Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić?

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi ten hack nie dziala.. znaczy speed, tank itp. tak lecz nie ten co "pomnaza" wygrane.. mam ten licznik i robie wszystko tak samo jak na nagraniu lecz nie dziala mi to. Jak wygram to dodaje mi wygrana lecz nic wiecej.

Opublikowano

mi ten hack nie dziala.. znaczy speed, tank itp. tak lecz nie ten co "pomnaza" wygrane.. mam ten licznik i robie wszystko tak samo jak na nagraniu lecz nie dziala mi to. Jak wygram to dodaje mi wygrana lecz nic wiecej.

Jeśli chodzi Ci o to, że nie widać przyrostu kasy to wystarczy zrestartować grę

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

nie chodzi mi o przyrost kasy. Rozchodzi sie oto, ze jak wlacze tego bota to jest taki cyngwajs "done" i wlasnie to done mi sie tak jakby zawiesza i zero reakcji.. dopiero jak wygram wyscig to powieksza sie o 1.

Opublikowano

nie chodzi mi o przyrost kasy. Rozchodzi sie oto, ze jak wlacze tego bota to jest taki cyngwajs "done" i wlasnie to done mi sie tak jakby zawiesza i zero reakcji.. dopiero jak wygram wyscig to powieksza sie o 1.

Bo obecna wersja wykonuje 1 ucieczkę w takim czasie, w jakim przejechałeś pierwszą.

Musisz robić tak:

Wchodzisz do lobby i włączasz TeamEscape Bota

Przejeżdżasz ucieczkę

Czekasz, a ucieczki się nabijają(nie możesz rozpocząć kolejnego wyścigu)

Opublikowano

A czyli włączam ta opcje i musze czekać 2.5 min żeby zrobiła się ucieczka? a ta opcja 3x wiecej kasy wtedy zadziała ? i czy są moty np. na pościgi myślę że by to lepiej szło bo tam zajmuje na pościgach 10 sec a tu 2.5 min

Opublikowano

A czyli włączam ta opcje i musze czekać 2.5 min żeby zrobiła się ucieczka? a ta opcja 3x wiecej kasy wtedy zadziała ? i czy są moty np. na pościgi myślę że by to lepiej szło bo tam zajmuje na pościgach 10 sec a tu 2.5 min

Team Escape Bot wykonuje Ucieczki Drużynowe w takim czasie, w jakim Ty pokonałeś pierwszą.

Funkcja "3x Reward" tyczy się tylko i wyłącznie Ucieczek Drużynowych i działa na takiej zasadzie, że jeśli dojedziesz do mety (mając włączoną tą funkcję) to otrzymasz potrojoną nagrodę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Team Escape Bot wykonuje Ucieczki Drużynowe w takim czasie, w jakim Ty pokonałeś pierwszą.

Funkcja "3x Reward" tyczy się tylko i wyłącznie Ucieczek Drużynowych i działa na takiej zasadzie, że jeśli dojedziesz do mety (mając włączoną tą funkcję) to otrzymasz potrojoną nagrodę.

ale czy za każdym razem 3x (chodzi mi oto że włączam TE bota i 3x Reward i że za każą ucieczke będzie ) a i czy są jakieś inne hack/boty żeby zdobyć pieniążki?

Opublikowano

ale czy za każdym razem 3x (chodzi mi oto że włączam TE bota i 3x Reward i że za każą ucieczke będzie ) a i czy są jakieś inne hack/boty żeby zdobyć pieniążki?

Z tego co wiem to TEBot nie nabija potrójnie kasy, gdy włączysz 3x Reward(ale w sumie to nie testowałem tego nigdy).

Innych botów oprócz tego raczej nie ma(a przynajmniej bezpiecznych).

Opublikowano

Z tego co wiem to TEBot nie nabija potrójnie kasy, gdy włączysz 3x Reward(ale w sumie to nie testowałem tego nigdy).

Innych botów oprócz tego raczej nie ma(a przynajmniej bezpiecznych).

Tak, nagrody za każdą ucieczkę są mnożone przez 3 (te wykonywane przez TE Bot'a również).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...