Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga do Chall'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać po mojej plakietce jestem Platyną 1 - mam drugie konto Silver 4 - Udało mi się nim tak wysoko wyjść dzięki super placementom które szkoda opisywać. Będę tutaj wrzucał wszystkie mecze, zarówno przegrane jak i wygrane a wy będziecie mi podpowiadać. Najczęściej gram na bocie ADC więc jest o czym pogadać.

Tutaj OP.GG z Silverka    :)

A tu Platyna ( narazie na niej nie gram ).

aEGQ3KG.png?1

PS. 69 LP to nie przypadeg

...................\/...................

Opublikowano

Tutaj już kolejny mecz :) Póki co Jinx nie będę grał bo nerfiona i już nie broken :D Ekko to jest poyebus i weź na to graj jak 2k dmg z skilli klepie :D

HfHyLuA.png?1

Opublikowano

Boże czy nikt tym człekom nie uświadomi, że grając full ad + braum ( 0dmg) = thornmaile i auto destrukcja :D ledwo bo ledwo wygrane - szkoda, że chatu nie widzicie.

zpjE86E.png?1

Tutaj next gierka - normalnie oram tym ...  Nie wiem czemu ale w lolu mam 150 pingu - coś mnie laguje ale daje radę - mecz na przypale bo 9/0 staty były a potem się troche poumierało.

1/3 z serii WIN

MHH8SkB.png?1

Opublikowano

Powodzenia w gierkach, popracuj nad farma bo jest slaba jak na adc 

Mam 150 pingu w meczach w lolu - tylko w lolu i czasem nie ogarniam.

@Edit: Dzień dzisiejszy. Blitz któremu afk, flame a potem feed nie są straszne dokonał naszej porażki. Ale za to mam 2gi mecz serii więc nie wszystko stracone. W dodatku dwoje z mojego teamu dokonało troll picków.

31rs4bS.png?1

@Edit2: Zapomniałem zrobić ss'a ale mam po promce - lost - miałem supporta który nic nie robił + szedł solo na enemy więc biegałem sobie po mapie i enemy nic mi nie robiło ( vayne na samej Nami miał 4/0 w 10 minucie meczu). Ten mecz nie miał sensu więc nie chciałem wychodzić przez nisko priorytetową kolejkę, ale zarówno miałem dość tego teamu - każdy ma swoje granice cierpliwości - pora znów wbić promkę z 79 lp.

Opublikowano

@ref Wracam dopiero teraz z kolejnym meczem ale za to moja platyna ma serie do Diamentu <3. Lucian Pogromca Silvera powraca z dziwnie ciężkiego meczu nawet jak na tą dywizje. Jakby ktoś z Golda chciał zagrać Duo i podnieść mi MMR a w zamian go trochę wyceruje to zapraszam - dodawać Best Jinx EUNE.

zciT2ap.png?1

Powoli i do przodu - zaraz seriiaaa.

ZQNGJay.png?1

Pieseł w akcji  :D + na koniec polaczek Jinx dodał mnie do znajomych i jeszcze płakał, że bez niego byśmy nie ugrali + powyzywał sobie  :D  ( nie mam ss ale jest seria bo coś skopiowałem po meczu).

B3uQejo.png?1

Support zbyt broken :D - Heal + Speed + Q co chwilę i na koniec solo tripple kill :D

1/2 win

dV5pRyF.png?1

Opublikowano

Powodzenia ale moim zdaniem do challengera nie dojdziesz ale jakiś gold 1 platynka może będzie :) !

bPF1HEU.png

Opublikowano

Zobaczymy co to będzie ,ale strasznei mało lp ;D te mmr zabijają

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...