Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SayerMT2 [Dedyk] [Easy]

Sayer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapytam się z ciekawości,czym przyciągacie nowych graczy?Prezentacja mnie niczym nie zachęciła-prócz map jest coś ciekawego? :l Dungeony też niezbyt zachwycające,nie zawitam-chyba że jakieś ciekawe argumenty dacie "dlaczego warto" =) 

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak officjal był wczoraj o 22 a dziś o 8:20 miał go resetnąć na 20 minut

Opublikowano

Jak mozna stawiac server na plikach aline/laneris? ;D

Opublikowano

tak a dziś ponownie startuje o 17 ,to już masakra nie zdziwię się jak Jutro znów będzie wznowiony 

Opublikowano

pogralem troche na tym serwie  same bugi admini to jakies dzieciaki  masakra nie ogarniaja serwa syf na syfie nie polecam serwa strata czasu ..

Venum

Opublikowano

Serwer dno. Bug na bugu, nic nie naprawione, jak została mapa 140 zbugowana, taka została . Cofa expa. Na serwerze krąży pare setów eq z Navi. Nie boje się przyznać, że brałem udział w tworzeniu tych przedmiotów . Administracja totalna klapa . Główny administrator SuRvI aka Tobiasz aka Mentos, tak naprawdę to zwykły śmieć. Przekonałem się jeszcze tego za czasów projektu RayesMT2 . Nawet nie potrafi zmienić hasła do MySQL. Wszystko robią za niego inni ludzie, a sam uznaje się za niewiadomo jakiego Technika . 14 latek bez mutacji, używający modulatora głosu za czasów Rayesa .  UszatyMiś liże wszystkich dupę, ponieważ chcę być lubiany

. Tutaj ss z ostatniego bana na TS, za odpowiedź na jego zaczepki w moją strone : http://scr.hu/328w/8r582

Brak kultury ze strony administracji. Mają wszystko w dupie. SuRvI aka Tobiasz aka Mentos, czeka tylko na hajs z IS. Sam się o tym przekonałem, gadając z nim przy projekcie Rayesa . Kto wydaje pieniądze na IS na takim serwerze, gratuluje idiotyzmu . Na serwerze roi się pełno bez mózgów, którzy zasłaniają się kolegami z internetu . Zostaje tylko parę osób, które są ogarnięte . Podsumowując serwer to totalna klapa . Pozdrawiam i nie polecam . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Serwer o dupe rozbić. same bugi, DT w ogole nie zrobione nic. nie wiem skad brali gotowca na to ale brawo za tak c*****y serwer :)

Opublikowano

Zajmijcie się serwerem, rozpatrzcie propozycje, naprawcie bugi.. zmieńcie nastawienie do graczy! Serwer jest fajny, jednak nic a nic się nim nie interesujecie... ;-)

Opublikowano

Serwer został odbugowany ,zdarzają się mniejsze bugi , zapraszamy do gry ! 

Pisałeś to 2 prezki temu, dlaczego ktoś miałby ci w to uwierzyć? ;)

­

Opublikowano

Pisałeś to 2 prezki temu, dlaczego ktoś miałby ci w to uwierzyć? ;)

­

Bo to jest prawda ? :) Sprawdź , jak nie wierzysz ;)

Opublikowano

Bo to jest prawda ? :) Sprawdź , jak nie wierzysz ;)

Akurat te pliki bardzo ciężko jest odbugować ;-; wkońcu to aline. ;d

Może sobie pobiore i wbije zobaczyć ;)

­

Opublikowano

Opłaca się wbijać na serwer ile online ? 

Mało osób gra ,ale czas to zmienić :)

Akurat te pliki bardzo ciężko jest odbugować ;-; wkońcu to aline. ;d

Może sobie pobiore i wbije zobaczyć ;)

­

Słuchaj , nadal się upierasz ,że jest to aline ,ale ok przyznam Ci rację , bo poszczególne rzeczy z tych plików zostały wzięte, owszem trudno jest je odbugować ,ale jakoś daliśmy radę odbugować  , pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Mało osób gra ,ale czas to zmienić :)

Słuchaj , nadal się upierasz ,że jest to aline ,ale ok przyznam Ci rację , bo poszczególne rzeczy z tych plików zostały wzięte, owszem trudno jest je odbugować ,ale jakoś daliśmy radę odbugować  , pozdrawiam ! :)

Czas to zmienic ? Jakies plany na reklame ? Cokolwiek !?!?! Halo serwer zly nie jest :)

Nikt ci nie udowodni czy to naprawde pliki aline czy poprostu polowe rzeczy z nich wzieliscie... Ale jak juz robicie cos to robcie to dobrze :)

Serwer ujdzie :) Tylko za malo osob gralo/gra

Wgl stoi ten serwer dalej ?

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Czas to zmienic ? Jakies plany na reklame ? Cokolwiek !?!?! Halo serwer zly nie jest :)

Nikt ci nie udowodni czy to naprawde pliki aline czy poprostu polowe rzeczy z nich wzieliscie... Ale jak juz robicie cos to robcie to dobrze :)

Serwer ujdzie :) Tylko za malo osob gralo/gra

Wgl stoi ten serwer dalej ?

Ta z 20 online jest...

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...