Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać po Ekko

Aratchor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to bym im radziła zrobić aktualizacje niektórych skinów (nawet standardowych) do niektórych postaci (np. Evelynn), zamiast bawić się juz od razu w kolejnego champa.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFesor102

Łuk Varusa zaklęty przez darkinów.

@Aratchor

Nie z pustki, a darkin.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

no tak, ale  łuk varusa i też się zgadzam że  darkin, lecz ciekawi mnie czemu ma ten sam znak " ' " co inne postacie z pustki .

Opublikowano

no tak ,ale łuk varusa ,i też się zgadzam że darkin , lecz ciekawi mnie czemu ma ten sam znak " ' " co inne postacie z pustki .

Przed "I" nie stawiamy przecinka , tak jak ty zrobiles w tej sytuacji.

@top

Oni powinni zabrac sie za balans i stare postacie ...., a nie nowe "wydania".

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Postać zła nie jest, trzeba się tylko wprawić, aby dobrze nim grać a naprawdę można się wtedy ładnie nafeed-ować i "koksić". Sama mialam 2x mecze pod rząd 2/17 ... potem szło już lepiej ;) Bardzo fajna postać, ale już widzę że za dużo ludzi nim gra. Ostatnio grałam a gościu już miał skórkę do niego o_O

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Przed "I" nie stawiamy przecinka , tak jak ty zrobiles w tej sytuacji.

@top

Oni powinni zabrac sie za balans i stare postacie ...., a nie nowe "wydania".

Przed ',' nie stawiamy spacji.

Co do tematu nie maja ograniczonej ilosci ludzi aby robic obie rzeczy w tej samej chwili(balans postaci/rekolory, postacie).

Kiedys pisali, ze za x czasu bedzie postac. Nie bylo tak, wiec pewnie nadrabiaja.

Opublikowano

Wszystkie te postacie nowe to na szybko typu gnar bard rek'sai, głosu im się nie chce podkładać to dają jakieś dziwne dzwięki, tak na szybko dla kasy ;f rito pls i need to get more ip

Opublikowano

­Za szybko te champy wydają, a ashe i tak ma już pierdyliard skinów.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Całkiem możliwe, że Ashe dostanie Victoriusa, bo miała jeden z lepszych reworków w tym roku.

+ ta nowa postać z łukiem darkinów, wtf. ciągle wychodzą nowe postacie, a poppy nadal nie dostała reworka ani nic. porażka rito, porażka. 

Opublikowano

Łuk, którego używa Varus nie należy do Varusa. Darkini to bronie, tak jak Aatrox jest mieczem tak Raa'tul jest łukiem.

jebać psy

Opublikowano

Ogółem ma wyjść 6 postaci i co nowa tym bardziej broken op :D

...................\/...................

Opublikowano

Adamosking zgadza się, pamiętam jak ostatnio Riot pisał o 6 nowych postaciach w tym roku. Wczoraj na PBE dodali nowy głos, na 100% dotyczy nowego bohatera.

Za szybko te champy wydają, a ashe i tak ma już pierdyliard skinów.

Co 4 miesiące to dla Ciebie często? Ja uważam wręcz przeciwnie. Jak dla mnie powinni co miesiąc nową postać dodawać a i tak by mi było mało ich do wyboru.

Wszystkie te postacie nowe to na szybko typu gnar bard rek'sai, głosu im się nie chce podkładać to dają jakieś dziwne dzwięki, tak na szybko dla kasy ;f rito pls i need to get more ip

Każda postać była w produkcji 8 miesięcy! Więc żadna z nich nie była robiona na szybko.

Opublikowano

z tego co słyszałem ileśmiesięcy temu rework shaco miał byćw styczniu

a poppy zaraz po nim

teraz okazuje się że gp dostaje reworka w czerwcu a o poppy nic nie słychać , a tej postaci najbardziej rework by sięprzydał

Opublikowano

Rework Gangplanka pomyslcie jak w tej rzece ( on jest piratem a statki po wodzie pływają ale on lubi po rzece ^^ ) i po dedniecu jest smiech a jak ganplank uzyje ulta to co slychac ? tak drogie dzieći smiech a skoro ma byc rework to moze byc też zmiana głosu a nawet i wygląd

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...