Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Config LOLYOU (legitny)

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj skan

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tego tematu...

Może byś łaskawie napisał co to jest i dał skan?

A jak nie to po co w ogóle takie tematy robisz -_-.

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tego tematu...

Może byś łaskawie napisał co to jest i dał skan?

A jak nie to po co w ogóle takie tematy robisz -_-.

Może użyj brain.exe i zobacz na tytuł tematu? Przecież piszę CONFIG, może pomyślisz a nie spamujesz postami?

<3

Koza Gold

Opublikowano

WIedziałęm, że znajdzie się jakieś dziecko, które to udostępni, ja ten config miałem w dniu kiedy on je rozdawał pierwszy raz, gdy zaczęli go subować(ok. 29 czerwiec 2014).

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

skan  : https://www.virustotal.com/pl/file/e51c92e33a327196b284759e7e7f6d81f0da83ed8b9ca49d991cf2ed96926684/analysis/1433073564/

WIedziałęm, że znajdzie się jakieś dziecko, które to udostępni, ja ten config miałem w dniu kiedy on je rozdawał pierwszy raz, gdy zaczęli go subować(ok. 29 czerwiec 2014).

"dziecko" bo komuś pomogłem? wrzuciłem to bo w poprzednim poście był zły config :/

Opublikowano

skan  : https://www.virustotal.com/pl/file/e51c92e33a327196b284759e7e7f6d81f0da83ed8b9ca49d991cf2ed96926684/analysis/1433073564/

"dziecko" bo komuś pomogłem? wrzuciłem to bo w poprzednim poście był zły config :/

To nie twój cfg, to po pierwsze, po drugie, on udostępnia to tylko subom, nie zeby oni to udostepniali na innych forach tylko grali sobie na nim albo zobaczyli jak on wygląda.

Po trzecie, gdybys ten cfg zachowal dla siebie to bym sie nie przyczepił, tylko żal mi Ciebie, bo piszesz, ze komus pomogles xD czym niby? Wrzuceniem cfg?

To co z tego ze byl zly config, mogles zachować się jak chłop a nie gimbus i nie wrzucać go, zeby 11 latki Ci dziękowały bo nie mają jak zapłacić za suba na twitchu zeby dostali cfg ktory zmienia tylko ustawienia graficzne, celownik, pozycja broni, czulosc myszy i pare pierdół xD , proste. Ja ten cfg mam od 29 czerwca 2014 r. i nie udostepniam go zeby inni mieli tylko trzymam go dla siebie. Jak ktoś bardzo chce to wysyłam na PW, a nie publikuję na forach.

cfg fajne bardzo polecam ladne banie wchodza :)tylko trzeba dostosowac czulosc myszki pod siebie najpeirw :) :) :)

o k*rwa xD

Macie właśnie wypowiedź kolejnego człowieka który myśli, że cfg podniósł mu skilla i lepiej się banie strzela xD XD xD

Co do myszki to tylko to masz racje.

Polecam zmienić ustawienia myszki i ustawienia graficzne na swoje(jeżeli ktoś chce oczywiście), reszta moze zostac, ew. jak komus sie nie podoba pozycja broni = tez mozna zmienić.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To nie twój cfg, to po pierwsze, po drugie, on udostępnia to tylko subom, nie zeby oni to udostepniali na innych forach tylko grali sobie na nim albo zobaczyli jak on wygląda.

Po trzecie, gdybys ten cfg zachowal dla siebie to bym sie nie przyczepił, tylko żal mi Ciebie, bo piszesz, ze komus pomogles xD czym niby? Wrzuceniem cfg?

To co z tego ze byl zly config, mogles zachować się jak chłop a nie gimbus i nie wrzucać go, zeby 11 latki Ci dziękowały bo nie mają jak zapłacić za suba na twitchu zeby dostali cfg ktory zmienia tylko ustawienia graficzne, celownik, pozycja broni, czulosc myszy i pare pierdół xD , proste. Ja ten cfg mam od 29 czerwca 2014 r. i nie udostepniam go zeby inni mieli tylko trzymam go dla siebie. Jak ktoś bardzo chce to wysyłam na PW, a nie publikuję na forach.

o k*rwa xD

Macie właśnie wypowiedź kolejnego człowieka który myśli, że cfg podniósł mu skilla i lepiej się banie strzela xD xD xD

Polecam zmienić ustawienia myszki i ustawienia graficzne na swoje(jeżeli ktoś chce oczywiście), reszta moze zostac, ew. jak komus sie nie podoba pozycja broni = tez mozna zmienić.

Oj tam oj tam config jak każdy inny a dałem bo wiele osób mi tu pomogło i uznałem że też kilku pomoge  <3

Opublikowano

o k*rwa xD

Macie właśnie wypowiedź kolejnego człowieka który myśli, że cfg podniósł mu skilla i lepiej się banie strzela xD xD xD

nie napisalem nigdzie ze mi podnioslo skilla pierdolcu

pasuja mi ustawienia grafiki i celownik i sie zajebiscie gra i tyle nastepnym razem czytaj 2 razy zanim cos napiszesz

Opublikowano

nie napisalem nigdzie ze mi podnioslo skilla pierdolcu

pasuja mi ustawienia grafiki i celownik i sie zajebiscie gra i tyle nastepnym razem czytaj 2 razy zanim cos napiszesz

Pani od Polskiego nie nauczała  do czego służą "," tak zwane przecinki ? 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Może użyj brain.exe i zobacz na tytuł tematu? Przecież piszę CONFIG, może pomyślisz a nie spamujesz postami?

Na prawdę mnie dobiłeś tym postem. Nie rozumiem takich ludzi co widzą coś na internecie i od razu gdzieś to udostępniają bez niezbędnego opisu...

Może ja nie wiem kto to jest LOLYOU (bo nie wiem) i co robi ten config(też nie wiem)? "To wpisz sobie w google". No ale jak na google wpiszę to przecież również znajdę download na innej stronie, więc po co mi on tu sam?

Zrozum sens mojego posta. Nie rozumiesz? Nie mój problem.

Opublikowano

3 tematy praktycznie o tym samym czyli cfg jakiegoś LOLYOU. Szczerze nie mogłem się doczekać i dowiedzieć o co tyle cyrku, ale już miałem przyjemność zerknąć sobie na ten magiczny cfg. Ogólnie troszkę stare te pliki i mało aktualizowane (nie sprawdzałem wszystkich komend, ale podejrzewam, że część jest już mało aktualna) i tak jak mówiłem cały ten config jest o kant dupy. Połowa ważniejszych ustawień jest na screenach. Oprócz celownika, viewmodela nie ma kompletnie nic co mogłoby mnie zaskoczyć. Tak więc ciekawi mnie ten Wasz przypływ skilla. Dajcie mi namiary na Wasze dragi.

naprawdę miło mi się czyta np część autoexec tego Pana.

sv_cheats 1
sv_cheats 1
sv_cheats 1
mat_postprocess_enable 0
mat_postprocess_enable 0
sv_cheats 1
mat_postprocess_enable 0
cl_cmdrate 128
cl_updaterate 128
sv_cheats 1
mat_postprocess_enable 0

burdel jakich mało. Ja szczerze podziękuje za takie pliki. Jeżeli daje to subom, to pozostaje mi tylko i wyłącznie pozazdrościć.

mogles zachować się jak chłop a nie gimbus i nie wrzucać go, zeby 11 latki Ci dziękowały bo nie mają jak zapłacić za suba na twitchu zeby dostali cfg ktory zmienia tylko ustawienia graficzne, celownik, pozycja broni, czulosc myszy i pare pierdół xD , proste.

wow, naprawdę jest co ukrywać. Celownik, viewmodel i czułość myszy, którą pewnie wszyscy i tak ze streamu gościa wiedzą. Tajemnica XXI wieku. Specjalnie, aż wygooglowałem tego gościa i w 1 dostępnym linku znalazłem jego config i plik autoexec, czyli coś co najwięcej mnie interesuje (plik video mnie mało obchodzi, bo i tak korzystałbym ze swoich ustawień).

Tak więc nic ten config nie daje oprócz innego celownika, pozycji broni i innych wizualnych pierdół.

Opublikowano

Co za problem wejść na inne anglojęzyczne cheaterskie forum i sobie ściągnąć ten config ? Nie wiem jak można szpanować cfg. xD

Poza tym każdy powinien robić cfg pod siebie a nie brać od kogoś ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...