznie w 1 kolorku?

Tak samo wirek, jak by tak dodać 2 kolorki to efekt lepszy od oryginalnej wersji  :) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Czemu większość skilli np. aura jest tylko praktycznie w 1 kolorku?

Tak samo wirek, jak by tak dodać 2 kolorki to efekt lepszy od oryginalnej wersji  :) 

Wirek zostanie edytowany w najbliższej okazji. Woj jest w kolorach pomarańczowego / czerwonego i żółci. Niestety nie byłoby to zbyt przyzwoite jakbym dodała inne barwy ponieważ mam wizję na Ognistego wojownika. :D Co do kolorowych skilli, niedługo zaprezentuję coś na fanpagu właśnie piszę.:) 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

ognista strzała i aura najbardziej mi się podobają:)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Mrrr.. ^^ Z*******e, aż wpadne na serwer zobaczyć w praktyce jak to wygląda ;)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...