Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać po Ekko

Aratchor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak bardzo mi się nie podoba ta postać... jest zbytnio przekombinowana jak dla mnie. 
Co jak co zgodzę się z resztą osób.. wpierw powinni zająć się innymi postaciami, a później wprowadzać nowe.

True love survives all

Opublikowano

@Zgredxx U ganplanka ma być rework wyglądu i gameplayu

Tristana

Aktualizacja grafiki i rozgrywki

Gangplank, Postrach Siedmiu Mórz

Aktualizacja grafiki i rozgrywki

Tristanie zmienili dubbing wiec ? moze ult bedzie związany z rzeką np przypływa statek po rzece do niego i on do niego wsiada i plynie takim statkiem xD

to było by nawet dobre wskakuje do takiego statku i napierdala z dział cos takiego jak ult MF

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@Zgredxx U GPS mają zmienić całkowicie tylko e.ult pozostanie nie zmieniony albo minimalnie go zmienią czytałem wypowiedz pracownika riotu

''Ult Pozostanie nie zmieniony albo MINIMALNIE go zmienią'' to nie wiem musi chodzic o rework gangplanka bo by nie dawali czegos takiego bez powodu. Moze to byc tez zapowiedz nowego głosu jak to bylo  z Tristaną

Ale jak smiech jest po dednieciu tez to moze za kazdego wroga którego GP zabije otrzyma stały bonus do czegos tak jak Veigar na Q

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Postać zła nie jest, trzeba się tylko wprawić, aby dobrze nim grać a naprawdę można się wtedy ładnie nafeed-ować i "koksić". Sama mialam 2x mecze pod rząd 2/17 ... potem szło już lepiej ;) Bardzo fajna postać, ale już widzę że za dużo ludzi nim gra. Ostatnio grałam a gościu już miał skórkę do niego o_O

Czy to znaczy, że Raa'Tul jest już na PBE? Niestety nie mam tam dostępu, a ta postać mnie zaciekawiła. Od dawna czekam na nowego AD Carry :D

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Adamosking zgadza się, pamiętam jak ostatnio Riot pisał o 6 nowych postaciach w tym roku. Wczoraj na PBE dodali nowy głos, na 100% dotyczy nowego bohatera.

Co 4 miesiące to dla Ciebie często? Ja uważam wręcz przeciwnie. Jak dla mnie powinni co miesiąc nową postać dodawać a i tak by mi było mało ich do wyboru.

Każda postać była w produkcji 8 miesięcy! Więc żadna z nich nie była robiona na szybko.

Nie wiesz ile robią postać, tak samo nie powiesz mi, że jeżeli masz wszystkie postacie to grasz dosłownie każdą.

4 Miesiące to dosyć często, poza tym, tu raczej nie chodziło o częstotliwość dodawania a i ilość skinów, powinni się skupić na postaciach które są stare i mają słabą jakość skinów i dodawać nowe skiny do postaci które mają tylko jeden, np. takie jak jak Zed czy Aatrox.

Ekko op w sumie, wczoraj grałem rankeda to zamiatał. Dodatkowo kolo już miał skina do niego (hajs się zgadza).

Czekajmy po prostu na więcej informacji o nim, może coś dobrego.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Nie wiesz ile robią postać, tak samo nie powiesz mi, że jeżeli masz wszystkie postacie to grasz dosłownie każdą.

4 Miesiące to dosyć często, poza tym, tu raczej nie chodziło o częstotliwość dodawania a i ilość skinów, powinni się skupić na postaciach które są stare i mają słabą jakość skinów i dodawać nowe skiny do postaci które mają tylko jeden, np. takie jak jak Zed czy Aatrox.

Ekko op w sumie, wczoraj grałem rankeda to zamiatał. Dodatkowo kolo już miał skina do niego (hajs się zgadza).

Czekajmy po prostu na więcej informacji o nim, może coś dobrego.

Riot sam napisał, że Ekko był projektowany 8 miesięcy. Ile razy mam pisać, że to wypowiedź Riotu? 

Zapraszam na stronę http://www.surrenderat20.net/

Więc nie wypowiadaj się gdy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Pewnie grasz 1 grę na tydzień skoro 4 miesiące to dla Ciebie krótki okres. Ja gram średnio 10 meczy dziennie. Jak dla mnie jest stanowczo za mało postaci do wyboru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...