Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gui wyciąganie kd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rotcher a czy ja mowilem cos o optymalizacji czy przyczepilem sie kodu? :p ja skomentowalem nieznajomosc podstaw "autora" ;)

Jesteś bezmozgiem czy udajesz? Wyraźne napisałem, że jestem autorem, co oznacza, że JA pisałem ten kod. Te błędy, które wypisal ten ziomek nie wpływają na działanie systemu, więc je zignorowałem. A Ty znawco nawet nie testując tego systemu napisałeś, że się nie znam na Pythonie. Przypomnę Ci idioto jak chciałeś włamać mi się na serwer przez stronę. Dalej nie wiem jak Ty łączysz się z sftp przez mysql (pomijając fakt, że ip było ukryte, dostęp do mysql miało tylko ip strony, a wszystkie porty były pozmnieniane). I pierdoli mnie to co sobie napiszesz o mnie, bo ty nawet po polsku nie potrafisz pisać. Mój system przyda się AMATORĄ. Miłego k***a dnia.
Opublikowano

W ogóle wszyscy na mnie tak napierdalacie, napiszcie coś sami i dajcie ludziom, a nie pierdolcie farmazony.

Opublikowano

W ogóle wszyscy na mnie tak napierdalacie, napiszcie coś sami i dajcie ludziom, a nie pierdolcie farmazony.

Chwalisz się, że napisałeś gówno i wrzuciłeś na mpc? Ogarnij się cwaniaku, bo chu*a potrafisz, kod jest zjebany i nie znasz podstawowych błędów jakie można popełnić.

Nie jest to hejt, tylko szczera opinia, przepraszam, możesz po mnie lecieć jaki chu*owy jestem :)

2e1x0dv.png

Opublikowano

Ale Filip napisał tutaj szczerą prawdę . Każdy potrafi tylko komentować "zje*****... , gówno itp" ,a potem na ich serwerach coś takiego się pojawia . Czekamy na wasze wstawki ,bo krytykować każdy potrafi :)

Like i wykorzystam :) 

sygna.png

Opublikowano

Ale Filip napisał tutaj szczerą prawdę . Każdy potrafi tylko komentować "zje*****... , gówno itp" ,a potem na ich serwerach coś takiego się pojawia . Czekamy na wasze wstawki ,bo krytykować każdy potrafi :)

Like i wykorzystam :)

Możesz mi wytłumaczyć po co komuś dawać? Np. jak wolę coś sprzedać, albo dać na zagraniczne forum. W Polsce nie można nic nikomu dać, obrobi Ci dupe, sprzeda Cię i karze w********a* :)

PS/ Tak jak mówiłem:

xyz

2e1x0dv.png

Opublikowano

Możesz mi wytłumaczyć po co komuś dawać? Np. jak wolę coś sprzedać, albo dać na zagraniczne forum. W Polsce nie można nic nikomu dać, obrobi Ci dupe, sprzeda Cię i karze w********a* :)

PS/ Tak jak mówiłem:

2mpakr4.jpg

Ale dalej nie rozumiem twojego posta , ok Ty nie dasz nigdy nic na forum ,oprócz Lastivii ,która jest . On co jakiś czas dodaje swoje rzeczy ,zamiast sprzedać i mieć jakiś zysk ,więc za takie coś już szacunek . Nie podoba Ci się ,to nie pisz , proste .

cd40e44c1ed01cd9ef6956afd01d1d85913143d6

sygna.png

Opublikowano

@BennQu Shaggiemu  może chodzić o to że on sam k***a nie za dużo potrafi, bo nie potrafi.. a szczyci się swoją wiedzą jakby mógł zrobic więcej i lepsze systemy niż nixo, Endymion, Sensuale, Cycy razem wzięci.

­

Opublikowano

@Bambus3k™ Dokładnie nie polecamy, bo są backdoor.

Tak w ogóle, sprawdzał to ktoś?

Hahahha normalnie niezłe.

Potwierdzasz ,że są backdoory ,ale pytasz się czy ktoś to sprawdzał ;-; Nieźle

@BennQu Nikt Cię nie uczył, że przecinki piszę się na końcu słowa a nie początku? ; o

Tak poza tym to tak sobie o napisałem, że nie polecamy i, że są backdoory ;p

@topic Kolega sprawdzał i działa :x

Opublikowano

@Bambus3k™ Dokładnie nie polecamy, bo są backdoor.

Tak wgl. sprawdzał to ktoś?

Hahahha normalnie niezłe.

Potwierdzasz ,że są backdoory ,ale pytasz się czy ktoś to sprawdzał ;-; Nieźle 

sygna.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...