Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SayerMT2 [Dedyk] [Easy]

Sayer2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SayerMt2 sprzedany,a konto z MPC bez naszego dostępu.Pozdrawiam

czyli co serwer poszedł w łapy kogoś innego ? 

W takim wypadku nawet nie sprawdze tego serwera a po prezce wygląda nawet spoko.

mojasygnan.png

Opublikowano

Serwer uzyskał graczy po zmianie właściciela. Poprzedni właściciel czyli administrator serwera RayesMT2.eu Mentos/Survi/Tobiasz lub też Dyntus to gimbus który za każdym razem zmienia nick żeby wyprzeć się swojej osoby i tego że niczego nie potrafi.  Administracja która teraz zarządza serwerem wie co robi i ma spore umiejętności. Miejmy nadzieję, że znajdzie się sponsor na kolejne miesiące bo wcześniejszy zrezygnował ze względu na byłego właściciela.

Tak ? To ty rozdawałeś eq navi , to ty zjebałeś atmosfere w zespole , dyktowałeś jakbyś to ty był j****y frajerze właścicielem , nie dość  że jesteś j****ym złamasem który chodzi do kościoła bo go dupa boli i ksiądz musi ci ją przeczyścić to jest jeszcze coś takiego jak zaufanie do drugiego człowieka , ja je posiadałem do ciebie ,ale teraz straciłem i mam cie w dupie zj****y idioto , jeszcze nie raz przyjdziesz w łaskę :) Jak za każdym razem , więc spierdalaj z tematu i won z mpc k***o leśna 

#Edit:

Ktoś chce pliki SayerMT2 ? Pisać na pw 'u btw to pliki Tanirusa czyste , questy pozmieniane ;) Oraz Game.

Opublikowano

@Sayer2

No niestety kultury za brakło. Niestety tak to się ufa niewiadomo komu z obcego "Terenu". Serwer nie do polecenia. Największy minus to ostatni na dzień dzisiejszy broń na 170lv, otóż 2000 złotych pereł. To jest lekka przesada. :/

Dowód na istnienie na serwerze eq z navi :

Opublikowano

Pozdrawiam starego właściciela SurVi Tobiasza.Kupiliśmy serwer,aby go uratować chcieliśmy współprace niestety ten Dzieciak jest chory.Serwer padł przez niego.Dzięki nam serwer miał coraz więcej ludzi i miał plany,ale niestety.Przepraszamy was choć to nie nasza winna.Survi sprzedawał GM za 100zł lub eq navi po 50zł.Mam ssy z jego rozmów wszystko przedstawie na filmiku na yt,który pojawi się na dniach.Zniszczmy go jak on zniszczył nas.

Opublikowano

Wnuku a może by reaktywował serwer tylko bez tego dzieciaka ? :) bardzo chętnie się przyczynię do tego i wejdę w spółkę 

Serwer będzie reaktywowany jeszcze może końcem lipca :) wypatrujcie zapowiedzi. // Rydik

Opublikowano

Serwer będzie reaktywowany jeszcze może końcem lipca :) wypatrujcie zapowiedzi. // Rydik

Nie odzywaj się , bo serwer na psy zszedł przez ciebie :) To nie ja dawałem navi , to nie ja obrabiałem Ci dupe , tylko ty mi :)

@Wnuku kto kogo zniszczy to się okaże. 

Serwer padnie z dniem 29 - 1 lipca. Rework może będzie z mojej strony , to co te 2 bez mózgi mówią nie jest prawdą , kto chcę to niech wierzy , kto mnie zna ten mnie zna i wie co dobrego dla serwera robiłem , dlaczego gdy padał serwer to ja go cały czas naprawiałem ? Dlaczego tylko ja organizowałem reklamy serwera , nikt się tym nie zajął ? Bo to są hejtowcy , dzieci , nieroby które nic nie potrafią ,a największą ich rolą jest zaśmiecanie komuś życia , pozdrawiam serdecznie SuRvI , oczekujcie mnie z wielkim SHOW w Lipcu. 

Edit

Najlepiej tylko zgonić na kogoś , przyznajcie się jak zjebal*** maszynę, że ja musiałem robić , rydik przyznaj się ile rzeczy po tobie poprawiałem , kto zawsze pomagał w trudnych chwilach ? Kto robił na dobre serwerowi ? 

Co do tego hajsu , który pobierałem od GM'ów 

Był on przeznaczany na reklamę serwera,  każdy GM który dochodził miał przedstawiane warunki umowy ze mną i z moim serwerem. 

@dawidziorax Teraz coś o tobie :) Za każdym razem gdy robię serwer trujesz mi dupę , żeby zostać moim pomocnikiem GM , czy SGM. Za każdym razem Cię przyjmowałem ,ale teraz to się zmieni straciłem szacunek i zaufanie do ciebie , potrafisz tylko obgadywać ludzi nic więcej , mogłem się posłuchać Anona i Eredina , dziękuje im ,że zostali do końca , a także dziękuje Kursie i Blecie niby najgorsi , a tak naprawdę jedyni którzy mnie nie obgadują i stają za mną. Są porządnymi ludźmi , którzy szanują mnie ,a to oznacza , że ja szanuje ich tak samo krążyły plotki , że mam " 13 lat " Bardzo proszę , obgadujcie mnie sprawia mi to przyjemność , że takie belzebuby jak wy gadacie na mój temat , przez te wasze gadanie o mnie stanę się bardziej znany ,a wy zostaniecie uznawani za bardziej głupich ludzi niż jesteście :) Jeżeli ktoś mi nie wierzy , że mam 16 lat możemy pogadać na ts , rozmowa telefoniczna i tak dalej bądź skype.

Dziękuje tym którzy się nie odwrócili i zostali ,a ci którzy się odwrócili i mnie obgadują szczerze pozdrawiam środkowym palcem ! :) Powodzenia wam wszystkim ,życzy wam jedyny prawowity właściciel "SayerMT2.eu ,a także właściciel serwera SayerMT2 - Rework  <3  Mam nadzieję , że spotkamy się już w lipcu , narazisko !

Opublikowano

Pozdrawiam Surviego i jego mame Joanne. A tak ogólnie to survi nic nie robił. Wnuku odkupił serwer a survi go wychujał ;d

Opublikowano

hahaha czytam i czytam i już nie mogę SurVi aka Tobiasz aka Melos jest gów*em w świecie metina kto chce mogę podesłać pliki ;] prosto z dedyka a tutaj taki mały ss z gg Tobiasza

07786417779708320298.png

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Wiem że jest czerwiec :D ale napewno zawitam pierwszy raz widze pokazania serwera bez zbędnego pierd****nia :) fajnie pokazane i omówione

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...