Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe efekty skilli na serwerze Almeria.

Isaris

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet nawet no ale przydałoby się zmienić wygląd szarzy lub aury bo mają identyczny efekt.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Kompletnie mi się nie podobają na ss'ach, natomiast myślę że w grze jest dośc ciekawy efekt. 

Opublikowano

Nawet nawet no ale przydałoby się zmienić wygląd szarzy lub aury bo mają identyczny efekt.

Tak właśnie miało być. Ognisty body skąd mi się to wzięło? Nie wiem. :D

Kompletnie mi się nie podobają na ss'ach, natomiast myślę że w grze jest dośc ciekawy efekt. 

Na ss'ach nie można niestety przedstawić wszystkiego, np  ładowania danego skilla. No, ale nie zawiodę swoich graczy, według mnie wszystko jest ładne i umiarkowanie odświeżone. A ss'y tylko przedstawiają w sumie kolorystykę. 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Na ss'ach może to wyglądać nie tak ekstra ale gdybyś zobaczył to na serwerze to już inna sprawa :)

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Na ss'ach może to wyglądać nie tak ekstra ale gdybyś zobaczył to na serwerze to już inna sprawa  :)

Hehehe, a Ty widziałeś?:D  <3  <3

synga54pn_eqhqqqx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...