Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Okienko zwierzaka na serwerze Almeria

Almeria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0 Zastrzeżeń, praca estetyczna i bardzo ładnie wykonana.

Mam jedno pytanie czy te bao-bao jest zawsze w gui peta czy np. w posiadaniu feniksa na obrazku znajduje sie feniks?

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

0 Zastrzeżeń, praca estetyczna i bardzo ładnie wykonana.

Mam jedno pytanie czy te bao-bao jest zawsze w gui peta czy np. w posiadaniu feniksa na obrazku znajduje sie feniks?

Zmienia się wraz z petem :)

Opublikowano

Chyba jedno z najfajniejszych gui jakie widziałem chociaż trochę za duże :D

wielkośc wynika z tego że  jest to jedna z opcji w oknie statusu, tak jak widac na screenie.

Opublikowano

Widzę, że sporo rzeczy macie z ascariala.

Jak zdobyć pokarm dla peta? Nie mówcie mi, że tylko is. xD

To ten serwer ascarial s2? :P

to jest almeria, Casawira  Z Ascariala mamy jedną rzecz - właśnie to okienko na którego użycie mam pozwolenie :), poprostu zbyt mi się podobało żeby go nie miec u siebie :D

Opublikowano

Strasznie ladnie zrobione i mile dla oka. :) Kiedy w przyblizeniu mozna bedzie zobaczyc to na zywo?

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Nie chce podawać dokładnej daty ponieważ, chcemy dopracować rozgrywkę i mocno ją usprawnić, sprawa nowości została praktycznie zamknięta teraz zostały nam same aspekty rozgrywki typu ( dobranie  eq do pvp i expa itp ) Miejmy nadzieje że w okolicach miesiąca.

Opublikowano

Bardzo estetycznie wykonane, w grze prezentuje się cudownie. Ponawiam pytanie, skąd pokarm będzie można wziąć dla naszego peta? 

Opublikowano

Bardzo estetycznie wykonane, w grze prezentuje się cudownie. Ponawiam pytanie, skąd pokarm będzie można wziąć dla naszego peta? 

Sposób zdobywania pokarmu jeszcze nie jest pewny, napiszemy wam gdy to dobrze przemyślimy

Opublikowano

Pierwszy raz widzę tak dobrze wykonane okno peta bardzo mi się podoba, na serwerach których grałem było okienko bardzo skromne lub nie było w ogóle. Nie mogę się doczekać na start serwera zagram z przyjemnością ^_^

Opublikowano

Bardzo ładnie ale mam pytanie te sloty pod doświadczeniem są na jakieś przedmioty? (Nie czytałem postów wyżej)

w miejsce slotow będzie można umieścić przedmioty, ktore będa dawac bonusy,  każdy przedmiot będzie wymagał danego lvla peta

Opublikowano

Ale kto mu zrobił takie piękne okno to oczywiście nie napisał <foch>

Okienko jest zrobione przez Mizune   <3

Spokojnie nie będzie wyłącznie z isu, można go zdobyć w grze, ale jak jeszcze nie wiemy. :)

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Wszystko piękne i dopracowane, smaka robisz Casawirku na ten serwer, tylko jakbyś szybciej to wszystko robił, bo już bym chciała pograć sobie na twoim serwerze:)

Ps:

Przestań spędzać tak dużo czasu z tą swoja dziewczyną, tylko pracuj:DD

58351464431247995243.png

Opublikowano

Wszystko piękne i dopracowane, smaka robisz Casawirku na ten serwer, tylko jakbyś szybciej to wszystko robił, bo już bym chciała pograć sobie na twoim serwerze:)

Ps:

Przestań spędzać tak dużo czasu z tą swoja dziewczyną, tylko pracuj:DD

Spokojnie pracujemy na pyłnej. ;o Już prawie koniec. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...